*(Κ.ΕΠ.Ι.Κ (Κεντρο ΕΠεξεργασίας Ινδικής Κάνναβης )
Σε μερικά στρατόπεδα το έχουν κι ως Κ.Ε.Π.Ι.Κ ( Κέντρο Επεξεργασίας Ινδικής Κάνναβης )
Και όμως κλάνει μετά από τις πρώτες 10 ώρες χωρίς καμία πίεση, λόγω παραγωγής αερίων σήψης (ιατροδικαστική)
Και το καλύτερο είναι η βάφτιση της φάλαινας! Γκαργκάμελας για μερικούς, τραμπάκουλας για άλλους, μπαμπούλας κλπ.
ΕΛΕΟΣ1ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ!
ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΑΥΤΩΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ: ΤΕΛΕΙΩΝΩ, ΦΕΡΝΩ, ΠΕΙΡΑΖΩ, ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ, ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΩ, ΒΟΛΕΥΩ, ΣΤΕΝΟΧΩΡΩ Κ. Α
keep!love it!
3 παπάδες με μαγιό κι' ο χριστός καμπόυς! όπως λέγαμε παλιά!!
Εντελώς παράδοξα υπάρχει επώνυμο '' Μπακαούκας« στην Ευρυτανία δηλ. Καρπηνίςς.
nai 220 aloga.....ta pianei kala e;;
ο ορισμος ειναι καπως επιπολαιος και υποτιμητικος. ενεχει σχολιο χωρις να το αναφερει.
ο ορθοτερος ορισμος ειναι απλα : «αυτος μετέρχεται ως πρακτική την τοποθετηση αυτοσχέδιων εκρηκτικων μηχανισμών». επίσης τα «γκαζάκια» ως πρακτική δεν χαρακτιζουν τους αναρχικούς συλήβδην αλλά δεν ειναι πρακτική μονο των αναρχικών. οποτε μαλλον ατοπος ειναι ο ορισμος σου. φιλικά.
olo malakies..12 xrona molgola oust
Όπως έγραφε το μπρελόκ ενός local στρατιώτη στον Έβρο όπου υπηρέτησα: «ΠΑΟΚ όποιος για σένα κακή κουβέντα πει, να μη του ξανασηκωθεί».
Παρεμπιπτόντως, αυτά τα σκέφτοναι πολύ πριν τα βγάλουν οι διάφοροι σύνδεσμοι;
Τα «ρέ» τις Κρήτης
«Μ'ρέ»-Μεσαρά
«Ωρέ»-Βόρεια Κρήτη
«Μπ'ρέ»-Χανιά
«Βορέ»-Ιεράπετρα
Δεν τον φοβάμαι. Ειμαι πάνω από αυτόν. Κάνοντας μου τα τρία δύο υπονοώ πως θα τον πηδ..ω. Θα μου εξαφανίσει δηλαδή το μεγάλο το μεσαίο και θα μείνουν έξω τα δύο στρογγυλά.. Κάτι ανάλογο με το «θα μου κλ.... τ΄αρχ....»
Toula to 'skises
Παιδιά τι είναι αυτή η αντίλιψη οτί οι γκραφιτάδες πρέπει να είμαστε απαραίτητα ραπάδες???Εγώ είμαι πωρωμένος μεταλάς και κάνω κ γκράφιτι...Και τα τρία άτομα π είναι στο κρού μου τα δύο(εγώ κ ένας άλλος) είμαστε μεταλάδες...Δλδ ίλεος!Ζαμπαρακατρανέμια!Α ναι!Και από άλλα κρούς οι μισοί ειναι μεταλάδες εδώ στο Ηράκλειο!
Tα VOLCOM γαμούνε.
Όχι τα flip-flops.
ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ-ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΛΕΞΙΠΛΑΣΤΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ,ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
α ρε κολογαβροι παλι τεσσαρες θα σας χωνει ο Ριμπο.
Θα συμφωνησω με το συναδελφο..... ήμουν σειρά 272 (2001 Γ' ΕΣΣΟ) και το γαμήσι που έφαγα σαν ΥΕΑ στη Λαμία εγώ και οι άλλοι Α' δε λέγετε. είχα φίλους στη ΣΕΑΠ που περασανε μέλι...... γι' αυτό δε δέχομαι ο κάθε άσχετος που δεν έχει περάσει ούτε απ' έξω να λεει για Κεντρο Υψηλών Προσωπων.... από την 1η εβδομάδα θα έβαζε τα κλάματα....
Οι λοκομόντο το τραγουδάνε ρε βουρλο
kai ego toso kairo nomiza oti shmaine ton tempelh.
k an i psoli itane violi tha tin paizane polloi!!!!!!!
to douleyei to katsavidi
Να λοιπόν που βρίσκονται κοινά σημεία στη γλώσσα. Βλ. λήμμα: κ'τάσω
Κορυφαίο. Νομίζω ότι κάποιο διάστημα που ήταν της μοδός τα ανέκδοτα-συνδυασμοί λέξεων (καρχαρίνι, σκύλουρος, κλπ.), είχε κυκλοφορήσει και το «Τυρέϊντζερ» για τους εκ του Κάμπου και των πέριξ περιοχών Teens.
Παλαιά άλλωστε η ειρωνική διάθεσις, που συνδυάζει τον τύρον και τις οσφρητικές ιδιότητες του, με την Λάρισα και τους κατοίκους της (αυτά βέβαια τα βγάζουν κάτι Αυστριακοί αλλά τέλος πάντων!)
Η προέλευση της λέξης: Όταν το φορτίο κυρίως στα βαπόρια αλλά και στα φορτηγά αυτοκίνητα είναι μικρής πυκνότητας το σηκώνουν σε ύψος μέχρι να πιάσουν το βάρος που επιτρέπεται να μεταφέρουν. Αυτό βέβαια το κάνει ασταθές, εύκολο να φύγει άρα όχι αξιόπιστο.
ζμπούτσαμ?
ζγκατάψξ!
βρωμοχαβουζιαρηδες