Δεινός DJ με έφεση στο styling. Σε απευθείας σύνδεση μέσω τερματικού στη Ν.Μάκρη, παραμένει στα decks ενώ άλλοι φεύγουν.

- Πητ Βοδινός στα decks.

Pete Vodinos, notorious DJ (από Vrastaman, 27/04/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
patsis

Δεν κατάλαβα την μπούτσα μ'. Για εμένα προσωπικά, να ένας απόλυτα αποτυχημένος ορισμός.

#2
HODJAS

Τζών Μοδινός;

#3
Vrastaman

Raging bull-shit

#4
johnblack

Το λημματάκι γαμεί. Άλλωστε κανείς δε μας έχει προσλάβει και κανείς δε μπορεί να μας υποχρεώσει να γράφουμε κατανοητά / συνεκτικά / λογικά. Το παλικάρι γούσταρε να κάνει το κομμάτι του έτζι, γιατί μπορεί.

Γκόσιπ @ χοτζ. Στο γυμνάσιο είχαμε συμμαθητή το γιο του Τζων (με ωμέγα πάντα) Μοδινού. Ο καριόλης τον γούσταραν όλες οι γκόμενες γτ τους έλεγε οτι παίζει πιάνο και τους μίλαγε για τέχνη και άλλες κλαπαρχιδιές.

#5
HODJAS

Δε μπορεί να μην ήταν κι ωραίο παιδί, αλλιώς θα ξέπεφτε στην κατηγορία ευαίσθητος νέρντ, νες πα;

#6
patsis

Για μένα προσωπικά ήταν απόλυτα αποτυχημένος ο ορισμός. Δεν έχω ακούσει το λήμμα και ο ορισμός δεν έκανε την δουλειά του. Υποψιάστηκα ότι μιλούσε για κάποιον γνωστό DJ αλλά εγώ δεν τον ξέρω. Ως και στο ίντερνετ έψαξα πριν γράψω το σχόλιο. Ακόμα και τώρα, δεν αντιλαμβάνομαι αν υπάρχει κάποιος Τζων Μοδινός και πώς ακριβώς αποκτούν νόημα τα στοιχεία του ορισμού (είναι χοντρός, στυλιζαρισμένος, κάνει πρόγραμμα ίσως μέσω ίντερνετ από το σπίτι του στην Νέα Μάκρη, παίζει μόνος του; Όλα αυτά μπορεί να φαίνονται γελοίες υποθέσεις για όσους γνωρίζουν το άτομο). Για μένα ο ορισμός απέτυχε, αυτό έγραψα.

Το «γιατί μπορεί» γενικά απαντά στην ερώτηση «είναι αδύνατο να το κάνει;» «ήταν εντός ορίων, βιολογικών, φυσικών κλπ, να το κάνει» και όχι γιατί από τις διάφορες επιλογές του επέλεξε αυτό.

Το να χρησιμοποιείς επιχειρήματα κάποιου για να τα επιστρέψεις μπούμερανγκ κατά των θέσεών του είναι κάτι που προσφέρει (και σε μένα) ιδιαίτερη διαπραγματευτική ηδονή, ωστόσο δεν νομίζω ότι το έφερες εις πέρας. Το ότι απέτυχε σε μένα ο ορισμός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι λάθος η ισχυρή μου επιφύλαξη και απαρέσκειά μου στην επίταση με την οποία καλείς να δουλέψουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο προς κάποια κατεύθυνση που ένθερμα θεωρείς σωστή για το σάιτ.