#1
titos

Χρειάζεται λέτε μια νέα ετικέτα, τουλάχιστον για τα εξής;

Για προτείνετε όνομα... Κολλάνε κι άλλοι ορισμοί;

#2
vikar

Στάνταρ. Θά 'λεγα τέτοιες νέες ετικέτες να τις χώνουμε καταβούληση, χωρίς πολλά-πολλά. Άμα κάποια απ' αυτές δέ λέει τελικά, και γιατί όχι, θα το καταλάβουμε σε βάθος χρόνου. Άς δώσουμε σ' αυτήν τη διαδικασία μία άλφα περίοδο χάριτος, πές κάνα χρόνο, ώσπου να καταλήξει σε κάποια ισορροπία, αλλα μέχρι τότε ας τη δούμε σε φάση μπρέινστόρμινγκ.

#3
deinosavros

Φάση μπρέινστόρμινγκ, δλδ τρικυμία εν κρανίω :-Ρ

#4
titos

Πώς να την ονομάσουμε την ετικέτα παρ' όλ' αυτά;

ζωόπουτσες;!

#5
σφυρίζων

κτηνώδη, #πέοντες

#6
Galadriel

Δε ντόχω, γιατί δεν βάζεις πούτσες κι ας μπει και κι η κτηνόπουτσα ας μπει και καμία ανθρώπινη άμα έχει τ' αρχίδια. Χα καλό ε.

#7
vikar

Τίτο, μή το ψειρίζεις με τις πούτσες ζωικής παραγωγής, θα τις κατσιάσεις στο τέλος.

#8
patsis

Ίσως "ζωώδη γεννητικά όργανα"; Που θα συμπεριλαμβάνει και τα θηλυκά τέτοια (δεν βρήκα άλλο εκτός από το είδε η γάτα το μουνί της και το πέρασε πληγή); Ή ακόμα και τα μη κυριολεκτικά, π.χ. γαμώ το μουνί της πεταλούδας.

Ή "ζωώδη σωματικά μέλη"; Που θα συμπεριλαμβάνει ακόμα περισσότερα, π.χ. γαμώ τα βυζιά της πεταλούδας.

Ή "ζώα" σκέτο; Σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα ετικέτα περιγραφικά σώματος;

#9
Galadriel

το #3: +1

#10
vikar

Σ' αυτά πάντως θα κοτσαριστούν σίγουρα και οι ετικέτες που ήδη έχουν προδιαγραφεί πιχί εδώ (δείτε το παράδειγμα και τη σημείωση της ΣΟ).

Για το συγκεκριμένο ζήτημα πάντως, θα έλεγα απλώς να έχουμε ετικέτες «μεγάλο πέος» για όλα τα παραπάνω, και αντίστοιχα «μικρό πέος» (που θα κοτσαριστεί πιχί στο γαριδάκι, στο λιλιπούτσειος και σ' όποια άλλα παρόμοια).

#11
vikar

Τα έβαλα ήδη τα παραπάνω να τρέχουν, μέχρι να βρεθεί καλύτερη ιδέα.

#12
vikar

Στο μεταξύ, φυσιολογική ετικέτα είναι και αυτή, στην οποία έχει να μπεί πολύ πράμα (και μόνο αυτά να δεί κανείς...).

#13
poniroskylo

Μια πολύ σύντομη παρέμβαση και φεύγω. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι πιο σωστό και λειτουργικό αντί να μπει μια ετικέτα - ζωόπουτσες - να μπουν δυο: 1) ζώο 2) πούτσα. Τα λήμματα που φέρνει ο Titos ως παραδείγματα θα προκύψουν εύκολα στην αναζήτηση διότι, other things being equal, θα είναι το μόνα που θα συνδυάζουν και τις δυο ετικέτες. Γενικά, οι ετικέτες που θα χρησιμοποιούμε πρέπει, χωρίς να χάνουν το συγκεκριμένο νόημα, να έχουν όσο το δυνατόν ευρύτερη εφαρμογή. Όσο πιο εξειδικευμένη η ετικέτα τόσο σε λιγότερα λήμματα θα κολλάει και συνεπώς η χρησιμότητα της θα είναι περιορισμένη. Ασε δε που αν οι ετικέτες είναι εξειδικευμένες θα γίνουν πάρα πάρα πολλές. Θα επανέλθω σε αυτό το ζήτημα - με καίει πολύ.

#14
Galadriel

Ωραίος.

#15
vikar

Συμφωνώ και γώ με πονηρό. Ετικέτες λοιπόν που ενέχουν συνδυασμούς εννοιών, να εισάγονται καλύτερα ως περισσότερες ετικέτες, απλούστερων εννοιών. Έτσι θα ευνοείται και η αναζήτηση στις ετικέτες.

#16
σφυρίζων

Poniroskylo :-)

#17
Rambo

αναγαμιά: Παροδική αγαμία για άτομο που επιδιώκει γαμήσι.

#18
Rambo

φαρφάλω: θεόχοντρη, καταβόιδι

#19
Rambo

κουραδοκιμάς: μάπα φάση

#20
Rambo

τσουτσουνόβεργα: μακρύ πέος