#1
tagm2000

in Λίλιαν

Ασφαλώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την Liliana Moreno όπως είναι σήμερα, όχι όπως ήταν όταν ξεκίνησε την καριέρα της στην ηθοποιία...

#2
tagm2000

in ντρηχό

Κύριοι,
Η λέξη ποδανά από μόνη της είναι μια κατηγορία αναμφισβήτητα. Όπως βλεπετε, το λήμμα μου είναι η ντριχό και όχι τα ποδανά. Επομένως, αυτό που έκανα ήταν, μέσω του παραδείγματος, να προωθήσω τον κλάδο, προσφέροντας κάποιες λέξεις της κατηγορίας. Όσον αφορά την παλαιότητα της κατηγορίας, τονίζω και πάλι ότι σε κλειστό κύκλο ατόμων έχει αναβιώσει ο υπό εξέταση τρόπος έκφρασης με ιδιαίτερα μεγάλη συχνότητα. Δεν ανακάλυψε κανείς την Αμερική!

Μία παρατήρηση, τελείως καλοπροαίρετα.
Δεν είσαι υποφαινόμενος, διότι δεν μας ομιλείς με αυτούσια την φυσική παρουσία σου. Είσαι γράφων.

#4
tagm2000

in μουνί

Να ´μουνα, τι να ´μουνα/
μια πέτρα στην αυλή σου/
να πας να κατουράς/
να βλέπω το... φρύδι σου.

Ο πούτσος μου είναι εύκαμπτος σαν λάστιχο Pirelli/
και μπαίνει μες στον κώλο σου σε ό,τι σχήμα θέλει.

Επίσης: παραθέτω παραλλαγή φράσης: με ΣΑΛΙΟ και υπομονή ο κώλος γίνεται μουνί.

Αυτά από τα γυμνασιακά μου χρόνια.

#5
tagm2000

in καυλίκος

Μάλλον προς το κουτοπόνηρο μου φέρνει το άκουσμα της λέξης...

#6
tagm2000

in την τράκαρε το 14άρι

Πολύ σωστός γιατρέ μου. Γενικά η μόντα με το 14άρι δεν ακούγεται εβραίος και προκαλεί εξαιρετική ευθυμία στον συνομιλητή. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έκανα τον συνειρμό τόσο καιρό με την νταλίκα. Θανκ γιου!

#7
tagm2000

in λοζέ

Πολύ ωραία η προσθήκη! Έχεις δίκιο, προφανώς ο ορισμός υπήρχε απο πριν και όχι τα τελευταία 3 χρόνια που η Ελλάδα ανακάλυψε το Texas! Ωστόσο, την λέξη «λοζεδιάζω» και την συνακόλουθη ερμηνεία δεν την άκουσα ξανά!

#8
tagm2000

in παρτούζα

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω τόσο λαρτζ όσο οι mods!! :-)

#9
tagm2000

in παρτούζα

thank you jesus. Χρήσιμο αυτό που ανέφερες για τα γκρι και τα μαύρα γιατί δεν καταλάβαινα τη διαφορά. Δεν ξέρω αν έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρέσουμε τη μεταξύ μας στιχομυθία μετά την λύση της... θιγόμενης διαφοράς :-)

#10
tagm2000

in παρτούζα

Καθότι νέος στο σάιτ έχω να κάνω μια παρατήρηση. Φαντάζομαι πως, ο,τι σηκώνεται εδω μέσα, έστω και a posteriori ελέγχεται απο κάποιους moderators. Στο παράδειγμα είχα γράψει «ο πελάτης μού έχει πρήξει...» ενώ σήμερα που το είδα, η οξεία πάνω απο την αντωνυμία έχει αφαιρεθεί. Την οξεία δεν την έβαλα κατα λάθος. Χωρίς αυτήν, το «μου» είναι κτητικό και προσδιορίζει τον πελάτη. Με την οξεία όμως, αποσυνδέεται απο τον πελάτη και χαρακτηρίζει τον πάπαρο. Παρακαλώ για (επανα)διόρθωση, χωρίς να θέλω επ´ουδενί να προσβάλλω κανέναν.

#11
tagm2000

in κατουρόκαυλες

Από επιστημονίκιστικης άποψης και μόνο αναφέρω ότι οι πρωινές πτήσεις είναι μια απόλυτα φυσιολογική δραστηριότητα του άρρενος, η οποία δεν οφείλεται ούτε στην ερωτική επιθυμία για τον διπλανό σου/ διπλανή σου/ σκύλο σου/ φαντασίωση σου κλπ αλλά και ούτε ασφαλώς στο ότι γέμισε η ουροδόχος κύστη από τσισάκια και γεμίζουν το πουλάκι ωσάν μπαλονάκι! Οφείλεται καθαρά στην γενικότερη κατάσταση αφύπνισης του οργανισμού, κατα την οποία το αίμα κινείται πιο έντονα για να δραστηριοποιηθεί το σώμα για την καινούρια μέρα. Side effect or not, you choose ;-)

#12
tagm2000

in τριμπούρδελο

Ευχαριστώ allivegp για το καλωσόρισμα. Διαβάζω πάρα πολύ καιρό το site και ήθελα να συμβάλλω με τον τρόπο μου, όπως όλοι μας. Θα είμαστε στις επάλξεις :-)