Κωδικός για παροχή ικανοποίησης/εκτόνωσης σε στριπτιζάδικα που λόγω της παλινδρομικότητας της κίνησης παραπέμπει στην παρασκευή του εθνικού μας ροφήματος.

- Πώς ήταν το Russian Dolls Κλεομένη;

- Απάτη, έσκασα 55€ για πριβέ κι ούτε φραπεδάκι δεν σερβίρανε...

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Επισκέπτης

Έχετε λησμονήσει το φραπέ με καλαμάκι ( πίπα ) που ενίοτε προσφέρεται στα πριβέ , ή στα μασατζίδικα .

Ήτοι φραπέ = χειρομάλαξις Φραπέ με γάλα , αφρό , αφρόγαλο = το άνω έως εκτονόσεως Φραπέ με καλαμάκι , καλαμωτό κ.λπ. = το ανωτέρω + πίπα . Φαπέ καλαμωτό με αφρόγαλα = χειρομάλαξις και πίπα μέχρις εκτονώσεως !
Ευχαριστώ

#2
Khan

Πω πω τι πάθαμε Μανώλη! Ύστερα από κυριολεκτικά 60 φραπελήμματα έχουμε τόσο σημαντικές ελλείψεις! Πού σαι ρε Γκάτσμαν να δεις το ρεζιλίκι μας. Κατευθείαν στο Δ.Π. το φραπέ με καλαμάκι. Το αφρόγαλο νομίζω το έχουμε καλύψει ως φραπόγαλο. Παρεμπιπτόντως, νόμιζα ότι ο initiator της frappé-saga ήταν ο Vrastaman, αλλά αποδεικνύεται ότι ήταν κάποιος ονόματι Γιάννης Μίχας.

#3
Vrastaman

Φραπελήμματα, μύθοι και πραγματικότητα: Μια μικρή ανασκο(λό)πηση

Βρισκόμαστε στον ιερό τόπο ανάρτησης του πρώτου ever φραπελήμματος από το χαμένο ποιητή Γιάννη Μίχα στις 27/02/08.

Η εικοστή εβδόμη Φεβρουαρίου ας υιοθετηθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Frappérnité και ας εορτάζεται τουφεξής από το σλανγκεπώνυμο πλήθος με τις πρέπουσες φανφάρες και τιμές!

Έως σήμερα (20/10/2009), 55 χρήστες του σλανγκρρ έχουν αναρτήσει 183 καταχωρήσεις που περιέχουν το όρο φραπέ στο λήμμα, στον ορισμό, ή στο παράδειγμα - ήτοι μόνο 1,3% επί του συνόλου των καταχωρήσεων. Είναι λοιπόν μύθος ότι το σλανγκρρρ φραπεδοκρατείται :-(

Μια πρόχειρη ανάλυση των φραπελημμάτων αυτών επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Οι top 10 χρήστες σε απόλυτο αριθμό φραπελημμάτωνε είναι οι:

1. Khan (Khan + Hank + Dirty Talking): 64 λήμματα
2. Vrastaman: 16 λήμματα
3. Gatzman: 14 λήμματα
4. BuBis: 8 λήμματα
5. Poniroskylo: 7 λήμματα
6. acg: 6 λήμματα
7. Mes: 4 λήμματα
8. ο αυτοκτώ: 3 λήμματα
9. vip: 3 λήμματα
10. Desperado: 3 λήμματα

Σοκ και δέος προκαλεί η παρουσία των Poniroskylo, acg και Mes στο πάνθεον των φραπεδοκρατόρωνε ;-) Θα μας πουν και καλά ότι εννοούσαν τον καφέ, αλλά μην ξέχναμε ότι «frappé is a frappé is a frappé is a frappé» που θα έλεγε η Γερτρούδη Στάϊν εάν ζούσε σήμερα.

Οι top ten χρήστες σε σχετική κατάταξη βάσει ποσοστού φραπελημμάτωνε επί των συνολικών τους λημμάτωνε:

1. BuBis: 15,1%
2. Mpampimiotis: 6,1%
3. Mes: 5,3%
4. Desperado: 5,2%
5. Khan: 4,9%
6. Sperminator: 4,8%
7. Vrastaman: 4,4%
8. Vip: 3,1%
9. lxar: 3,0%
10. acg: 2,7%

Ο δείκτης αυτός υπολογίζει πόσο μονομανής είναι κάποιος με τα φραπεδολήμματα και τα αποτελέσματα αποδομούν κάθε στερεότυπο! Αν είναι δυναμόν, η Mes έφαγε τον Khan!!! We were shaken με την απουσία του Gatzman από την λίστα αυτή! Βρίσκεται στην 16η θέση με 2,5%) – Gatzman, βλέπω έχεις κι άλλα ενδιαφέροντα, οι φραπέδες αποτελούν μικρή μόνο πτυχή στα συνολικά σου λήμματα, έφαγες την σκόνη της Mes, του Poniroskyloυ και του acg! Κάνε κάτι! Μεγάλη έκπληξη βέβαια αποτελεί η (με διαφορά) πρωτιά του μονομανούς φραπεδιάρη BuBis.

Τέλος, οι top ten χρήστες σε σχετική κατάταξη βάσει ποσοστού φραπελημμάτωνέ τους επί του συνολικού αριθμού φραπελημμάτωνε στο σλανγκρρρ:

1. Khan: 35,0%
2. Vrastaman: 8,7%
3. Gatzman: 7,7%
4. BuBis: 4,4%
5. poniroskylo: 3,8%
6. acg: 3,3%
7. Mes: 2,2%
8. mpampimiotis: 1,6%
9. Desperado: 1,6%
10. vip: 1,6%

Πρόκειται κττμγ για τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο κατάταξης της συνολικής φραπεδοσύνης. Πρώτος με μεγάλη διαφορά ο Khan, πάντα παρόντες οι acg, Poniroskylo και Mes!

Να σημειωθεί τέλος ότι 247 λήμματα περιέχουν τον όρο φραπέ στα σχόλια. Σχετική ανάλυση θα ακολουθήσει.

#4
Galadriel

Σούπω Βράστα...

#5
BuBis

Eίμαι βαθύτατα σοκαρισμένος! Εγώ, ο λάτρης του παραδοσιακού καφέ και σεξ, που δεν πίνω φραπέ ποτέ, αλλά και ούτε καν έχω δοκιμάσει φραπέ, ούτε καν έχω περάσει απέξω από τέτοιαχαμαιτυπία...

Τι ανεκπλήρωτους πόθους κρύβω; Τι αμαρτίες πληρώνω; Πως έχω γίνει τέτοια ρόμπα λουλουδάτη; Πως θα ξαναγράψω λήμμα, ορισμό ή σχόλιο; Πως!
Ποιός με παρέσυρε;

Mετά από αυτές τις συνταρακτικές αποκαλύψεις που με έχουν συγκλονίσει, σας βεβαιώ ότι αποχωρώ από την ενεργό σλανγκοδράση για να ομφαλοσκοπήσω...

(μεταξύ μας, αν ξέρετε κανά μέρος με καλό φραπέ στείλτε μου ΠΜ...)

#6
Vrastaman

Σουπώ γω, Mes ;-) Δες τις νέες εντιτιές που αναφέρονται στην αφεντιά σου!

BuBis κόψε την πλάκα, εσύ να στείλεις τα πιμι :Ρ

#7
BuBis

Ρε Βράστα μας μην με χιτλεριάζεις, δεν κάνω πλάκα! Είμαι αμέμπτου ηθικής (ο κακόμοιρος...)!

θα ήθελα επίσης να προσθέσεις στις αναλύσεις σου, το πόσο επιρρέασαν την βαθμολογία αυτών των χρηστών τα φραπεδολήμματα. Αρχίζοντας με τον Μ.Ο. της βαθμολογίας αυτών των λημμάτων. Έτσι θα δούμε αν είναι μια καλή μέθοδος σλανγκομάρκετινγκ, το φραπεδολημματοδοτείν, ώστε να ανεβαίνει η βαθμολογία του χρήστη ή απλά ένα αγνό πάθος είς την φραπεδογνωσία...

#8
Galadriel

Εμένα όλη αυτή η ενασχόληση με τους φραπέδες μου φαίνεται εντελώς.

#9
Vrastaman

@BuBis:

Τα φραπελήμματα έχουν πολιτικό και βαθμολογικό κόστος. Στη δική μου περίπτωση, ο μ.ο. βαθμολογίας των φραπελημμάτων μου υπολείπεται κατά ~ 8% της συνολικής μου βαθμολογίας.

Αντίστοιχα: Mes (-7%), Khan (-4%), acg (-5%), εσύ (οριακές απώλειες -1%). Εξαίρεση ο Gatz, του οποίου τα φραπελήμματα υπερτερούν βαθμολογικά του μ.ο.

Grosso mondo, υπολογίζω ότι ο μ.ο. βαθμολογίας των φραπελημμάτων είναι κατά ~ 3% χαμηλότερος από τον μ.ο. της συνολικής βαθμολογίας ενός τυπικού σλάνγκου.

Αλλά οι φραπολημματοδότες είναι ρομαντικοί ιδεαλιστές, υπεράνω βαθμοθηρικών σκοπιμοτήτωνε..

#10
GATZMAN

Χαίρομαι Βραστα που με την ανάλυση σου φωτίζεις οπτικές που όυτε καν τις φανταζόμασταν. Βγάζεις πολλές από τις «αθώες περιστερές» από το ντουλάπι τους. Ισως το γεγονός πως άργησα να ξεκινήσω και για ένα διάστημα έχωσα πυκνά τα όποια φραπολήμματα, συνέβαλε στην οπτική που είχαμε για τα πράγματα. Βλέπω πως το % των φραπολημμάτων μου, στο σύνολο των λημμάτων μου είναι γύρω στο 2,3 %, εκεί που η Μες για παράδειγμα έχει το 5, 3%. Μ' αλλα λόγια έχω ποσοστό εξωκοινοβουλευτικών κόμματων και έχει ποσοστό Καρατζαφέρη. Κι έτσι εξηγείται που συχνά πυκνά, πέφτουν στα μάτια μου τα φρέσκα φραπολημματα των δυνατών της ομάδας και αδυνατώ να πιώ καφέ. Μου δίνει ο προϊστάμενος δουλειές, αλλά ή θα τον βρίσω, ή θα πηγαίνω σα χελώνα. Εχω το ακαφελόγιστο θα μου πεις, αλλά αυτός υγρόν αγόραζε. Βλέπω ότι ο Μπουμπις πάλι, πως έχει το % και ταυτόχρονα τη μικρότερη απώλεια. Αρα...το 'χει με αυτά τα λήμματα και δεν κωλώνει να ρισκάρει. Σκέπτομαι πάλι, πως μπορεί πράγματι ο Bubis, να 'ναι αγνός όπως λέει. Αλλα σ' αυτή την περίπτωση καλείται να δικαιολογήσει τις αυθόρμητες παρεμβάσεις κάποιων μελών της συγγραφικής ομάδας Bubis. Υ.Γ: Εχω την αίσθηση όμως πως σε ανάλυση πολυμέσων, αλλά...ειδικότερα στην ανάλυση σχολίων, πως εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Προς το παρόν όμως μιλάω για τα υπάρχοντα αποτελέσματα.

#11
Vrastaman

Επιφυλάσσομαι για ανάλυση των σχολίων εν ευθέτω!

Για να πούμε όμως και της Μεσούλας το δίκιο, δεν έχει ούτε ένα αμιγές φραπελήμμα, μόνο αναφορές σε φραπέ στους ορισμούς και τα παραδείγματα :Ρ

#12
GATZMAN

Α...λησμόνησα. Εχω την αίσθηση από την ανάγνωση των Ζακολημμάτων, πως αυτός που θα μπορούσε να 'χει την...πένα στα φραπολήμματα

#13
Vrastaman

Εν δυνάμει, σίγουρα! Αλλά μέχρι τώρα έχει προσφέρει μόνο 1 φραπολήμμα ο Γεώργιος :-(

#14
GATZMAN

Γιαυτό που λες για την Μες, θα μπορούσε να παίζει και το γεγονός πως η Μες, θα μπορούσε να θολώνει τα νερά έτσι. Δε σημαίνει όμως πως με αυτό που λέω, ότι υιοθετώ απαραίτητα, την οπτική αυτή.

#15
BuBis

Μήπως Vrastman πρέπει να παραθέσεις όλα τα φραπολήμματα; Λίγη διαφάνεια δεν θα έβλαπτε!

#16
Galadriel

Παρακαλώ απεμπλέξτε με από τούτο και από κάθε άλλο κόλλημα. Ευχαριστώ.

#17
Vrastaman

BuBis (ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται) αν θες στείλε μου το email σου με πιμι να σου διαβιβάσω το εξελάκι με τα δεδόμενα!

#18
Khan

Θα παραλάβω ασμένως το Καυλί Πράιζ του μεγαλύτερου φραπεδοκράτορα.

Να υπενθυμίσω απλώς επί της στατιστικής, αφενός ότι τα φραπελήμματα του αψγ, της μες και άλλων (Ντεσπεράντο) αφορούν στο φραπέ με την καλή (μη σεξουαλική) έννοια, και αφεδύο ότι ως ντέρτι και χανκ πήρα φραπελήμματα που είχε αναρτήσει στο Δ.Π. ο Γκατς, τα οποία και πυροδότησαν την ιου-δική μήνι της αντιφραπεδικής πτέρυγας του σάιτ.

#19
BuBis

Kαι μένανε με παρασύραν οι άλλοι!

#20
Vrastaman

Δεν έχει σημασία Khan, «frappé is a frappé is a frappé is a frappé»!

#21
GATZMAN

Εντάξει Κhan, κάνουμε κυβέρνηση συνεργασίας

#22
GATZMAN

Α...είναι νωρίς ακόμα βέβαια, αλλά να δούμε πως θα τιμήσουμε σε λίγους μήνες την 27η Φεβρουαρίου

#23
Khan

Για όσους σκέφτονται μόνο την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και άλλα φλώρικα πράγματα, να υπενθυμίσω ότι σε λίγες μέρες έχουμε την Παγκόσμια Ημέρα Φραπέ!

#24
electron

εγώ ως εν δυνάμει ακτιβιστής, προτείνω να αντικατασταθεί το αυγό (διεθνές), με το φραπέ σε πλαστικό.
Δηλαδή, όπως οι Ιρακινοί έχουν το παπούτσι, να έχουμε κι εμείς το δικό μας όπλο. Διότι σίγουρα περνάει από ασφάλειες κλπ, και αφήνει και λεκκέ σκατίλας!

Μια φορά, ενώ διέσχιζα μια διάβαση πεζών (ναι, υπάρχουν και στην Ελλάδα), ένας μαλάκας κόντεψε να με κόψει. Έφαγε στο αυτοκίνητο το πλαστικό ποτήρι του φραπέ. Και βεβαίως δεν τόλμησε να σταματήσει, απλά γκάζωσε και εξαφανίστηκε (διότι είμαι και φοβίσσιμος, με αντικειμενικά κριτήρια).

#25
HODJAS

Fauvissimo! Χαχαχαχαχαχ :-)

#26
allivegp

Ναι λοιπόν! Η πολυπόθητη ημέρα ξημερώνει σε λίγες ώρες! Ας υψώσουμε όλοι λοιπόν ένα φραπεπότηρο και ας κάνουμε πρόποση στο αγαπημένο μας ρόφημα.

#27
Vrastaman

Δόξα και τιμή στον πιονέρο Φραπερνιστή Γιάννη Μίχα! Όλη η σλανγκοσύνη προσκυνά την πορδούλα του!

#28
Galadriel

Ποιος είναι πάλι ο Γιάννης Μίχας; :-/
Να γουγλάρω ή θα με διαφωτίσετε;

#29
Khan

Λέτε να είναι ο Νομάρχης Πειραιά;

#30
GATZMAN

Του Αγίου Φανουρίου σήμερα και παράλληλα ή μέρα που ισαπέχει από την προηγούμενη και την επόμενη επέτειο της παγκόσμιας ημέρας τιμής του ευλογημένου φραπέ.

#31
GATZMAN

>> >>
Τιμή στον Μίχα!

#32
GATZMAN

Να χαιρόμαστε την επέτειο once again! Viva Μίχας. Τιμή στις ακάματες φραπεδιάρες για το μέγα κοινωνικό έργο τους.

#33
Vrastaman

Χρόνια πολλά, συναγωνιστές!

#35
GATZMAN

Χρόνια πολλά

Τιμή στον Ι.Μ (εννοείται πως δε μιλάμε για τον Ι.Μ. Παναγιωτόπουλο) !!!

Να χαιρόμαστε την επέτειο !

#36
GATZMAN

Καλή επέτειο

#37
soulto

Χαίρε Χάνε τρισυπόστατε, άρχοντα των φραπελλημάτων!

#38
Khan

Καρδούλες