Ο κτηνοβάτωρ στο πιο κυριλέ. Αυτός που δεν πηγαίνει αδιακρίτως με αμνοερίφια και γαϊδούρες αλλά μόνον με κατσίκες για τους κάτωθι σοβαρούς(όπως μου έχουν πει)λόγους:

1) Ο κώλος της κατσικούλας είναι άτριχος και ροζέ, και το περίνεο βελούδινο.

2) Επίσης είναι ο καλύτερος μάστορας, όπως λένε, καθώς κατασκευάζει όλες τις βερβέλες* ολόιδιες.

3) Η κατσίκα έχει χαμηλό κέντρο βάρους και καλύτερα αντανακλαστικά στο κούνημα της πυέλου

4) Το χαμηλό ύψος του στόχου ευνοεί και τους επίδοξους κτηνοβαίνοντες μικρότερης ηλικίας από τους αποκλειστικά γαϊδουρογάμηδες κάνοντας έτσι το κατσικομπήχτειν πιο δημοφιλές στις μικρές ηλικίες.

5) Η κατά φύσιν και η παρά φύσιν πράξη δεν έχουν σημαντικές ποιοτικές διαφορές μεταξύ των.

6) Όπως και να το κάνουμε και ο πιο δύσπιστος θα συμφωνούσε στο ότι η κατσίκα και πιο κοριτσίστικη φωνή έχει, και πιο ωραία μαλλιά (και γένια) αλλά και τα πιό ωραία βυζάκια απ' όλες τις άλλες.

Ανέκδοτο εις θέσιν παραδείγματος!

Στην Ελληνική ύπαιθρο κάπου, ένα παλληκάρι είχε ένα κοπάδι γίδες τις οποίες και είχε ξεσκίσει στο μπούτσο. Όλες. Όλες εκτός από μία μελαχρινή παρθένα με τσιγκελωτό ματόκλαδο. Κάποια φορά λοιπόν με ένα κόλπο κατάφερε να της αποσπάσει την προσοχή και έχοντας κατεβάσει ήδη τα βρακιά του σε θέση πιγκουινάτου, πήδηξε, της τον κάρφωσε και την τσάκωσε από τα κέρατα. Ενοχληθείσα σφόδρα η μικρά άρχισε να τρέχει αφηνιασμένη, με χίλια. Βγήκε από το μαντρί και έφτασε στο πρώτο χωριουδάκι με τον εραστή - βιαστή να της τον έχει μέσα, να κρατιέται ξεβράκωτος απ' τα κερατά της και σχεδόν να μην ακουμπάνε τα πόδια του στο έδαφος. Έτσι λοιπόν, το σύμπλεγμα αυτό περνούσε σφαίρα μέσα από κάτι σοκάκια του χωριουδακίου, όπου σε ένα πλατύσκαλο καθόταν μια γριά, με τα γυαλιά της κατεβασμένα στο ύψος της μύτης της και έπλεκε. Παίρνοντας λοιπόν το ζεύγος από μπρος της με τα χίλια , η γριά σήκωσε βιαστικά το κεφάλι της να κοιτάξει και αφού είδε ό,τι είδε αναφώνησε με επιτίμηση:
Μπει διούλε* μέσα σου ρεντίκολο, βρακί δεν έχεις να βάλεις στο γκώλο σου, τα μηχανάκια σε μαράνανε.

*Διάολε

πΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΊΝΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΕΥΡΩ-ΠΈΩΝ (από perkins, 10/07/10)Τα μηχανάκια τον μαράνανε (από perkins, 06/09/10)πρώτα περιποιηση, υπαρχει και αισθημα. (από perkins, 27/09/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Επισκέπτης

Πώς ακριβώς μπορεί ένας άνθρωπος να πηδήξει μία κατσίκα κατά φύσιν;

#3
perkins

φορώντας κουδουνια.
Χα χα είσαι ο μόνος που έπιασες το αστειο.Νομίζω;

#4
Vrastaman

Ο ομορφότερος φόρος τιμής σε μια από τις πιο κατασυκοφαντημένες σεξουαλικές επιλογές που έχω διαβάσει!

#5
HODJAS

goatswain...

#6
Khan

Aν είναι η αγάπη αμαρτία...

#7
vikar

Συμφωνώ με Βράστα και επαυξάνω.

#8
betatzis

Η επιστήμη ακόμα να λύσει το δίλημμα. Τι είναι το καλύτερο, κατσίκα ή γαϊδούρα ;;;. Βλ. και εδώ

#9
Vrastaman

#10
Khan

Καβάλα στο δελφίνι τον κόσμο γύρισα...

#11
GATZMAN

Παίζουν και τα αδελφίνια

#12
perkins

και κότα αμα λαχει παιζει αβλεπί.

#13
vikar

Σαφώς. Σχετικότατο διήγημα του Γιώργου Ιωάννου, «Κότες» απ' το Για ένα φιλότιμο.

#14
Khan

Παρεμπιπτόντως, όλα τα λεφτά στο λίνκι του Βράστα είναι κάπου που λέει ότι μετά την ολοκλήρωση του σεξ με το δελφίνι πρέπει να το χαιδεύεις σε όλο του το σώμα για να μην νομίσει ότι ήταν one night fling...

#15
Galadriel

Ε να λοιπόν που όσο ζει κανείς μαθαίνει - άλλο η ζωοφιλία (με τη συγκατάθεση του παρτενέρ-ζώου) άλλο η κτηνοβασία (με χρήση βίας και ο παρτενέρ-ζώο δεν ξέρει από πού του ήρθε). Μάστα.

#16
vikar

Βεβαίως. Μετά τον Ιωάννου, να παραπέμψουμε τώρα και στον Πέτρο Πικρό, «Οι γάμοι της Ίρμας», απ' το Σά θα γίνουμε άνθρωποι. Κτηνοβασία στον πρώτο, ζωοφιλία στον δεύτερο. :-)