Το μείγμα εκείνο, το αποτελούμενο από ασταθή συνδυασμό οργανικών και ανόργανων στοιχείων, ήτοι αποφολιδούμενων κυττάρων επιδερμίδας, σταγονιδίων λίπους, ιδρώτα κ άλλων σωματικών εκκριμάτων, σωματιδίων σκόνης, μορίων καυσαερίου, αιθάλης, τυρού, διαφόρων μικροοργανισμών παρενδημούντων στην επιφάνεια του ανθρώπινου σώματος, υπολειμμάτων βρωσίμων υλικών και οποιασδήποτε άλλης ουσίας επικάθεται κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης μέρας επάνω μας...

Δημιουργείται κατά την γνωστή μέθοδο «πλάθω κουλουράκια», κατά ελαφρά παραλλαγή όμως, των δακτύλων χρησιμοποιούμενων ως πλάστη και τμημάτων του σώματος (αυχένα, πλάτη, στέρνο) χρησιμευόντων ως πεδίο τελικής επεξεργασίας.

assist: η μάνα μας...

Σταμάτα παιδάκι μου να τρίβεσαι, γέμισες μακαρόνια... άναψα το πιεστικό σήμερα, τσάκω τη σκαφίδα και σύρε στο πλυσταριό... και μην κουνήσεις από κει μέχρι νά 'ρθω... θα σ' τα κόψω τα πόδια... βρωμύλο...της μάνας σας μέσα...

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
PUNKELISD

Σωστόςτ!

Μακαρόνια δε λέγονται και οι μύξες που κρέμονται μετά από φτέρνισμα;

#2
joe909

Κορυφαίο!

#3
salina

Έεελα ρε! Το λέγαν κι άλλες μαμάδες αυτό;

#4
vikar

Δέ ξέρω ρε π'στ, μάλλον θα τους το μαθαίνουν στη σχολή μαμαδικής. Πολύ σωστό το λήμμα.

#5
iron

αχαχαχα! μπράβο!

#6
sstteffannoss

Εύγε!!! Με πρόλαβες!!!
Να προσθέσω πως: δεν πα να έχεις μόλις σαπουνιστεί πατόκορφα δις και τρις, αν ο μάστορας χαμαμτζής πιάσει τον κετσέ, το μακαρόνι που βγάζει από πάνω σου σε βάζει σε πολλές σκέψεις για το βαθμό καθαριότητάς σου.

#7
Galadriel

Είχα να το ακούσω χρόοοοονια, εύγε για το πιο σιχαμερό ορισμό εδώ και καιρό. Λιαξ λιαξ λιαξ.

#8
HODJAS

5Χ2 (χεχε)!

#9
nikolaosvlas

Μακαρόνι με τρύπα, ή χωρίς τρύπα;
Αν είναι με τρύπα, αν και από την περιγραφή δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, μπαίνει το ερώτημα τι κατασκευάζεται πρώτα, η τρύπα ή το περίβλημα!

#10
dryhammer

το πιό ψιλό, φιδές