Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, η οργανική χημεία αποτελεί τον κλάδο της χημείας που μελετά τις ενώσεις του άνθρακα. Εδώ φρενάρει η βιβλιογραφία και αρχίζει το slanging.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, λέγοντας οργανική χημεία αναφερόμαστε στο ερωτικό συνταίριασμα των εραστών στο κρεββάτι, ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο ερωτικών αθλοπαιδιών.

Λέγεται έτσι, λόγω του ότι εκεί τον πρώτο λόγο, τον πρωταγωνιστικό ντε, τον έχουν τα πρωταγωνιστικά όργανα της κλασσικής ερωτικής σύζευξης. Τα γεννητικά όργανα των εραστών ντε!

Γιαυτό και η βασικότερη χημική αντίδραση αυτής της οργανικής χημείας είναι:

πέος + αιδοίον-----------> παιδίον

Η παρτούζα πάλι, αποτελεί κλάδο της οργανικής χημείας και μάλιστα σύνθετο, αφού εμπλέκει περίπλοκα γεφυρώματα.

Δες και ενόργανη γυμναστική.

O Γιάννης και η Φλόρα, έχουν σχέση εδώ και δέκα μέρες. Ο Βασίλης, κολλητός του Γιάννη, συζητάει μαζί του, για τη σχέση του ζεύγους.

- Γιάννη, σε βλέπω πως με την Φλόρα, έχετε γίνει πια το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής. Πως τα πάτε στον κρεββατικό τομέα όμως;
- Καλή ερώτηση! Υπάρχει πρόβλημα φίλε... στην οργανική χημεία!
Δε θέλει ακόμα... λέει. Θέλει να γνωριστούμε... πρώτα. Μπορεί η κλασσική οργανική χημεία να μελετά τον άνθρακα, εδώ πέρα όμως... άνθρακες ο θησαυρός, φίλε. Για να ψηθεί η σχέση μας όμως και να δουλέψει η οργανική χημεία πρέπει πρώτα, να πάρει φωτιά ο άνθρακας. Πρέπει να κάψουμε θερμίδες.
- Έλα ρε μαλάκα. Εσύ ήσουν καλός στη χημεία. Θα τα καταφέρεις.
- Λόλ!

(από GATZMAN, 19/03/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Galadriel

Πω βρε γκατζ με τον schaum's με έπιασε ταχυπαλμία μόνο από το χρώμα του μηδιού, ο εφιάλτης ξαναχτυπά σίκουελ αχαχαχαχ (γαμώ τους ορισμούς έτσι κι αλλιώς).

#2
Vrastaman

Χημεία και τέρατα!
Shaum's χεχε βοηθούσαν τα άτιμα!

#3
GATZMAN

Καραθένκς!
Ε κάτι μου 'κανε ο ανάδρομος παπαρης κι είπα να ελαττώσω λίγο το μέγεθος, παρόλο που το σεντόνι χρειάζεται λέω...γιατί η φίλτατη Ελενα Πούτση πρόβλεψε πουτσόκρυο. Δε θα περάσει όμως ο άναδρομος, νουβέλα θα γράψω.

#4
Vrastaman

Μια μοδίστρα σε φέρνει βόλτα
και σ’ έχει κάνει να κλαις...

#5
GATZMAN

Εχω μια αμυδρά υποψία πως κάτι βγαίνει με αναγραμματισμό εδώ

#6
Vrastaman

Homework χεχε