Σωλήνας που εισέρχεται σε κάνιστρο ή ρεζερβουάρ με σκοπό την μετάγγιση καυσίμων (συνήθως), σε άλλο δοχείο συνήθως κρυφίως και υποχθονίως. Η δε πράξη πραγματοποιείται τις πρώτες πρωινές ώρες με άκρα μυστικότητα για ευνόητους λόγους.

Ο κλέφτης (που λέγεται και λουλάς), σε ερασιτεχνική μορφή δεν έχει κανένα φορητό μέρος και η αναρρόφηση γίνεται με το στόμα, με τα γνωστά επακόλουθα για τον ρουφηχτή (μπλιαχ).

Σε εκδόσεις πατενταρισμένες που πωλούνται στα καταστήματα, ο κλέφτης συμπληρούται από φούσκα που, πιεζόμενη, αντικαθιστά την δια στόματος αναρρόφηση.

  1. Αφού δεν τη έπαθες, κάνε το σταυρό σου. Καλά θα κάνεις να ξεχάσεις το χωνί, και να πάρεις έναν «κλέφτη» ή έστω σωλήνα. Όσο για το πλαστικό μπιτόνι, ή πάρε ένα από αυτά τα ειδικά για βενζίνη ή ένα σιδερένιο κάνιστρο. ΟΧΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ γιατί αυτό είναι χειρότερο από το πλαστικό...

από εδω

  1. Σπύρο μου, εάν το ρεζερβουάρ, ο κλέφτης και το χωνί είναι τα ειδικά για βενζίνη, αυτός ο τρόπος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος μετάγγισης της βενζίνης... (από το ίδιο μπλογκ)

(από GATZMAN, 16/09/10)Κλέφτης βενζίνης (από poniroskylo, 18/09/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
GATZMAN

Σωστότατος! Και ειδικά την εποχή αυτή θα κάνει τη θραύση.

#2
iron

έκτωσε.

#3
GATZMAN

2 * τρίτωσε

#4
perkins

Ευχαρις για το μήδι πονηρόσκυλε. αατα.