Άτομο που δεν έχει ιδέα από προσωπική υγιεινή, δεν πλένεται και πολύ συχνά και δεν κατέχει τι είναι αποσμητικό. Αποπνέει ενοχλητική έως αποπνικτική μπόχα η οποία κυμαίνεται ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία και μπορεί να προέρχεται από: ιδρωτίλα, μουνίλα / πουτσίλα (ανάλογα το φύλο), λιγδίλα - κουζινίλα ή και συνδυασμός των παραπάνω. Για τους λίγους που κατέχουν από αποσμητικά και επιδίδονται σε γαλλικό ντους, τότε οι παραπάνω μπόχες δεν καλύπτονται, αλλά συνδυάζονται και με το άρωμα του αποσμητικού.

- Ρε μαλάκα, η Γιωτούλα μυρίζει έτσι;
- Ναι τη βρωμιάρα, έχει τσακωθεί με τα σαπούνια.
- Άντε να σου ανοίξει αυτή πόδια και να θέλει γλυφομούνι.
- Σταμάτα ρε μαλάκα θα ξεράσω, ούτε με ξένο πούτσο δεν τη γαμούσα.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
GATZMAN

Και να 'χει φάει η Γιωτούλα λέει, και παστρουμα και σκορδαλιές απο πάνω τότε το όλο παρφε θα 'ναι φονικό εργαλείο,ε;

#2
slangprof

Φίλε GATZMAN η Γιωτούλα είναι υπαρκτό πρόσωπο, και 9 στις 10 μέρες βρωμάει σαν ζώο. Αυτό που λέμε στην Ήπειρο «ζωκοπάει».

#3
GATZMAN

«Σταθερή αξία δηλαδή»;

#4
Vrastaman

Και κάτι για το οποίο δεν είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος: η κόρη μου – η οποία δεν είχε τη παραμικρή ρατσιστική παράσταση ή βίωμα – αυθόρμητα χρησιμοποίησε την λέξη τσιγγανίλα όταν πριν από μερικούς μήνες νοσηλεύτηκε στο Παίδων.

#5
poniroskylo

Δεν πάει σχολείο;

#6
jesus

μεγάλη αλήθεια σκύλε...(υποθέτω ότι την εξέλαβα όπως την εννοείς)

#7
Vrastaman

Αλήθεια εαν μπαίναμε σε χρονομηχανή και πηγαίναμε πίσω στα παιδικά μας χρόνια δεν νομίζω να αντέχαμε την μποχα. Καθημερινή μπάλα, μπάνιο όμως κάθε Σάββατο....

#8
xalikoutis

αυτό που γράφεις βράστα είναι για τρελές τρολιές απονοσταλγοποίησης στο greek retro maniacs ...

#9
anchelito

@ Vrastaman
ώρε και σαν βγήκανε και κάτι Assics και κάτι Diadora στην αγορά και δεν τα βγάζαμε από τα πόδια μας, εκείνες οι πετσετέ οι κάλτσες βασιλικό βγάζαν!
Μπλιαχ!