Ο Ακατανόμαστος ο Γνωστός.

Λέγεται και «ακατονόμαστος».

Νουνός: Τζ. Πανούσης.

  1. Λέξη που χρησιμοποιείται για να περιγράψει α) Τον Ακατανόμαστο που έκανε ασφαλιστικά μέτρα (μπορεί και % χιλιόμετρα) στον Τζίμη Πανούση διότι τον κατηγόρησε δημοσίως για τις % γεμάτες φιλανθρωπία συναυλίες στις οποίες συμμετείχε αφιλοκερδώς (δλδ. % έπαιρνε χοντρά λεφτά χωρίς να το θέλει) καθώς και για αλλειμένη από % πάνω καυστική σάτιρα εις βάρος του.

    β) (κλπ) εδώ

  2. Διάβασα τα παραπάνω και ειλικρινά ανναρρωτήθηκα πότε ο Τζιμάκος έκανε τέχνη και θέλει να μιλάει γι' αυτήν. Το'80 με το «και γω σ' αγαπώ .....» ή το '90 με το αντιδραστικό και άγονο πέσιμο στον 'ακατανόμαστο« μονο και μονο για να περιαυτολογήση, στα media, και να αυτοδιαφημιστεί »υπογείως« (από μπλογκ)

(από ironick, 20/11/10)

Βλέπε και νταλάρας.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Khan

Επίσης, ο κάθε μακαρίτης/ ακατονόμαστη η μακαρίτισσα.

#2
electron

έχω την εντύπωση ότι χρησιμοποιείται γενικά, και εννοεί τον γκαντέμη, ή κάποιον που μας κάνει κακό, ή επίσης οι θρησκόληπτοι αποκαλόύν ακατονόμαστο τον «εξω απο εδώ», κλπ.
δλδ έχει γενικότερη χρήση

#3
iron

σαφώς και λέγεται γενικά, για τον διάολο, για τον σχωρεμένο, για τον όποιον μαλάκα, κλπ. αλλά δεν είναι σλανγκ. Καλά-καλά ούτε αυτό δω είναι, απλώς επειδή έχει επισκιάσει όλες τις άλλες έννοιες του ακατανόμαστου και αφορά γνωστή φίρμα των ημερών μας, ε, ας πούμε ότι σλανγκοφέρνει. τεσπα, πειραματικά το έβαλα, το βλέπω να φεύγει, αλλά κουβέντα να γίνεται.