Και γαλοπούλα και τοστ ωμό ολόκληρο έτοιμο για τοστιέρα και μαϊντανό. Και άνιθο. Και κιμά για μακαρόνια. Wtf αχαχαχαχα!
και αξιοπρεπή αποφάγια για κάποια στιγμή πείνας τ. βαριέμαι να πάω ΣΜ, βαριέμαι να μαγειρέψω, τι έτοιμο έχω στην κτψξ;
και λεμόνια, τελικά! νομίζω τα πάντα εκτός από γάλα.
Η συσκευασία είναι ως εξής, από το κέντρο προς τα έξω: τούρτα, μερικά φύλλα χαρτιού κουζίνας περιμετρικά (δική μου έμπνευση αυτό, για την παραπανίσια υγρασία, σκέφτηκα) κουτί του ζαχαροπλαστείου, νάυλον μεμβράνη κουζίνας, αλουμινόχαρτο.
Μου δώσανε τη συμβουλή να την κόψω σε μερίδες και να την συσκευάσω ξεχωριστά αλλά βαριόμουν και μπορεί και να μην επιβίωνε και πολλή τούρτα... Άλλωστε το ίντερνετ που τα ξέρει όλα, μου είπε να μην κωλώσω.
Κάτι παίζει με το καρουζέλ, εμφανίζει έξι εικόνες. Για να τσεκάρω κάτι...
Το επόμενο ποστ δοκιμαστικό.
Υ.Γ. Καμιά πίτα-γύρο ζγκατάψυξ; Λες;...
Συμπέρασμα: Ο μετρητής εικόνων του καρουζέλ για λίγο (μέχρι κάποια ενημέρωση του συστήματος;) μετρά έξι εικόνες ενώ υπάρχουν τρεις. Για να το αναφέρω...
Πατάτες δενομίζωτάκη, αλλά ντομάτες αν είναι πολτός ή σάλτσα, γένεται, κ ο τζάτζικας καλά μονωμένος! κ τα όσπρια.
το φωμί επίσης καταψύχεται, μεγάααααλη υπόθεση. Σε φέτες κομμένο όμως, αλλιώς πρέπει να το φας όλο.
Τώρα σεταμάς;;; όλη την υπερπαραγωγή της πεθεράς που δεν προλαβαίνουμε τον χειμώνα να φάμε, τόση που είναι... με τι νομίζετε ότι τη βγάζουμε το καλοκαίρι που κατεβαίνει στην Κρήτη, αχαχαχχχ!!!
νταξ, πείνασα τώρα κ έχουμε φρέσκο (=επέστρεψε η πεθερά), πα να φάω.
εγώ πάντως βάζω κάτι αρθράκια στην κατάψυξη κ όταν τα βγάζω για να δείξω ότι δουλεύω είναι μούρλια.
Πάντως Άιρον το γάλα έχω μια πληροφορία ότι μπαίνει ζγκατάψυξ. Διάβαζα σε αφήγηση ρώσου βετεράνου του ΒΠΠ ότι "στο Βλαδιβοστόκ το γάλα το πουλάνε με το κομμάτι. Παγωμένο. Μπάνια όμως κάνουν".
Βλαδιβοστόκ, Βλαδιβοστόκ, η ώχρα των σπιτιών σου ξεφλούδισε κι έπεσε πάνω στα πεζοδρόμια...
Άσχετο: Από μια τυχαία βόλτα που έκανα, η Πάτρα αυτή τη στιγμή βάζει άνετα κάτω πολλές μεγάλες ελληνικές πόλεις σε ζωντάνια το βράδυ, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης. Τουλάχιστον στους πεζόδρομους της, που είναι και πολλοί.
Για τους Κρητικούς του σάιτ: Μαντιναδάκια films
Καλή χρονιά σε όλους και όλες, εύχομαι ο,τι καλύτερο για το δεκάξ (και για πιο μετά, νταξ).
Καλή μας ώρα, συντεκνοκούμπαροι, ν'ανταμώνομε με υγεία και φέτος στο σλανγκρ και να τα λεμενε.
@patsis: χαχαχα! Κλαίω!
patsis
Από ό,τι έμαθα σήμερα, μπορείς να καταψύξεις μια τούρτα. Απομένει να μάθω αν μπορείς και να την φας μετά, όταν την αποψύξεις. Ευχαριστώ.