Motto της εταιρείας ράδιο Κορασίδη, που έχει γίνει ορόσημο και χρησιμοποιείται στην καθομιλουμένη ελληνική για την πιο απλή κι έμπιστη εξυπηρέτηση.

Όνομα κι εξυπηρέτηση και οι mods του σλανγκουλιού μας, μιας και από αυτούς το θυμήθηκα και το όνομα τους στα μηνύματα είναι αυτομάτως και εξυπηρέτηση.

(ποιος νομίζετε ότι θα σας έστελνε μήνυμα αλλιώς; -αστειάκι :) ). Φράση που έχουν κλέψει κι άλλες εταιρείες με σκοπό την προβολή τους, αν πατήσετε στο γούγλε όλοι μας εξυπηρετούν πια...!

- Βαρεθήκατε να κατεβάζετε τσόντες και να γεμίζετε ιούς; Να γεμίζει το λαπιτόπι σας χαζά μπισκότα; Τώρα, κατεβάζετε από εδώ.Όνομα κι εξυπηρέτηση!

(από electron, 07/02/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
amelie

Κι αν δεν το πατήσετε να μην με λένε amelie.:p

#2
Vrastaman

OK, πως σε λένε τότε; :Ρ

By the way, το διαφημιστικό του Κορασίδη ήταν ιδιαίτερα άγαρμπο και κακόηχο επειδή για να εφαρμοστεί στο μουσικό jingle τραγουδιότανε «όνομα κι εξυπηρετήση»

#3
amelie

Ναι αλλά αν δεν έλεγε και εξυπηρετήση δεν θα μας έμενε σαν έκφραση..!

#4
Επισκέπτης

Το τι malware εχω βρει στο gamato ας μη το συζητησουμε...

#5
knasos

Όχι ρε φίλε, σοβαρά; Επειδή κατεβάζω αβέρτα... ταινίες από εκεί για πες, είναι γενικευμένο το φαινόμενο; Είναι συγκεκριμένες ομάδες που ανεβάζουν το μαλγουερ; Χρήστες που δεν νιώθουν; Σε συγκεκριμένες κατηγορίες ή είναι γενικό το φαινόμενο;

#6
Hank

εξυπηρεστύση

#7
BuBis

#8
amelie

Χα, ώστε μπήκατε! Για να είμαι ειλικρινής θα έβαζα ένα πιο πιασάρικο site αλλά σέβομαι το ήδη υπάρχον site.

#9
Επισκέπτης

knase μην ανησυχείς τα περιστατικά είναι μεμονομένα (ανιωθοι χρήστες... τα upload teams προσέχουν). Πιο πολύ να προσέχεις games και windows apps ειδικότερα τα cracks. Οι «ταινίες» που κατεβάζεις είναι καθαρές.

#10
baznr

Ω no Μάκη έξι πυρ αίτηση

#11
HODJAS

Σωστόστ !

#12
Galadriel

ποιος νομίζετε ότι θα σας έστελνε μήνυμα αλλιώς; -αστειάκι :)

Εμ, έτσι είναι, και εξυπηρέτηση, και χαμογελάκια, και συμπάθειες, και γλύκες. Αχχχ.