Ονοματοποιητική μεταφορά του τυπικού soundtrack που παίζουν τα 150.000 Megawatt ηχητικά συστήματα των απανταχού Καγκούρων (λέγε με ICE στην καγκουροσλάνγκ). Όπως καταλαβαίνει κανείς, η φράσις περιγράφει τον χαρακτηριστικό ήχο των τριανταπεντάλεπτων daaaance χιτακίων, όπου το μπιτάκι τονίζεται με το αντίστοιχο χτύπημα της μπότας, συνοδεία μπάσου ακολουθούμενο από το «τσσστ» του ανασηκωμένου hi-hat (βλ. μήδιον 1 καθώς και τον DJ Κάγκουρα στην δεύτερη καταχώρηση του εξαίρετου σλανγκολήμματος).

Οι πουριτανοί σλανγκομάστορες μπορεί ορθώς να αναρωτηθούν για την δημοφιλία τής εν λόγω έκφρασης (άρα και τον λόγο καταχώρησης του λήμματος), ωστόσο είναι τόσο εύστοχη και αστεία που θεωρώ ότι η διάδοσή της από το έγκριτο τούτο ιστολόγιον είναι επιβεβλημένη.

Σλανγκασίστ από το Νο 338 Tweet του Forrest Gump του Νίκου Ζαχαριάδη στην Athens Voice.

Παράδειγμα από την εν λόγω ασσίστ:

- Κάγκουρας δεν αποκαλείται η επιδειξιοµανής εκείνη µορφή ζωής που περιφέρει τις εξατµίσεις-µπουρί, τις αεροτοµές και το «ντούφτιν-ντούφτιν» ενός επαγγελµατικού ηχητικού συστήµατος σε έναν οποιοδήποτε δρόµο για να το δουν όλοι; - Συνεπώς, µία επαγγελµατίας «ξοδεύτρια διατροφής» που περιφέρει τις αντίστοιχες δικές της αεροτοµές, τις αντίστοιχες δικές της εξατµίσεις και το αντίστοιχο δικό της «ντούφτιν-ντούφτιν» σε ένα οποιοδήποτε κανάλι, για να το δουν όλοι, δεν είναι η θηλυκή εκδοχή του «Κάγκουρα;»
- Άρα η εκποµπή δεν θα µπορούσε κάλλιστα να λέγεται «Real Καγκουρίνες of Athens»;

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Vrastaman

Yo, wb ωρέ κλεφτόπουλο!

#2
Desperado

Yo companero! Σε κατάσταση προετοιμασίας για την έλευση του διαδόχου!!!:-)

#3
Galadriel

Κι άλλο μωρό! Γιούπι!

#4
iron

ε ρε η νέα σλανγκογενιά ετοιμάζεται... γίνεται έργο εδώ μέσα, εμ τι!

#5
Desperado

και μη νομίζετε ότι σας έχω ξεχάσει! Μαζεύω τα λημματάκια και εν ευθέτω θα σας σεντονιάσω σαν τον παλιό καλό καιρό!!!

ΥΓ: Μόλις ο πιτσιρίκος πιάσει το ποντίκι, το σλανγκρ θα είναι home page!

#6
iron

ε ρε να είμαι εκεί τη στιγμή που τα παιδιά σας θα μάθουν τι κάνατε τόσα χρόνια στο ίντερνετ, αχαχαχαχαχαααααα!

#7
Galadriel

Θα φτιάξουμε σλανγκοπαιδότοπο με παιδικές σλανγκιές του νηπιαγωγείου και άμα πατάνε τα δεκάξι θα περνάνε στο άνταλτ. Θα φέρει κι ο πέρκυς το δικό του θα σας κάνει το δάσκαλο γιατί είναι μεγάλο πια :D