Ο δονητής, στην νεότερη σεξουαλική αργκό, διότι μέσω αυτού, υπό προϋποθέσεις καλής σκηνοθεσίας, μπορεί να εξαπατήσει ο πεσμένος ανήρ την γυνή, ως προς την επίδοση.

Επίσης, η πολλά υποσχόμενη εμφάνισή του ψεύδεται ότι παρέχει τον απόλυτο οργασμό ενώ δεν συγκρίνεται με τον οργασμό που απορρέει από σύμπραξη αληθινού έρωτα, με αγκαλίτσες και φιλάκια και ζουζουνίσματα.

Δεν είμαι σίγουρος δε εάν είναι και τζιβιτζιλο-αργκό...

Τα παραπάνω απορρέουν από μία σύντομη βόλτα από τα σεξ-σόπ και ουδεμία σχέση δεν έχουν με αληθινά πρόσωπα ή καταστάσεις (πεσμένος, ζουζουνίσματα, κλπ.).

Περιγραφή μεταξύ φίλων: «Μ@$#κα, θες να σου περιγράψω τι έκανα χτες με το πιτσιρίκι; Το ξεφτίλισα... Αφού το έπαιρνα για 2 ώρες χέρια-πόδια μέσα, μετά κουράστηκα, πείνασα και παραγγείλαμε πίτσες... Και αφού ήρθαν οι πίτσες, με το ένα χέρι της έμπηγα τον ψεύτη και με το άλλο έτρωγα πίτσα! Κι αυτό εκεί, καθόταν στον καναπέ μία ώρα και έσπαζε! Ούτε για κατούρημα δε με σταμάτησε!»

Δες και γαμπρός.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
acg

Τα παραπάνω απορρέουν από μία σύντομη βόλτα από τα σεξ-σόπ και ουδεμία σχέση δεν έχουν με αληθινά πρόσωπα ή καταστάσεις (πεσμένος, ζουζουνίσματα, κλπ.). ...το λεγομενο disclaimer

#2
ΠΡΩΤΕΥΣ

Etzen, katurlich...