Λέξη από το ιδίωμα των μπουρδελιάρηδων που σημαίνει τη στιγμή όπου οι εκδιδόμενες κάνουν ένα είδος "πασαρέλας" σε ένα είδος σαλονιού που διαθέτει το όποιο ευαγές ίδρυμα, ώστε ο καφροσέξουαλ μπουρδελιάρης να διαλέξει και να πορευθεί στα ενδότερα.

1.Τα εργαζόμενα κορίτσια η Μιράντα και η Αλέξια, σαλονάρισαν με χάρη και με χαμόγελο.

2.Στη συνεχεια της τσάρκας μας βρεθηκαμε στο ... κατω. εκει μας σαλοναρισαν η αμαλια και η μαρκελλα. η αμαλια μου κανε παραπονα οτι δεν την εχω παρει ποτε και οτι σημερα εχει τεραστια αναγκη να δει το καβλί μου. ανθρωπος ειμαι και γω,λυγισα και αποφασισα να περασω στο δωματιο

Τα δύο αυτά παραδείγματα ήταν τα μόνα κάπως γατουλογαμούλικα που παίζουν. Τα υπόλοιπα ήταν υπερβολικά καφροσέξουαλ για να αναπαραχθούν. Βρήκα πάντως κι ένα πιο μεταφορικό:

Γυροι χοιρινοι, γυροι κοτοπουλο κλπ δεν δοκιμαστηκαν ακομα αλλα αν καποια στιγμη με φερει ξανα ο δρομος μου προς τα εκει θα γινει κι αυτο! Α να μην ξεχασω το μαγαζι εχει και πολυ ωραια θεα... οσο καθισα εκει "σαλοναρισαν" η Σασα Μπαστα και η Χριστινα Κολετσα! Θηρια ανημερα.... σαν τα καλαμακια του ένα πράγμα! (Εδώ).

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified