Έκφραση βγαλμένη από σελίδα φβ.

Η απαξίωση μιας γκόμενας (συνήθως ψωνάρας) η οποία έχει τουπέ ή το παίζει ιστορία. Συνήθως το λέμε σε όσους/όσες είναι swag και είτε προσπαθούν να μας την πούνε, είτε τραβάνε ποζερίστηκες photos στο Φουμπού.

- Δεν ξέρεις με ποια μιλάς. Με μένα δεν παίζουνε αγοράκι μου. Έχω όποιον άντρα θέλω, όποτε θέλω.
- Άσε μας κουκλίτσα μου.

Το ξέρεις ότι με θέλουνε πολλοί και με παρακαλάνε στο FB; Εγώ περιμένω τον άντρα gentleman, να έρχεται να με παίρνει απ' το σπίτι και να με κερνάει.
- Άσε μας κουκλίτσα μου.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
HardcoreGR

Το λήμμα με τον μικρότερο ορισμό.
No stars; Θα σας πήξω στους άσσους κουφάλες

#2
Galadriel

Λόγω του σχολίου σου σημείωσε ότι δε σε ψήφισα γιατί δεν είναι ορισμός αυτός, είναι διαφήμιση της σελίδας στο φέισμπουκ. Νταξ, πλάκα έχει, αλλά για ορισμός δεν κάνει, σο μην περιμένεις τώρα να σου δώσει και συγχαρίκια ο κόσμος. Ο μικρότερος ορισμός που γάμησε κιόλας παρεμπίπταμπλυ είναι αυτός. Νομίζω;

#3
HardcoreGR

1)Η φράση μιλάει από μόνη της.
2)Η FB Page την έβγαλε. Και φυσικά δεν είναι δικιά μου.

#4
iron

ε τώρα...

#5
vikar

Χάρντκορ, είν' αυτό που λέμε, το λήμμα σου προς απάντησίν της... :-Ρ

#6
Khan

Θεμελιώδης πλέον έκφραση, της αξίζει ένας αναλυτικός ορισμός, χαρντκόουρ δεν μας κάνεις μια ανάλυση;

#7
σφυρίζων

Φοριέται κατά κόρον από 12-16χρονα.

#8
HardcoreGR

@Khan: Σας το κρατάω μανιάτικο ρε πάλιουρες. Αφού δεν έχει εδίτιον τι να κάμω; Σάμπως θα αλλάξετε και τα αστεράκια;

#9
σφυρίζων

Ρε συ σε γράψε λίγα λόγια παραπάνω για τον ορισμό, και στείλτα στους μοντουλαράδες μέσω του πεδίου «Αναφορά». Εγγυόμαι ότι τσουκου τσουκου και σε 5 χρόνια η βαθμολογία θα σίαξει χάρη στον νόμο των μεγάλων αριθμώνε.

Η χάλια βαθμολογία πιστεύω ότι οφείλεται, εκτός από το ελλειπές του ορισμού, και σε προληπτικές βολές ανασφαλών σλάνγκων λόγω του σχόλιου σου («θα σας πήξω στους άσσους κουφάλες»). Πάντες όσοι πιάσωσι μπαγαποντοδοτικήν μάχαιραν διά μπαγαποντοκόπτου θέλουσιν απολεσθή.

#10
σφυρίζων

Εγγυώμαι...

#11
σφυρίζων

(ΥΓ δηλώνω ευθαρσώς ανεμιστήρας των λημμάτων σου)

#12
Khan

Κι εγώ δηλώνω ΧαρντΚορεάτης.

#13
σφυρίζων

Plein de contradictions όπως πάντα.

#14
HardcoreGR

@Khan LOL ρε! Αν το κάνεις αυτό λήμμα τότε θα ρίξω εδίτιον! Ψήστο!

#15
Khan

hard-corean/ hard-coreatic

Η σειρά σου!

#16
HardcoreGR

Προτείνω αλλαγή σε:

Η απαξίωση μιας γκόμενας (συνήθως ψωνάρας) η οποία έχει τουπέ ή το παίζει ιστορία. Συνήθως το λέμε σε όσους/όσες είναι swag και είτε προσπαθούν να μας την πούνε, είτε τραβάνε ποζερίστηκες photos στο Φουμπού.

[I]1. - Δεν ξέρεις με ποια μιλάς. Με μένα δεν παίζουνε αγοράκι μου. Έχω όποιον άντρα θέλω, όποτε θέλω.
- Άσε μας κουκλίτσα μου.

  1. - Το ξέρεις ότι με θέλουνε πολλοί και με παρακαλάνε στο FB; Εγώ περιμένω τον άντρα gentleman, να έρχεται να με παίρνει απ' το σπίτι και να με κερνάει.
    - Άσε μας κουκλίτσα μου.[/I]
#17
Galadriel

Hardcore καλό είναι αυτές οι προτάσεις να στέλνονται με Αναφορά στους συντονιστές γιατί εδώ προκαλούν οφθαλμορύπανση, νο;

#18
σφυρίζων

Gala, άσε μας κουκλίτσα μου :Ρ

#19
Galadriel

Δεν θεωρείται και ιδιαιτέρως κολακευτικό το συγκεκριμένο, έχουμε κάποιο θέμα μεταξύ μας ή ξεμπερδεύουμε με τις τεξτγλωσσίτσες;

#20
σφυρίζων

Τίποτα μαζί σου, απλώς λίγο άκομψο μου φάνηκε το «οφθαλορύπανση». Θα μπορούσες απλά να ανέβασες την προσθήκη (όπως σωστά έκανες) και μετά να έσβηνες το σχόλιο του χάρντκορ αντί να τον διαπομπεύσεις δημοσίως.

#21
σφυρίζων

Τέσπα, ως ανθρώπας που υπήρξε μοντ και αυτομόλησε, διατηρώ το δικαίωμα να σχολίαζω δυσάρεστες μοντοσυμπεριφορές (που κι εγώ ενδεχομένως έκανα ως βράστα).

#22
Galadriel

Βράστα μου φαίνεται τρώγεσαι για ανακατωσούρες, άκου διαπόμπευσα που του είπα για το Αναφορά που δεν ήξερε! Έχουμε τρελαθεί εντελώς, άσε μας κουκλίτσα μου!

#23
salina

και με την μικρή αυτή στιχομυθία μεταξύ γκαλαμες και βραστασφύζων, καταλάβαμε όλοι την χρήση της φράσης...

#24
Galadriel

αχααχαχαχ πόσο γαμάτο σαλίνα

#25
σφυρίζων

Salina :-)

Γκαλαμές γιου νόου άη λαβ γιου, και σε θεωρώ και κουκλίτσα με την καλή έννοια, αλλά από τη στιγμή που τρώγεσαι να κάνεις κριτική πρέπει και να την δέχεσαι!

#26
deinosavros

Με το «βραστασφύζων» που είπε η σαλίνα από πάνω, θυμήθηκα το άσχετο που μπορεί να είναι και αστικός μύθος. Σε φοιτητικό αμφιθέατρο ιατρικής, καθηγητής ρωτάει θεούσα φοιτήτρια τι κάνουν τα γεννητικά όργανα την ώρα της συνουσίας. Αυτή κοκκινίζει, πρασινίζει, αλλάζει χίλια χρώματα, ενώ οι συμφοιτητές από κάτω της ψιθυρίζουν «σφύζουνε, σφύζουνε» (από αίμα εννοείται). Τεσπα αυτή παρακούει και απαντά στον καθηγητή «Σφυρίζουνε». «Μα άμα σφυρίζανε δεσποινίς μου κάθε βράδυ στου Φιλοπάππου θα είχαμε συναυλία».

#27
salina

Σε Κ.Σ., η απάντηση που μου έπρεπε ήταν «άσε μας κουκλίτσα μου» εν χωρώ, αλλά μάλλον τη γλίτωσα γιατί δεν δίνεται χορωδιακή απάντηση σε τσατ

#28
Galadriel

Σε κάποιο άλλο σύμπαν ίσως πνίγουν τις λογικές φωνές πριν βγουν, σε τούτο το σύμπαν ακούγονται και γιατί όχι δηλαδής, γκατάλαβα.