H γυναίκα η οποία χαρακτηρίζεται από άσχημη και άγρια εξωτερική εμφάνιση και συνήθως φορτώνεται τους άλλους και τους κυνηγάει, προς εύρεση ερωτικού συντρόφου.

  1. - Πού πήγε ο Νίκος; τον είδες; - Φίλε μόλις έγινε λούης, γιατί τον κυνηγούσε το τσουπακάμπρα από δίπλα...

  2. - Σε λίγο έρχεται ο Τάκης με τη Σοφία...
    - Ωχ ρε φίλε, τι το ήθελε το τσουπακάμπρα μαζί; θα μας τα κάνει ζέπελιν πάλι...

(από salina, 17/06/13)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
salina

El Chupacabras
Νόμιζα ότι είναι μυθικό πλάσμα, σαν το τέρας του λοχνές ή τον μπιγκφουτ, αλλά μάλλον πρόκειται για αστικοθρυλικό πλάσμα, αφού οι πρώτες «μαρτυρίες» έρχονται από το Πόρτο Ρίκο το 1994.
Η ονομασία είναι δημοσιοκαφρικής έμπνευσης και σημαίνει «αυτός που ρουφάει (το αίμα) από τις κατσίκες».
Οι κτηνοτρόφοι στο πόρτο ρίκο έβρισκαν νεκρές κατσίκες χωρίς εμφανή σημάδια πάλης, αποστραγγισμένες από το αίμα και ακρωτηριασμένες. και αφού δεν μπορούσαν να καταλάβουν ποιο ζώο έκανε τη ζημιά, εφηύραν το τσουπακάμπρα!
Αυτό το ζωάκι λοιπόν, είναι μία διασταύρωση ερπετού, πουλιού, κογιότ και καγκουρό. Αλλά μοιάζει λίγο και με τους εξωγήινους, είτε επειδή είναι ο ΕΤ που δεν έφτασε ποτέ σπίτι του, είτε είναι εξωγήινο πετ που ξέφυγε από κάποιο ούφατο. Εναλλακτική θεωρία: είναι κάποιο υβρίδιο που ξέφυγε από τα αμερικανικά εργαστήρια.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και την λύση του «μυστηρίου» δείτε το μήδι που θα ανεβάσω.

Κι αφού σλαγκαρχίδιασα αρκούδως, να πω ότι αν και δεν το έχω ακούσει όπως το δίνεις, με ψήνει καθώς θυμίζει άλλα μυθικά πλάσματα που τους αποδίδονται λίγο πολύ τα ίδια χαρακτηριστικά, τη Λάμια, τη Στρίγγλα, ίσως και τις μπάνσις.

#2
iron

ο σκάης δεν έβγαζε μετά μανίας κατά καιρούς ντοκιμαντεροειδή με θέματα τέτοια πλάσματα, φοβερά και τρομερά, που όλοι παραλίγο να δουν κάποια στιγμή αλλά κανείς ποτέ δεν είδε;

[I](τώρα δηλαδή θες να μας πεις μανδάμ ότι
μετά τα σεντόνια του χότζα
μετά τις γραμματικολογίες του βίκαρ
μετά από δεν ξέρω τι άλλο εδώ μέσα πια
πρέπει
να κάτσω
να δω
45'
ντοκιμαντέρ για το τέρας;

τελέρε!!!!!!!!!)[/I]

(:Ρ)

#3
salina

Δεν ξέρω αν λέμε τα ίδια, πάντως μάλλον στον σκάη πρέπει να το είδα για πρώτη φορά. Την καλή εποχή που την είχε δει κουλτούρα να φύγουμε κιέτσ'. Εσύ πρέπει να λες την μεταβατική περίοδο, πριν μεταλλαχθεί σε αλτερ, που έβαζε μεν ντοκιμαντέρ αλλά τι ντοκιμαντέρ.
Εγώ σου βάζω τα καλύτερα, κιουρία σέχω κι εσύ τίποτα!
τσ τσ τσ αχαριστία!