Η λογοδιάρροια που πιάνει πολλούς μπλόγκερζ στα βλόγιά τους, τα οποία γεμίζουν με εξομολογήσεις, σεξομολογήσεις, ψυχαναλυτικούς μονόλογους- αυτοψυχοψαξίματα, αυτιστικές αυνανίλες και ακατάσχετες βλακειογραφίες- παπαρολογίες, άχρηστες πληροφορίες της ημέρας, χούμορ και ταλιμπάν, για τα οποία δεν ενδιαφέρεται κανείς πέραν του γράφοντος, που θέλει να εκθέσει τον εαυτό του στην λογική του τζάμπα είναι.

Πάσα (Δ.Π.): Η Μαλακία (είναι μεταδοτική).

  1. κανε ερωτα κατω απο την πανσεληνο ή οπου αλλου θες αλλα μη μας το λες..καλα και σεις δε βλεπετε οτι εχει μπλογκοδιαρροια; (Εδώ).

  2. - Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η κυρία Σαρκοζί μετά τον γάμο της με τον Γάλλο πρόεδρο θα αφήσει πίσω της τις καριέρες του σούπερμόντελ και της τραγουδίστριας και θα γίνει νευροχειρούργος.
    για τον σκοπό αυτόν Γάλλοι ειδικοί εξετάζουν το ελληνικό παράδειγμα και βρίσκονται σε επαφή με τον Κωστάκη για να τους πει πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο

- Μπλογκοδιαρροια επαθες και συ; (Εδώ).

  1. ολο βλακειες λες.εισαι ενας αχρηστος.αμα δε γραφεις πολιτικη μπουρδολογια πετας μια φραση και ξεμπερδεψες.αν δεν εχεις να πεις κατι μη γραφεις.μπλογκοδιαρροια σε επιασε;αντε τρεχα σε κανενα μπλογκογιατρο.. (Εδώ).

Got a better definition? Add it!

Published

#1
Khan

Δες κι εδώ.

#2
Vrastaman

Ποιος μπλογιοκομμένος το μηδένισε, που να κολλήσει γλίτσα από αλεπουδόψαρο!

#3
malakia

ωραίος!