Λέγοντας, θα αυτοκτονήσω από υπόγειο και όχι θα αυτοκτονήσω σε υπόγειο, εννοώ πως θέλω να πέσω από 'κει. Άρα μιλάμε για κάτι που είναι, εκ των πραγμάτων, αδύνατον.

Γι’ αυτό και εκφέρω τον όρο, στην περίπτωση που έχω ακούσει ή έχω δει κάτι το τόσο απίθανο, κάτι το τόσο τρελό για 'ναι αληθινό. Κάτι που με έχει στείλει στο ΙΚΑ και με έχει κάνει να σαλτάρω. Υποδηλώνω έτσι πως αυτό που είδα, ή άκουσα πως είναι πανύτρελλο. Πως είναι πέρα από κάθε λογική.

Ο όρος συνδυαζόμενος από κατάλληλες κινήσεις της γλώσσας του σώματος και με δυνατή φωνή, βγάζει την... εκφραστικότητα και εκφράζει την ανάγκη, για άμεση πραγμάτωση της «επιθυμίας μου», που, στην ουσία, δεν είναι άλλη από την εκτόνωση της ενέργειάς μου (εξαιτίας του φορτίου που πήρα εξ όσων τρελών, είδα ή άκουσα).

Πέτρος (με σοβαρό τόνο): - Αν θέλουμε να 'μαστε αντικειμενικοί, στη νέα ευρωβουλή πρέπει να μπουν νέα πρόσωπα, φρέσκα, που θα συμβάλλουν άρδην στη βελτίωση της εικόνας της χώρας μας.
Μήτσος: - Σωστός. Σε ποιους αναφέρεσαι; Πέτρος: - Βασικά, την Πετρούλα έχω στο μυαλό μου. Ήθος, προσωπικότητα, φινέτσα. Μη με κοιτάς σαν να μην πιστεύεις στα αυτιά σου. Σοβαρά μιλάω. Με την Πετρούλα στην Ευρώπη, θα απογειωθούν οι υπάρχουσες δημόσιες σχέσεις μας. Πήξαμε πια στις ξινισμένες φάτσες και στους ειδικούς του κώλου. Θέλουμε ανανέωση και τη θέλουμε τώρα.
Μήτσος (με δυνατή φωνή): - Σύνελθε ρεεε. Θα αυτοκτονήσω από υπόγειο! Πού σε πετύχαμε ρε; Στο Λιντλ σε ψωνίσαμε; Αργήσαμε, αλλά σε πετύχαμε. Αχ! Γι’ αυτό δεν βρέχει ρε πούστη!

Συναινετικό! (από Vrastaman, 18/03/09)(από Vrastaman, 18/03/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
GATZMAN

Τα..μήδια!

#2
ο αυτοκτονημενος

στη στη στήση