Εξαέρωση του πεπτικού συστήματος. Όταν η εξερχόμενη ύλη δεν αποτεθεί στο περιβάλλον ελεύθερα, αλλά στην επιφάνεια του εσωρούχου, αποτελεί το αίτιο ύπαρξης του στοιχείου «σοκολάτα», στο γνωστό συνδυασμό σοκολάτα-μπανάνα. Ίχνη σχηματισμένης κουράδας δεν εντοπίζονται, γιαυτό και στην διεθνή βιβλιογραφία αναφέρεται στην κατηγορία των πτητικών (aerosols). Συνοδεύεται στο πλείστον των περιπτώσεων και από ηχητικά εφέ που παραπέμπουν σε παφλασμούς.

— (πρφφπφπφππλπλπφ)!!!!!
— ...Όχι ρε μαλάκααααα!!!!! Δε μας λυπάσαι καθόλου, προειδοποίησε τουλάχιστον, να φορέσουμε μάσκες γιατί αυτές είναι βόμβες υδρογόνου!!!
— Σόρυ ρε, αλλά δεν ξέρω τι σκατά τσιμέντα είχε μέσα το σάντουιτς και με πάει εδώ και καμιά ώρα πιτσιλόκλανο..!!!

(από nick, 04/12/09)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
HODJAS

Η μπίχλα στο εσώβρακο λέγεται στα ισπανικά palomino (=περιστεροκουτσουλιά).

#2
Vrastaman

Παίζει και ως πιτσικλανιές.

#3
iron

Άξιε συσσλανγκιστά Αβάμ', τα ειλικρινή συγχεστήριά μουνά'χεις. Και επί τη ευκαιρία, δύο παρατηρήσεις (να μην πω ενστάσεις και με θεωρήσετε ψώνιο): εγώ θα το έλεγα «πιτσιλοκλάνι» (κατά το μουνοκλάνι) ή «πιτσιλοκλανίδι» (κατά το μουνοκλανίδι. Επίσης θα χαρακτήριζα ως πιτσιλοκλάνι και το αριστουργηματικό αποτέλεσμα εντός της λεκάνης, όπου το πιστιλογουατέβερ απλώνεται ευθαρσώς παντού. Έχουμε νομίζω μια τέτοια λέξη, αλλά το έμενταλ δεν βοηθάει να την θυμηθώ.

Και για να εμπεδώσεις στα Σιχαμερά του σαϊτός, άμε κάνε μια βόλτα στα ταρζανίδια ή στα καφέ, ναούμ.