Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ένα ακόμη περιττό φανάρι που δίνει την ευκαιρία σε κάφρους κάθε είδους να δοκιμάσουν αν λειτουργεί η κόρνα τους μισό δευτερόλεπτο αφού ανάψει πράσινο.

Η λειτουργία του περιορίζεται στο να σταματάει την κυκλοφορία για να περάσουν οι πεζοί και όχι κάποια άλλα οχήματα. Όποιος αναρωτηθεί γιατί δεν δημιουργείται υπέργεια/υπόγεια διάβαση αντί του σηματοδότη θέλω να τον κάνω παρέα.

Διάσημο πεζοφάναρο: Σύνταγμα προς Ερμού
Άσημο πεζοφάναρο: Θέλει να παραμείνει έτσι...

... αλλά δεν τα κατάφερε.

Κοντράκιας: Ώστε τα CRX είναι καλύτερα από τα Eclipse, ε μουνάκι; Πάμε τώρα ρε στο πεζοφάναρο στον Φοίνικα, δίπλα στην μπουγάτσα του κυρ-Θωμά, πριν στρίψεις για το αεροδρόμιο να σ' το παστελώσω!

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
iron

για διάσημο πεζοφάναρο θα πρότεινα αυτό μξ στύλων Ολυμπίου Διός και Ζαππείου (Β. Όλγας), εντελώς τελείως άχρηστο. το άλλο που λες χρειάζεται για τους πεζοί.

#2
Khan

Καλατραβάτε με κι ας κλαίω!

#3
knasos

ιρον δεν το ξεύρω το εν λόγω φανάρι. Για να πω την αλήθεια ούτε για το σύνταγμα-ερμού ήμουν 100% σίγουρος (τελευταία φορά κατέβηκα πέρσι τον φεβρουάριο, α ρε συνάντες...) και μπήκα σε γοογλ μαψ και ερθς για να το εξακριβώσω.

#4
electron

και παλιά είχαν και ένα κουμπάκι (το είχαν/εχουν και μη καθαρά πεζοφάναρα σε λεοφώρους) που το πατάνε οι πεζοί για να ανάψει κόκκινο στα αυτοκίνητα. Οπότε όταν δεν υπάρχουν πεζοι, μην σταματάμε την κεκλοφορία....

#5
AN21

Τα οποία κουμπάκια δε δουλέουν ποτέ! Ή ανάβει μετά απο κανα μισάωρο αφού το πατήσεις!

#6
johnblack

το πεζοφάναρο στο σύνταγμα δεν θα το 'λεγα σπαστικό διότι σου δίνει την ευκαιρία να χαζέψεις τα μουνάκια που ξεβράζει το μετρό και πάνε ερμού να ψωνιστούν

σπαζαρχίδικο πεζοφάναρο είναι πατησίων και τοσίτσα όπου μόνο τα τζάνκια στο πεζόδρομο έχεις να σε κόβουν - αν και τώρα μετακόμισαν στουρνάρη

#7
HODJAS

πρεζοφάναρο...

#8
knasos

^
Γαμάτος ο Χότζας! Χαχαχα!

#9
GATZMAN

!!!