Αγγλιά για το βαρετό, το ντεκαυλέ, το παρώ, το αντίθετο του κίνκι. Στα ελληνικά, χρησιμοποιείται κυρίως από την σαδομαζοχιστική κοινότητα (όπως άλλωστε και στα αγγλικά), για να περιγράψει το σεχ που δεν έχει σαδομαζό στοιχεία (ή έστω έχει λίγα, μια και σεξ χωρίς καθόλου σαδομαζό διάσταση ίσως δεν υπάρχει), και είναι ωσεκτουτού φριχτά βαρετό. Επιτομή της βανίλιας είναι ο ιεραπόστολος. Η σειρά από την βανίλια προς την αποβανιλοποίηση πάει περίπου: βανίλια < κίνκι < fetish < BDSMτζής.

Προφάνουσλυ, προκύπτει από το ότι η βανίλια είναι το πιο ουδέτερο και άχρωμο άρωμα λ.χ. σε κρέμες, παγωτά κ.ά., που υπάρχει επιλογή μεταξύ πολλών.

Θρεντ εδώ:

είστε σε bdsm ή βανίλια σχέση;

- Vanilla θα έλεγα αλλά με πολλά στοιχεία BDSM καθότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Πως λέμε ρε παιδί μου « θα σε γαμήσω που θα σε γαμήσω, ας βάλω και λίγο αίσθημα »
- Είμαι σε ένα περίεργο σύμπλεγμα BDSMικής σεξουαλικά και στα παιχνίδια σχέση με βανιλικα συναισθήματα και συμπεριφορές κατά διαστήματα
- Εγω σε vanilla γαμο με στοιχεια και διαθεση bdsm (και απο τους 2) - Εχω σχεση, συζουμε, τον πλακωνω συχνα στις φαπες αμα με παραζορισει, αυτος με βριζει, εγω τον φτυνω, αυτος με φασκελωνει, οταν παει να κατσει στο pc του τραβω την καρεκλα με αποτελεσμα να κοπανιστει στο παρκε, αλλοτε παλι μου κλεινει το φως ενω κανω ντους μπας και τσακιστω, κατι σαν τον πολεμο τωμ Ροουζ ενα πραγμα!
Ειμαστε τοσο υποδειγματικο ζευγαρι!

Ιδού η απορία! (από Khan, 20/09/10)Βανίλια με Βίσση (από Khan, 21/09/10)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
assosmalakos

Λίγο ψάξιμο στο κείμενο. Το κατοικίδιο της Άννας.

#2
Vrastaman

Και στο τραπεζικό σινάφι, τα πολύ απλά επενδυτικά προϊόντα αποκαλούνται «απλή βανίλια». Σε αντίθεση με τα δομημένα / εξωτικά κλπ.

#3
Khan

Δηλ. τα απλά επενδυτικά προϊόντα είναι απλό γαμήσι ενώ τα δομημένα είναι σαδομαζό;

#4
Vrastaman

Περίπου! Λόγω σχετικής ασχετοσύνης, το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα πάντα προωθούσε προϊόντα απλής βανίλιας, πράγμα που παραδόξως το έσωσε από την πλήρη κατάρρευση!

#5
Khan

Άσσε, μπορούμε να σκαρώσουμε έναν αστικό μύθο στο πιτς-φιτίλι: δύο ονόματα σκυλιών/ δύο είδη σεχ κ.ο.κ.

#6
iron

σα να λέμε ντοκιμαντέρ ένα πράμα

#7
Khan

#8
Khan