Η μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπινου είδους, που κάποιοι λένε ότι ξεπερνάει και το τροχό.

Το ακουμπιστήρι, όπως λέει και το όνομά του, είναι οτιδήποτε χρησιμοποιείται για να ακουμπάς πράγματα που σου απασχολούν τα πολυάσχολά σου χέρια. Μπορεί να είναι είτε κάτι κατασκευασμένο για αυτό το σκοπό –π.χ. ένα τραπεζάκι, μια εταζέρα, η θήκη για το ποτήρι στο αυτοκίνητο– είτε μια πατέντα –γυρισμένο καφάσι ανάποδα που εφαρμόζουν στις τρύπες του και τα ποτηράκια, χαμός σας λέω!– είτε κάποιο αρκετά οικείο σας πρόσωπο ( βλ. κομοδινοκούνελο). Κρίνεται απαραίτητα για οποιαδήποτε βαριά χειρωνακτική δουλειά, όπως είναι το άραγμα με μπύρες, τη χαρτοκοπτική –κόλλημα σε εξωτερικούς χώρους και άλλα πολύ κουραστικά πράγματα.

Τα ακουμπιστήρια είναι υπερπολύτιμα σε σκοτεινούς ή / και σε υπαίθριους χώρους, αναλογιστείτε απλώς πόσες φορές χάσατε κάτι σε παραλία επειδή το αφήσατε χάμου και το έφαγε η μαρμάγκα. Τώρα όμως ξέρετε και θα αναζητήσετε την επόμενη φορά ένα καλό ακουμπιστήρι!

( βλ. βίδεα και φωτό)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Khan

Στο πρώτο μύδι και με την έννοια του ακουμπάω, τον.

#2
Galadriel

Το πρώτο μήδι γάμησε.

#3
Khan

Είσαι και γυναίκα και σ' άρεσε; Εμένα μου φάνηκε πιο κτηνωδώς φαλλοκρατικό κι απ' τα λήμματα του DT Jesus, όπως πύργος του Άιφελ.

#4
beth

κατι ξερει η μες και της αρεσε!

#5
Galadriel

Άκου υπονοούμενο τώρα ο άλλος, «κάτι ξέρει νιε νιενιε». Και ναι δεν υπάρχει πιο φαλλοκρατική διαφήμιση έβερ αλλά αμφιβάλω αν αυτό το πράγμα είναι διαφήμιση.

Μου φάνηκε πολύ έξυπνο εκ μέρους του «διαφημιστή». Αγαπάω έξυπνο όσο δεν πάει. Σο ποιος γαμεί την «διαφήμιση», ας μου συστήσει κάποιος τον διαφημιστή πλζ.

#6
beth

ελα ρε πλακα σου κανω που παρεξηγηθηκες!!!σε εψησε ο διαφημιστης ομως :Ρ

#7
Galadriel

Πλάκα; Αστειάκια beth, αστειάκια; Σου κάνω τους ορισμούς πουτάνα για την πλάκα μου, κανόνισε την πορεία σου χα0χα0χαχ [Beth: Κυρία κυρία η Μες με απειλεί - Mes: Έλα ρε που παρεξηγήθηκε, πλάκα του κάνω] :P

#8
beth

αν μου το κανεις αυτο δεν θα σου γνωρισω οτν διαφημιστη που ειναι και καλο κομματι και θα κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να σκασω!

#9
iron

δεν θα έπρεπε να είναι ακουμπΗσήρι; από το ακουμπώ-ακούμπησα;

#10
Galadriel

Είναι τα εις -ίζω καλέ «να σου τον ακουμπίζω λίγο» αχαχαχαχαχα