Οι Ελ είναι οι πρώτο-πρώτο-πρώτο-πρώτο-πρώτο-Ελλήνες. Αν δεν ήταν αυτοί, θα μαζεύαμε ακόμα κουκουνάρια από τα δέντρα και θα τρώγαμε πέτρες. Είναι οι φυσικοί οχτροί των ΑνθΕΛλήνων (γνωστών και ως Serb) και των πρωτόγονων, οι επίσημοι φύλακες του ΝεοΕΛληνικού Πολιτισμού. Αυτοί που ήρθαν από τον Σείριο. Επίσης έχουν κάποιους συμμάχους στην ΕΛβετία, στη Φινλανδία στο ΕΛσίνκι οι οποίοι είναι μεταλλάδες (συγκεκριμένα φαν των lordi) και κάποιους μεταλλωρύχους μεταλλάδες (συγκεκριμένα φαν των Manowar) στο ΕΛ-Ντοράντο, όπου στηρίζεται η οικονομία τους στην γη και το ΕΛ-Πάσο που είναι το κέντρο εμπορίου. ΕΛ υπάρχουν και στην Κύπρο, οργανωμένοι στο κόμμα του ΑΚΕΛ. Ο αρχηγός τους λέγεται Τάσσος και είναι σε άλλο κόμμα, για ξεκάρφωμα. Παίρνει εντολές κατευθείαν από το Σείριο μέσω δέκτη ενσωματωμένου στη μύτη.

Ταυτόχρονα κατάγονται από τον Αρχάνθρωπο των Πετραλώνων, γεγονός που συνεπάγεται πως έχουμε να κάνουμε με σύνθετες οντότητες που κατοικούν σε πολλαπλές διαστάσεις.

Φήμες σχετικά με τους ΕΛ
Λέγεται ότι η ΕΛλη Κοκκίνου είναι κατάσκοπος των Ελ του Σειρίου, o ΕΛβις Πρίσλεϋ ήταν ο πρωθυπουργός τους και ζει ακόμα στο Νότιο Πόλο, κοντά στο καταφύγιο του Σούπερμαν (Καλ-ΕΛ), διεθύνοντας απόρρητα ερευνητικά προγράμματα (π.χ. τα Χανεμπού). Σήμερα η πρωθυπουργός τους είναι η ΕΛ-ένη Μενεγάκη. Εξάλλου, ο ΜπορΕΛι ήταν υφυπουργός αθλητισμού των ΕΛ αλλά του έφαγε τη θέση ο Αλέφαντος, που κανονικά ονομάζεται ΕΛέφαντος. Μετά τον ανασχηματισμό υπουργός Πολιτισμού ανέλαβε ο ΕΛ-των John και Τύπου η ΕΛλη Στάη. Επίσης ο υπουργός Πολιτισμού αποτελεί ο κύριος ΆξΕλ Ρόουζ, δημιουργός του γνωστού αποσμητικού και και της γνωστής ποικιλίας λουλουδιών.

Οι ΕΛέφαντες είναι πολεμικές μηχανές των Ελ, με πυροβόλα τοξικού ΕΛαιόλαδου με τις οποίες θα κατακτήσουν την Γη, αφού πρώτα κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πάντες απ' την εφημερίδα ΕΛευθεροτυπία. Αρχηγός τους ήταν ο ΕΛέφαντος, ο οποίος όμως τώρα είναι στημένος πάνω από το τηλέφωνο και περιμένει να τον καλέσει ο Δούρος.

Ακόμα στον ΕΛεύθερο Τύπο γράφτηκε οτι το αντιτορπιλλικό ΈΛλη δεν βυθίστηκε ποτέ αλλά τηλεμεταφέρθηκε στον ΕΛλήσποντο, κάτι σαν το πείραμα της ΦιλαδΕΛφιας ένα πράμα.

Οπλα Μαζικής Καταστροφής των Ελ
αγΕΛαδίτσες 1% λιπαρά μΕΛι με γάλα φανΕΛες με ραντάκι ζΕΛεδάκι μαλλιών έξτρα κράτημα ζΕΛεδάκια φρούτων γιώτης ΕΛεφαντάκια πουά άτζΕΛα δημητρίου ΕΛεημοσύνες

ΕΛ που έμειναν στην ιστορία (και σε άλλα μαθήματα) ΕΛ Πάσος ΕΛ ντοράντος ΕΛ ντορίτος ΕΛ Αμουν Ίστον Τόπος Ου (σε κώδικα νταβίντσι)

ΕΛ που πέρασαν την ιστορία (αλλά κόπηκαν σε άλλα μαθήματα) πΕΛεκούδης Ελένος μαραμπΕΛ η αγελαδίτσα

(Απόσπασμα από το βιβλίο του Λιακόπουλου για τους ΕΛ)
Έχουν διαφθείρει το σώμα και το πνεύμα μας.
Έχουν γεμίσει τον κόσμο με απληστία και απελπισία.
Έχουν καταλάβει το μυαλό και την καρδιά των ηγετών μας.
Έχουν στρατολογήσει τους πλούσιους και τους ισχυρούς.
Έιναι τα φίδια που ύπουλα προσπαθούν να εξαφανίσουν το χαμόγελο ακόμη κι απ' τα παιδικά χείλη.
Προσπαθούν να ορίσουν τη ζωή μας από τη γέννηση μέχρι τον θάνατό μας.
Μας φοβούνται όμως και θέλουν να μας ελέγχουν, γι αυτό, έχοντας τη μορφή ανθρώπων, «ζουν ανάμεσά μας».

Από τη Φρικηπαίδεια

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
poniroskylo

Παιδιά, αυτό το λήμμα δεν έχει εκτιμηθεί αρκετά. Το χαρακτηρίζω πνευματική κατάθεση. Και, φυσικά, ΕΛεγειακό.

#2
psychocow

ΦΟΒΕΡΟΟΟ!respect friend!

#3
hadderakk

ΕΛ. Βενιζέλος ! ΕΛεεινά ΕΛηθινό ! ΚράσαρεΛ το εξΈΛ ! ΈΛεος !

#4
torero

Respect για τον ορισμό. Ξεχάσατε το ξενοδοχείο ΚάραβΕΛ το οποίο θα γίνει το στρατηγείο των ΕΛ οταν έρθουν ξανά

#5
GATZMAN

Θα 'ερθουν με καραβέλα

#6
baznr

ΕΛα μουνί στο τόπο σου!

#7
kondr

ΚατΕΛης

#8
Fotis Nitsiopoulos

κΕΛ ονέρ (quelle honeur)

#9
Επισκέπτης

Αυτό το απόσπασμα από το βιβλίο του Λιάκο δεν έχει να κάνει με τους ΕΛ!

#10
Έλενα

ΕΛ 1 .........(και τρΕΛή με Manowar.... ΕΛάτε σε μένα....:-)

#11
Galadriel

Επιτέλους να μια χρήστρια που ποτέ δεν έχει ξαναμπεί στο σάιτ και παίζει τα λίνκια στα δάχτυλα. Καλώς τη γιαννιώτισσα.

#12
Khan

Όντως, αξιοθαύμαστη

#13
Έλενα

Ευχαριστώ παιδιά για την ενθάρρυνση, αλλά στον πρώτο ορισμό μου ξεκίνησα με πατάτα , οπότε τζάμπα τζαμπαντάν το παίνεμα....αλλά έτσι τώρα βγάλαμε και λήμμα...;-)