Κατά το «Tyrannosaurus Rex» ή το «Lion King» είναι ο καβουροσλανγκόσαυρος που βασιλεύει όχι μόνο μεταξύ των ομοειδών του, αλλά και σε όλο το σλανγκοζωϊκό βασίλειο. Αποτελεί τίτλο τιμής που ανέλαβε ο χρήστης Dirty Talking για τον εαυτό του από την στιγμή που έγινε GATZMAN στη θέση του GATZMAN, κατέχοντας την πρώτη θέση στον αριθμό καταχωρίσεων, κι ανατρέποντας έτσι μια μακραίωνη γκατσμάνειο δυναστεία για να επιβάλει μια δυναστεία καβουροσαύρων (κατά το «δυναστεία των Ισαύρων»).

Σλάνγκος διαβάζοντας slang.press: Τά 'μαθες; Τώρα μας κυβερνάνε οι καβουροσλανγκόσαυροι!
Συσσλάνγκος: Σιγά το νέο! Έπρεπε να το περιμένουμε ότι αυτό θα γινόταν αργά ή γρήγορα... Δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει τον καβουροσλανγκοσαυρικό οχετό! Το θέμα είναι: Μπορεί ο Ντέρτι να γίνει και Πονηρόσκυλο στην θέση του Πονηρόσκυλου; Εδώ σε θέλω κάβουρα!
Σλάνγκος: Μπα, οι βιολόγοι λένε ότι οι ποιοτικοί ορισμοί αντίκεινται στην φύση των καβουροσλανγκοσαύρων! Κατά κάποιο τρόπο δεν είναι μέσα στα γονίδιά τους!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Vrastaman

Λημματάρχης και λημματαρχίδης με τον καλώς εννοούμενο τρόπο! Εύγε, Κάβουρα!

#2
jesus

νταξ...είσαι λίγο έλεος ρε φίλε!

#3
GATZMAN

Να τα χιλιάσεις κάβουρα!

#4
xalikoutis

απλά σπεκ ρε άτομο καβουροταυρομάχε

#5
knasos

Πιστεύω ήρθε και η κατάλληλη στιγμή να ανεβεί και το αυτοαναφορικό «ντέρτια» για τους ορισμούς σου Ρεξ; Νομίζω;

#7
Vrastaman

Carcinosaurus Slangiensis Rex

Russian circus ignores anal sex!
Cunnilingus or a scarier ass-sex;

#8
Hank

Ουπς, φαίνεται ότι είμαι αφελής. Τώρα κατάλαβα για πρώτη φορά το υπονοούμενο στο νικ «cunning linguist». Είναι, φαίνεται, αυτό που εννοούσε η Moneypenny, όταν έλεγε στον 007: «James, you 've always been a cunning linguist!».

#9
GATZMAN

Τα σχόλια τσακίζουν!

#10
Vrastaman

Σλανγκογλωσσογλυφομουνολόγος