Η τροφοβασία αποτελεί μια μορφή παραφιλίας, δηλαδή μια έκφραση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, που χαρακτηρίζεται από σεξουαλική διέγερση που προκαλείται από την σεξουαλική επαφή με φαγητά.

Το μενού περιλαμβάνει όλα εκείνα τα φαγητά τα οποία προσφέρονται μαγειρεμένα. Συχνά μπερδεύεται με την νεκροκτηνοβασία, όπου κάποιος συναντάται σεξουαλικά με νεκρό ζώο, χωρίς όμως αυτό να είναι μαγειρεμένο, κάτι που αποτελεί ποινικό αδίκημα σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής.

Οι όροι τροφολαγνεία και τροφοφιλία θεωρούνται αδόκιμοι.

Πήραμε κάτι πιτογυρόνια απόλα από το Θανάση τις προάλλες και ξαφνικά σκάνε κάτι τροφοβάτες και μας γαμήσανε τις πίτες. Μα σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;

Κλασσική περίπτωση τροφοβασίας αποτελεί η σκηνή από την ταινία American Pie.

Ένας τροφοβάτης κάνει έρωτα με το επιδόρπιό του

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
dryhammer

You sexy muffin-fucker!!

#2
donmhtsos

θυμήθηκα την ατάκα από το ανέκδοτο, με τον τύπο που αγόρασε σαλάμι, και του τό'κοψε σε φέτες ο αλαντοπώλης:

"Τι τον πέρασες τον κώλο μου, κουμπαρά;"

#3
dryhammer

παθητική τροφοβασία (!!!)

#4
donmhtsos

Στόοοος!

#5
donmhtsos

Με αφορμή το τρέχον λήμμα θυμήθηκα ένα από τα πρώτα μου σχόλια στο σάη στο λήμμα μουνγουόκινγκ, που είχα γράψει "σεληνοβασία, όπως...κτηνοβασία". Τι σου είναι τα τερτίπια της γλώσσας; Αυτός που κάνει moonwalking, δηλ. σεληνοβασία μπορεί να είναι "φεγγαροπαρμένος" σεληνοβάμων, αλλά και φεγγαρογάμης!

#6
παρασυνταξίες

μετά την ανάγνωση του παραδείγματος δεν μπορώ να βγάλω απ το μυαλό μου την εικόνα του τροφοβάτη να προσπαθεί να συνουσιαστεί με γιαουρτοσκόρδιον...