Αξιοκρατική μονάδα μέτρησης ποιότητας ενός τίμιου γυναικείου κώλου. Για να καταλήξουμε στην μέτρηση nanosecond προσφεύγουμε σε ένα προσφιλές πείραμα.

Έχοντας ήδη έναν κώλο ως αντικείμενο πειραματισμού κρατάμε με τον αντίχειρα το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού μας χεριού στο οποίο μεσαίο δάχτυλο βάζουμε και δύναμη. Ελευθερώνουμε το μεσαίο δάχτυλο αστραπιαία αφού πρώτα τό 'χουμε τοποθετήσει σε απόσταση βολής απ 'το δεξί κωλομέρι του εν λόγω κώλου. Μετά την πρόσκρουση το παραπάνω κωλομέρι μοιραία θ' αρχίσει να πάλλεται. Η χρονική διάρκεια αυτού του παλμού είναι και το ζητούμενο.

Η μέτρηση για αντικειμενικά αποτελέσματα γίνεται σε 3 θέσεις κλειδιά: την όρθια, την τουρλωτή και την τυχαία ενδιάμεση (εκεί που δεν το περιμένει).

-Έρχεται στην Ελλάδα η 4 φορές πρωταθλήτρια Τσεχίας και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκορ με 26 nanosecond. Η πρώτη τσέχα που έσπασε το φράγμα των 30 nanosecond.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
ana

....exw minei afwni!!ainte min skarfistw kanena dolmadometro!

#2
lykos

Ωστε έτσι λοιπόν! Εχεις μείνει άφωνη! Πόσα nanosecond έχεις? Α(ί)ντε, δε σκαρφίζεσαι τίποτε?.....
tompelamou αγόρι μου, σωστός! Ολοι οι χαρακτηρισμοί σου για γυναίκες ένας κι'ένας! Ο,τι μάπες βλέπουμε μπροστά μας κάθε μέρα.
Μανιτάρι, Σούκερ και Μπορμπόκης, όλα τα λεφτά!.....

#3
patsis