1. Το απαίσιο μανίκι που ήταν της μοδός στα γυναικεία πουλόβερ και μπλούζες των ογδόνταζ. Ξεκινούσε από τον καρπό και ενωνόταν (με πολύ μπόσικο) με το κάτω μέρος της μπλούζας. Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί λεγόταν τότε παπαγαλέ. Σήμερα πιθανολογώ ότι θα έχει πιο δήθεν ονομασία.

  2. Η απαίσια αυτή λέξη, από τις χειρότερες σε γαλλίζον στυλ, χρησιμοποιείται και για αγκίστρια. Προφανώς από το σχήμα τους που θυμίζει ράμφος παπαγάλου.

  1. Τα παπαγαλέ μανίκια έχουν ξαναγίνει της μόδας, φρίκηηηηηηηηηηηηηηη!

  2. «Παπαγαλέ, μαύρο, ενισχυμένο: Τα αγκίστρια 50339 της Ιαπωνικής OWNER ενδείκνυνται για γενικό ψάρεμα. Χαρακτηριστικά: παπαγαλέ, μαύρο ενισχυμένο. Διάμετρος κοτσανιού 0.68mm. Ενσωματώνουν την τεχνολογία CUTTING POINT της OWNER, και είναι εγγυημένα ότι δεν χρειάζονται ποτέ τρόχισμα! Διατίθενται σε συσκευασία φακελλάκι για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Διαλέξτε από το κουτί επιλογών το μέγεθος που προτιμάτε.»
    (από ονλάιν κατάστημα)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
smoke

Πολύ ντεκαυλέ η λέξη, συμφωνώ,
και μπράβο που το διεκπεραίωσες .

Ο Μορφονιός έχει τη μύτη
σαν παπαγαλέ αγκίστρι
τούβαλαν κι ένα καπίστρι
και τον έστειλαν στο σπίτι.

#2
smoke

Το ποιματάκι στο κερνάω γιατί τράβηξες το κουπί
για την εν λόγω λέξη.Τη θαυμάζω αυτή την πειθαρχία
που μάλλον δε διαθέτω.
Ατά.

#3
Galadriel

Και νυχτερίδα το λέγανε αυτό το μανίκι μου είπε η μαμά μιας φιλενάδας μου. Α, δεν στα πα τα νέα, είναι πάλι στην μόδα.

#4
Galadriel

Σμόκε, επειδή σε έχω κόψει εσένα, δικός μας είσαι, θα σου αρχίσω τα ταχύρυθμα και θα σ' αρέσει: το επικό αυτό λήμμα (του acg, καλή του ώρα, που έγραψε το πρώτο και περισσότερο πολυχρησιμοποιημένο ίσως αυτοαναφορικό του σάιτ και συμβαίνει να είναι ο μοντ που χει ρίξει την μεγαλύτερη γκρίνια για τα αυτοαναφορικά) είναι αατα, δύο α, χωρίς τόνο, και βέβαια βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με το λήμμα παράγοντας Εδεσσαϊκού.

Τα 'μαθες όλα λοιπόν, έπαθες την σημερινή σου μόρφωση, διάλειμμα και έλα για το επόμενο μάθημα.

#5
knasos

Ναι, φοράει σφιχτά και αυστηρά γκρι ταγερ, έχει μονίμως πιασμενα τα μαλλιά πίσω από το κεφάλι, φοράει γόβες στιλέτο και συνεχώς τις πέφτουν κατα λάθος οι κιμωλιες.

#6
patsis

... και μετά, και μετά;

#7
Galadriel

Φάνηκε το βρακί μου; :o :o :o