Λεσβία.

Είχε πάλι καλεσμένη στην εκπομπή εκείνη την ορθοκατούρω.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Jonas

Ana, M.D., καλώς όρισες από το αναγραμμαντείο, γιατρέ.

#2
Hank

Μπράβο, Ιωνά, το δικό σου αναγραμμαντείο τιμά τους προσερχόμενους, ενώ το δικό μου, και του Βράστα λιγότερο, έτεινε να καταντήσει σε καψώνι.

Καλό λήμμα! Adman is da man!

#3
Galadriel

Γιατί οι στρέιτ κατουρούν καθιστές;;; :-P

Για βάλτε καμια καμ σε δημόσια τουαλέτα να δείτε τί παίζει: οι ψηλές που χωράνε την λεκάνη ανάμεσα στα πόδια τους κατουρούν όρθιες κανονικά και ευθεία, οι κοντές κάνουν τον κόκκορα: πατάνε πάνω στην λεκάνη με τα ποδαράκια και σκύβουν τον ποπό (πάντως καθιστές δεν τις λες). Έτσι για να ξέρουμε τι μας γίνεται και επειδή παντού υπάρχει ένας μύθος.

#4
Hank

Μες, έκανες την απόλυτη αποδόμηση του φαλλοκρατικού εξουσιαστικού λόγου! Ετς! Γουστάρω!

Απ' την άλλη, υπάρχει κι ο Βράστα που κατουρά καθιστός, ύστερα από παρότρυνση της Λυσισλάνγκης του. Δεν φταίω εγώ, αυτός το ομολόγησε... Στο κάτω κάτω, νομίζω δεν είναι κακό να κατουράνε κι οι άντρες καθιστοί, είναι πιο καθαρό...

#5
Vrastaman

A damn...

#6
Dirty Talking

Φίλε μου, τρία αναγραμμαντεία ερίζουν για πάρτη σου!

Και για το φύλο σου! Ana M.D. ή da man;

#7
Galadriel

@Dirty: σπανίως (νομίζω) σε βλέπουμε σε σχόλια, πώς από δω; Επίσης το adman να πω μπορεί να είναι και αναντάμ (παπαντάμ) - τό 'χουμε αυτό;

@Βράστα: τί να σε κάνω που τότε που την έγραψες την θεϊκή ατάκα δεν είχα την εξουσία να την σβήσω, να σε προστατέψω από τα κακεντρεχή σχόλια του κακού χάνκυ χαχαχαχαχ

#8
Επισκέπτης

Adman is a guy. And he writes ads.

#9
Vrastaman

..when flaccid, he becomes Admin.

#10
Dirty Talking

Κρατώ το στόμα μου κλειστό, γιατί αν το ανοίξω, θα βρωμίσει ο τόπος!...

#11
Vrastaman

Σρουμφίζεις με γρίγους, κάβουρα!

#12
Vrastaman

(γριφους)

#13
GATZMAN

κλειστό βιβλίο ο κάβουρας

#14
NikoSilver

χαχαχα και όλοι ξέρουμε για ποια αρθοκατούρω μιλάει το παράδειγμα!

#15
iron

βράστα, δεν ξέρω πού το είχες γράψει ότι κατουράς καθιστός, έμαθα χθες κι ότι ένας φίλος μου το ίδιο κάνει, ιατρός, ο οποίος το έμαθε στην αμερική όπου σπούδασε: μας είπε ότι είναι υγειονομική οδηγία το να κατουρά ο άνδρας καθιστός (ένεκα το περίφημο θέμα των πιτσιλιών από κάτουρα σε όοοοοολο το βεληνεκές του πίδακα)... είναι μεγάλοι οι αμερικάνοι σας λέω!

#16
MXΣ

Ε, κάποιοι φαίντεται διψάνε γιαμόρφωση... αλλά υπάρχει και ο προστάτης, γερόντισσα...

#17
vikar

Στο γυναικείο όρθιο κατούρημα έχουμε αναφερθεί κι' εκεί.

#18
vikar

Ά, και το ανδρικό καθιστό κατούρημα, πολύ διαδομένο και στις γερμανίες. Μα πολύ.

#19
iron

να βγάλω συμπέρασμα και για σένα δηλαδή;

#20
vikar

Εκατοντάδες άντρες έχω δει στην Αθήνα να κατουράνε δημοσίως, κρυβόμενοι βέβαια. Πάρα πολλοί ίσα που κρύβονται. Απλώς δείχνουν την πλάτη τους. Πολλοί μόλις που τηρούν τα προσχήματα. Απλώς δεν φαίνεται το όργανό τους. Του κάνουν κουκούλα με τη χούφτα τους. Αρκετοί κατουράνε περίπου φανερά. Ένα κλαράκι, ένας φτωχός θάμνος, ένα μηχανάκι τους φτάνει.

Ποτέ δεν έχω δει γυναίκα να κατουράει δημοσίως. Ακόμα και κάτι κακόμοιρες τρελές -ασύγκριτα πάλι πιο λίγες απ' τους άντρες- δεν κατουράνε όπου να 'ναι.

Και δεν φαντάζομαι να είναι μόνο η σωματική δυσχέρεια που έχουν οι γυναίκες. Αν και έχω ακούσει τη λέξη ορθοκατούρω αλλά μάλλον θα έχει μεταφορικό νόημα προβιβάζοντας μια γυναίκα στις επίζηλες τάξεις των αντρών.

Αλλά μου κόλλησε εξ αιτίας αυτής της λέξης ότι μπορούν και οι γυναίκες.

Έτσι μια φορά ρώτησα μια γυναίκα με την οποία προσπαθούσαμε να συσχετιστούμε αν μπορεί να κατουρήσει όρθια σε τοίχο και δεν μου ξανατηλεφώνησε.

Σ. Δημητρίου, «Τα οπωροφόρα της Αθήνας» (2005)