Υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες άντρα (;) παντοφλάκια, αλληλοσυνδεόμενες εξάλλου:

  1. Αυτός που επειδή πέφτει παντόφλα στο σπίτι από τη γυναίκα του, έχει καταστεί μουνόδουλος και η γυναίκα του τον κάνει ό,τι θέλει. Γιατί άντρας είναι αυτός που έφαγε παντόφλα και δεν του άρεσε.
  2. Αυτός που είναι μονίμως με τις παντόφλες, επειδή είναι σπιτόγατος και άρα βαρετός, ανιαρός, καναπεδάκιας, χωρίς περιπέτεια, και που όλη η ζωή του μετά βίας θα έφτανε σε συναρπαγή μια νύχτα από τη ζωή του Βασίλη Τερλέγκα. Αγγλικανιστί couch potato.

1.α.Αυτός είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑΣ! Δείτε τι μπλουζάκι τον ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ να φορέσει η κοπέλα του!!!

Αυτό

β. «Παντοφλάκιας» ο Ομπάμα! Γιατί ο πλανητάρχης φοβάται τη γυναίκα του; Φόβος και τρόμος σου λέει τον έπιασε. Και έκοψε το τσιγάρο γιατί φοβόταν την γυναίκα του.. Μα τι θα σας κάνει τέλος πάντων… Να κουμαντάρεις ολόκληρη χώρα… για να μην πώ κόσμο.. και να μην μπορείς να κουμαντάρεις την γυναίκα σου, μην σου τύχει!!!. (Εδώ και εδώ).

γ. Ούτε δύο εβδομάδες δεν θα συμπληρώσει στον Ολυμπιακό Βόλου ο Ρόι Νταγιάν. Ο Ισραηλινός επιθετικός είχε αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» στις 20 Αυγούστου, όμως ξαφνικά ζήτησε να αποχωρήσει. Ο λόγος; Η γυναίκα του δεν επιθυμούσε να παραμείνει στην πόλη της Μαγνησίας, το πιθανότερο είναι ότι η... κρεβατομουρμούρα θα πήγε σύννεφο και ο 29χρονος επιθετικός αποδείχτηκε «παντοφλάκιας» και υπέκυψε. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης (29/8) συναντήθηκε με ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, ζήτησε να αποχωρήσει και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιό του. (Εδώ).

2.Εγώ είμαι αυτός που πρώτος κάνω κριτική, αλλά εγώ ξέρω από ποδόσφαιρο, ξέρω από αποδυτήρια, δεν είμαι παντοφλάκιας. (Αλέφαντος σπήκινγκ).

Μπόνους

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Galadriel

Γιατί το πάτησα το πλέεεειιιι, τι γαμοπαίχνιδο ήταν αυτό ρε πστ μου...

#2
donmhtsos

Εμένα πάντως ο Ιμπίθας δε με πείθει. Γαμώ τα ξεκαρφώματα και παράλληλα άριστη μουνοπαγίδα!

#3
Khan

The plot thickens!