Αλεποδράκουλο. Εξαιρετικά σπάνιο σαρκοβόρο θηλαστικό, το όποιο δεν έχει θεαθεί ποτέ εξ ολοκλήρου. Όλοι όσοι υπήρξαν μάρτυρες της παρουσίας του έχουν προλάβει απλώς να δουν κάτι...

Καλοκαιρινή νύχτα... Κάπου μέσα στο δάσος. Ειδυλλιακές στιγμές ενός ζευγαριού.
- Ναι μωρό μου!!Ναι!!!
- Αμάν Τάσο, κάτι είδα εκεί στους θάμνους!!!
- Συνέχισε Κουκλάρα μου! Μην με κόβεις! Κάνα αλεποδράκουλο θα 'ταν!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
HODJAS

Σαν το μυθικό πιθηκολιόνταρο (Κρήτη) και το αλποκούναβο (Ρούμελη)!
Σιγά-σιγά συμπληρώνεται το πάζλ του ζωικού βασίλειου...

#2
Vrastaman

Red Alien, το αναγραμμαντείο σε καλωσορίζει στο σλανγκρρρ

#3
iron

και σαν όλους αυτούς τους δήθεν υπαρκτούς πιθηκάνθρωπους που δείχνουν (που λέει ο λόγος) μετά μανίας σε ντοκιμαντέρ στον ΣΚΑΊ κυρίως.

#4
xalikoutis

Πιθηκολιόνταρο;;!!;; Τι σου λένε ρε αυτοί οι κουμπάροι σου ;-)

#5
iron

ήξερα κάποτε ένα τύπο που πήγαινε της γκόμενες με το αμάξι του στα τσιμπουκοστέκια, έσβηνε τη μηχανή αλλά όχι τη μπαταρία, και πάνω στο καλό πατούσε το φρένο ώστε να ανάψει και να το δουν οι φίλοι του που παραμόνευαν στα θαμνάκια και να κάνουν μάτι.

#6
HODJAS

Το πιθηκολιόνταρο, το άκουσα πρώτη φορά απο Χανιώτες (σε στύλ «αυτή η εγκαταλελειμμένη αποθήκη θα' χει μέσα πιθηκολιόνταρα») και χέστηκα στο γέλιο...

#7
patsis

Χαχαχά! Από εδώ:> έχει να κάνει πράγματι με του Φιλοπάππου, το πάλαι ποτέ στέκι για τσιμπούκι στο αυτοκίνητο (και πατάμε τα φρένα για σύνθημα να έρθουν οι ματάκηδες)

ironick Και, μιας και κάνω αποδελτίωση, άλλο ένα αδηφάγο τέρας του σάιτ (δια χειρός Χαλικούτη) είναι το τέρας με τα τέσσερα πόδια και τις δύο πλάτες.