Εις -στάν εθνικό αυτοφαυλιστικό, που προφ εντοπίζει τον ανατολίτικο και, ας πούμε, υπανάπτυκτο χαρακτήρα της Ελλάδας στη βυζαντινή παράδοση, στη Ρωμιοσύνη, ήτοι στο γεγονός ότι η Ελλάδα είναι ή θεωρείται από κάποιους ότι (θα έπρεπε να) είναι συνέχεια της πάλαι ποτέ Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, διαφέροντας από την Δύση κ.ο.κ. Με άλλα λόγια οι νεο-ανθενωτικές ιδεολογίες, πρακτικές και συμπεριφορές θεωρούνται ότι κυρίως ευθύνονται για τον ελλιπή εκδυτικισμό ή εκσυγχρονισμό της χώρας.

1. Άμα σου διορίσει την γυναίκα πρέπει να γίνεις κότα και να τον προσκυνάς. Τέτοιου είδους συμπεριφορά απαίτησε «πολιτικός» δηλαδή ιδιωτικός (idiot = ηλίθιος παγκοσμίως πλην Ρωμιοσυνιστάν), από συνομιλητή του δημοσίως και μπροστά σε κάμερες. Αν αυτό δεν λέγεται απόλυτος εξευτελισμός της συμμορίας των πολιτικάντηδων, τότε πώς να χαρακτηρίσουμε αυτήν την ελεεινή και άθλια συμπεριφορά!

2. Μονο εσεις στο Ρωμιοσυνισταν νομιζετε οτι το θεμα της ελληνικοτητας των αρχαιων Μακεδονων ειναι λελυμενο!!!

3. καλά αν έσκαγε η μέρκελ και η λαγκάρντ πάνω σε δράκο και από πίσω να ακούγονται οι βαλκυρίες τους βάγκνερ, θα έβλεπες και το 90% του «αρσενικού» ρωμιοσυνιστάν και τον «αρχηγό» να βαράνε μ*λακία ακατάπαυστα από κάτω και να σοδομίζονται μεταξύ τους ενώ ο δράκος τους χέζει και τους κατουράει(golden shower) και η μέρκελ με τη λαγκάρντ κάνουν fisting και squirting πάνω στα κέρατα του δράκου.

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified