Selected tags

Further tags

Διατηρώ το πέος μου παρθένο. Δεν προβαίνω σε συνουσία, αν και μου δίνονται ευκαιρίες

- Μού λεγε τις προάλλες ο Βικέντιος ότι έχει να κάνει σεξ 2 χρόνια. Αυτός που πριν καλά-καλά βγει απ την προηγούμενη είχε μπει στην επόμενη.

- Άστα... Κάποιος σπερματολόγος του είπε ότι τα σπερματοζωάρια του άνδρα δεν αναγεννώνται, κι από τότε έχει ψωλοπαστώσει και περιμενει την κατάλληλη.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

Αρχαιόκαυλος τρόπος να αναφερθείς σε δονητή- ντίλντο, καθώς πρόκειται για αρχαία λέξη που σημαίνει δερμάτινο ομοίωμα πέους. Στο ιδίωμα της λεσβιακής κοινότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί, -εκτός από αρχαία και βίντατζ ορολογία-, και ως ένας πολιτικώς ορθός όρος, καθώς θεωρείται ότι ετυμολογείται από το ρήμα ολισθαίνω, οπότε τονίζεται η απαλή και μη κυριαρχική διολίσθηση αντί για την πατριαρχική βίαια διείσδυση σε ένα πλαίσιο που θέλει τη σεξουαλικότητα να απελευθερώνεται από το πατριαρχικό δίπολο διεισδύοντος και διεισδυομένου.

Ο όλισβος επικρατεί ότι προέρχεται από το ρήμα ολισθαίνω. Μια συνειρμική σκέψη. Άμα από την πολύ αρχή η έμφαση ήταν στη διολίσθηση, πώς έφτασε να ξεχαστεί και να επικρατήσει η διείσδυση; Μήπως ο κόσμος βρει ξανά την ισορροπία του όταν επικρατήσει ξανά η διολίσθηση και πάει η διείσδυση από κει που ‘ρθε με ό,τι έχει στοιχίσει στη γυναίκα μέχρι τώρα σε βία. (Εδώ).

Got a better definition? Add it!

Published

Πρόκειται για τρύπα που είναι ανοιγμένη στις μεσοτοιχίες δημοσίων αποχωρητηρίων ή άλλων χώρων, λ.χ. δωματιάκια σε τσοντάδικα ή gay clubs ή παρτουζάδικα ή άλλα γαμαζιά με σκοπό να έρθουν σε σεξουαλική επαφή οι χρήστες / ένοικοί τους. Λέγεται και τσιμπουκότρυπα, αλλά αυτός ο όρος είναι κάπως περιοριστικός, καθώς αν και οι τρύπες της χαράς προορίζονται κυρίως για στοματικό σεξ, δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες σεξουαλικές πρακτικές. Πιο εύχρηστη απόδοση το τρύπα της χαράς.

Η τρύπα της δόξας έχει το πλεονέκτημα ότι προσφέρει εύκολο σεξ για όσους θέλουν ανωνυμία ή είναι πολύ άσχημοι, χοντροί κτλ και δεν μπορούν να βρουν σύντροφο.

The Glory Hole issue

Mε αφορμή την ημέρα, ας κάνουμε κουβέντα για μερικά κάπως πιο άτακτα sex games, τα οποία, μπορεί να μην είναι ordinary, αλλά υπάρχουν και καμμιά φορά τα ακούμε και δεν ξέρουμε τι σημαίνουν.

Glory Hole λοιπόν, ή στα ελληνικά η τρύπα της δόξας, μπορεί να είναι κυρίως δυο πράγματα: Και στις δυο περιπτώσεις μιλάμε για μια τρύπα στον τοίχο η οποία ουσιαστικά βοηθά τους δυο εμπλεκόμενους να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αφού αυτό λειτουργεί ως αφροδισιακό για εκείνους, όμως στη μία περίπτωση, η τρύπα “εξυπηρετεί” το στοματικό σεξ ανάμεσα στα δυο μέρη, ενώ στην άλλη περίπτωση, η τρύπα λειτουργεί ώς εργαλείο “οφθαλμόλουτρου”.

Η Glory Hole case, συμβαίνει κυρίως σε gay clubs ή κοινόχρηστες τουαλέτες. Στα gay clubs, o τοίχος με τις τρύπες είναι κάτι σαν εναλλακτικό dark room και στη μια πλευρά του βρίσκεται εκείνος που θα βάλει το πέος του στην τρύπα και στην άλλη πλευρά εκείννος που θα του προσφέρει το στοματικό σεξ. Στις κοινόχρηστες τουαλέτες, η τρύπα της δόξας, εξυπηρετεί τους εθισμένους στο “μάτι” να κοιτούν το διπλανό τους είτε να βγάζει τα ρούχα του είτε να αυνανίζεται όταν και τα δυο μέρη θέλουν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.

Με λίγα λόγια, η υπόθεση της glory hole, είναι η πρακτική έκφανση του εντελώς ανώνυμου σεξ, αυτού στο οποίο όχι μόνο δεν ξέρεις το όνομα του άλλου, αλλά δε βλέπεις ούτε το πρόσωπό του. Εναλλακτικά, λειτουργεί και για τους οφθαλμολάγνους, ενώ πολλοί το συνδέουν και με το peep show. Αν λοιπόν δείτε κάποια τέτοια τρύπα σε μια κοινόχρηστη τουαλέτα, watch out. ?

Got a better definition? Add it!

Published

Glory hope, αποδιδόμενο μεταξύ άλλων ως τρύπα της χαράς, είναι τρύπα που είναι ανοιγμένη στις μεσοτοιχίες δημοσίων αποχωρητηρίων ή άλλων χώρων, λ.χ. δωματιάκια σε τσοντάδικα ή παρτουζάδικα ή χώρους με BDSM σαδομαζοχιστικά παίγνια ή άλλα γαμαζιά με σκοπό να έρθουν σε σεξουαλική επαφή οι χρήστες / ένοικοί τους, κυρίως για στοματικό σεξ, οπότε μιλάμε για τσιμπουκότρυπα, αλλά όχι μόνο. Προσφέρει το πλεονέκτημα της ανωνυμίας για κρυφές που τους τρώει ο σκόρος, αλλά βοηθά και όσους συμπολίτες μας δεν έχουν καλή εμφάνιση σε φάση θα γυρίσει ο τροχός, θα γαμήσει κι ο χοντρός. Glory hope είναι η αρκετά φιλόδοξη αλλά όχι εντελώς παράλογη ελπίδα (hope στα αγγλικά) ότι πίσω από την τρύπα της χαράς θα βρίσκεται ο πρίγκιπας ή πριγκίπισσα ή drag king ή drag queen των παραμυθιών και των φαντασιώσεών μας.

Η glory hope πεθαίνει πάντα τελευταία.

Got a better definition? Add it!

Published

Η λεσβία, η πλακομούνα, η οποία επιδίδεται στο πλακομούνι.

Άλλοι μας ονομάζουν «πλακωμουνούδες», άλλοι μας χωρίζουν σε «παθητικές» και «ενεργητικές», άλλοι λένε ότι, τουλάχιστον οι «ενεργητικές», έχουν ανεπτυγμένη κλειτορίδα και άλλα πολλά και διάφορα. [...] Το βασικό πάντως στο δεσμό των 213λεσβιών δεν είναι το «κρεβάτι» ο έρωτας ο σαρκικός! Βασικά είναι η ψυχική επαφή, η τρυφερότητα και μετά όλα τα άλλα. Οι λεσβίες έχουν ένα διαχωρισμό: άλλες είναι «κλειτοριδικές» [...] κι άλλες είναι «κολπικές» [...] Φτάνουμε στον οργασμό με τα χάδια, το «γλείψιμο», ακόμα και με την συναίσθηση ότι η μία από εμάς έφτασε ήδη στον οργασμό. (Άννη Σιμάτη, Οι νταλίκες και τα γυναικάκια τους. Θηλυκοί ανδρισμοί και πολιτικές της γυναικείας ομοερωτικής επιθυμίας, Futura, Αθήνα 2022, σ. 154).

Got a better definition? Add it!

Published

Μεγεθυντικό του μπουτς είναι η λεσβία με στερεοτυπικά αρρενωπά χαρακτηριστικά, η οποία είναι αποκλειστικώς πλίζερ, δηλαδή θέλει αποκλειστικώς να ικανοποιεί και ευχαριστεί τη φαμ παρτενέρ της, ενώ η ίδια παραμένει ανέγγιχτη. Από το αγγλικό stone butch.

O αποκλειστικά ενεργητικός ρόλος της στόουν μπουτς τής προκαλούσε αποστροφή, ήθελε να υπάρχει εναλλαγή.

Got a better definition? Add it!

Published

Αυτός/ή που αναλαμβάνει στο σεξ να ικανοποιεί τον άλλο, χωρίς οπωσδήποτε να διεκδικεί αμοιβαιότητα. Από το αγγλικό pleaser.

Οι μπουτς λεσβίες σεξουαλικά ήταν μόνο πλίζερς (Άννη Σιμάτη, Οι νταλίκες και τα γυναικάκια τους. Θηλυκοί ανδρισμοί και πολιτικές της γυναικείας ομοερωτικής επιθυμίας, Futura, Αθήνα 2022, σ. 43).

Got a better definition? Add it!

Published

Κατ' ευφημισμόν ο πούτσος. Απαντά και η προφορά μπλούτσος.

πως στον πλούτσο έγινε αυτός κάτι παραπάνω από παρκαδορος τρικυκλων σε παιδική χαρά είναι μυστήριο

https://thepressproject.gr/klisimo-60-prosfygikon-domon-proanangelli-o-mitarakis-o-kathenas-na-syntirisi-ton-eafto-tou/

Got a better definition? Add it!

Published

Ό,τι προσιδιάζει στην αισθητική ή τη συμπεριφορά μιας εταίρας, κοινώς πουτάνας. Από την παθητική μετοχή putanisé(e) του γαλλικού ρήματος putaniser 'εκπορνεύω, υποβαθμίζω σε επίπεδο πουτάνας'

Kύριε Σούλη μου, λίγο προχωρημένο μου φαίνεται, πολύ πουτανιζέ ήθελε να πει, αλλά ο μετρ τον βάζει στη θέση του.

https://www.athensvoice.gr/life/tv-series/103420/allaxe/

putaniser \py.ta.ni.ze\ transitif ou pronominal 1er groupe (voir la conjugaison)

Donner un caractère de putain à.

Πhttps://www.lalanguefrancaise.com/dictionnaire/definition/putaniser

Got a better definition? Add it!

Published

Έκφραση του ποιητού Ανδρέου του Εμπειρίκου. Πρόκειται για το πυκνό ψωλόχυμα που δίκην συμπυκνωμένου ψωλογάλακτος ομοιάζει με καϊμάκι. Είναι μια από τις πολλές ψωλόκρεμες που πραγματεύεται ο ποιητής στο slangum opus του [I]Μέγας Ανατολικός[/I].

Παρ' ὅλον ὅτι μὲ μίαν λέξιν, ἤθελε νὰ πιπιλίσηι, νὰ βυζάξηι, καὶ νὰ φάγηι, ὄχι μόνον τὸ μέρος αὐτό, ἀλλὰ ολοκλήρους τὰς δόσεις τοῦ πολυτίμου ὅσο καὶ ἡδονικοῦ σπερματικοῦ [B]καϊμακίου[/B], ὥστε νὰ ἀπολαύσηι ὄχι μόνον τὸ «τρομπάρισμα», τὴν πρᾶξιν τῆς αντλήσεως καὶ τὸ συνταρακτικὸν θέαμα ἑκάστης εκσπερματίσεως, ἀλλὰ καὶ τὴν ἰδιάζουσαν ὀσμὴν καὶ τὴν πυκνοτάτην γεῦσιν τοῦ προσφερομένου εκάστοτε ψωλοχύματος. [...]) Μέγας Ανατολικός, Τόμος 1, σ. 268-269.

Got a better definition? Add it!

Published