Κλασική έκφραση, από τότε που βγήκαν οι λάσπες. Λέγεται αναφορικά με ένα πράγμα, πρόσωπο ή κατάσταση, των οποίων ο τίτλος ή ο χαρακτηρισμός δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές τους προδιαγραφές ή ιδιότητες, που είναι πολύ κάτω του αναμενόμενου - προσδοκόμενου.

Πρόκειται δηλαδή, για περιπτώσεις χαρακτηρισμού κατ' ευφημισμό -και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που μόνο μια θεϊκή παρέμβαση θα μπορούσε να τον επαναφέρει.

Πριν από περίπου μία ώρα η αστυνομία συνέλαβε τη Στέλλα Μπεζαντάκου να οδηγεί μεθυσμένη....

Η τραγουδίστρια( ο θεός να την κάνει) οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα με την SLK λίγο έξω απο τα δικαστήρια του Ναυπλίου.

Εκτός δηλαδή απο ...... είναι και ανεύθυνη.

Μάλλον η Στέλλα στεναχωρήθηκε που τα Μ.Μ.Ε δεν ασχολούνται πια μαζί της και όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην Τζούλια, έτσι αποφάσισε να κάνει μερικά τερτίπια προκειμένου να γίνει πάλι το πρώτο θέμα στις μεσημεριανές εκπομπές....

Απ' ότι φαίνεται θα τα καταφέρει και αύριο όλες οι μεσημεριανές εκπομπές θα τρέξουν για να τις πάρουν μια αποκλειστική συνέντευξη πίσω απο το κελί 33.

Στέλλα, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο απο 'σένα..... Απλά την επόμενη φορά που θα θέλεις να στρέψεις τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου, βγάλε καλύτερα και εσύ ένα ροζ dvd, δεν είναι ανάγκη να βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή των συνανθρώπων σου για λίγα λεπτά δημοσιότητας.!!!

απ' εδώ.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Vrastaman

Jonas, σταβλίσια αξία!

#2
Jonas

;ο)

#3
Galadriel

Πολύ καλός.

#4
GATZMAN

!

#5
Jonas

Καμιά φορά χανόμαστε, αλλά πάντα εδώ γυρνάμε, Γκατζ!

#6
GATZMAN

Ετς! Καί όπως τότε έτσι και τώρα ούλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη