Δηλώνει την προκαθορισμένη σειρά ενεργειών που πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων (συνηθέστερα όμως στην προσέγγιση του αντίθετου φύλου).

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι το πρωτόκολλο πρέπει να τηρείται απολύτως κατά γράμμα. Σε αντίθετη περίπτωση, αφενός το αποτέλεσμα δεν είναι εξασφαλισμένο, αφετέρου αυτός που υπέπεσε στο λάθος θα υποστεί κατσάδα από τον ιδρυτή του εκάστοτε πρωτοκόλλου.

  1. - Πώς πήγε το ραντεβού χτες ρε τύρο;
    - Φίλε, ακολούθησα το πρωτόκολλο και δεν έχασα. Την πήγα στο Ζεν για ποτάκι, εκεί τα είπα πολύ καλά, και αφού υγράνθηκε το μωρό, την πήγα για μούρεμα στα δεντράκια παραδίπλα.

  2. - Χτες πήγαμε Ακρωτήρι και πήραμε στην αρχή ένα Σίβας, μετά μια κανάτα, και τέλος μια Μοέ.
    - Πρωτόκολλο...
    - Ναι ναι, και μετά γνώρισα ένα γκομενάκι και πήρα facebook. Και σήμερα το πρωί την πέτυχα online, οπότε πήρα και msn. Και μετά από άλλα 10 λεπτά, είχα πάρει και κινητό.
    - Πρωτόκολλο...

  3. - Πήγα στο σπίτι της Μαρίας με ένα μπουκέτο λουλούδια μπας και ψηθεί, αλλά δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα.
    - Ρε μαλάκα, δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη.
    - Χέσε μας ρε Τέο με τα πρωτόκολλά σου.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
danikos

Αλλο ένα παράδειγμα
-Ρε Τεο,γνώρισα ένα νιμού που γουστάρει,αλλά μου είπε οτι έχει γκόμενο και οτι είναι στα χωρίσματα, τι να κάνω;
-Κοίτα στο ά εδάφιο,παράγραφος 3 απο τα προτόκολλά που έχω γράψει
-Δάσκαλε...

#2
Spoil

Τα σχόλια περιττά.Έλειπε! Βέβαια , διαφωνώ με το πρώτο παράδειγμα.Το μούρεμα στα δεντράκια είναι λάθος σύμφωνα με το εδάφιο ζ ( πως να βάλεις με σιγουριά και επιτυχία) , παράγραφος 4.

#3
Επισκέπτης

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΖΕΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΑΣΗ. ΩΣΤΟΣΟ, Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΥΡΕΜΑ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΖΕΝ, ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΞ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΧΑΜΟΥΡΕΥΤΗ.

#4
Επισκέπτης

ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΑΣΗ : «ΜΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ»

#5
Khan

άμα φωνάζεις έτσι θα τα διώξεις τα ζευγαράκια κι ο χαμυρευτής θα μείνει άνεργος...

#6
Vrastaman

Μπορεί στην εν λόγω παρτούζα να συμμετέχουν άτομα με προβλήματα ακοής.

#7
danikos

Η φράση «μην κάψεις τη βραδιά σου μαλάκα» είθισται να συνοδέυεται με το ΄πιάσιμο-σφίξιμο του μπράτσου στο ύψος του δικεφάλου, στον ενδιαφερόμενο,αφήνοντας μελανιά πρώτου βαθμού για να τονίσει την σοβαρότητα της εκάστοτε περίστασης.

#8
Galadriel

Να υποψιαστώ ότι σε όλο τον κόσμο υπάρχει ένα μόνο μαγαζί που το λένε Ζεν και δίπλα έχει μόλο; Μπα, θα υποψιαστώ ότι ο φωνακλάς είναι γνωστός :P