Μέτριας έντασης καψόνι στους σχολικούς χώρους της δεκαετίας του 80.
Το θύμα συλλαμβάνεται από ομάδα συμμαθητών του, συνήθως κατά την διάρκεια του διαλείμματος, μεταφέρεται στην -άδεια- έδρα όπου τοποθετείται ανάσκελα και γαργαλάται ομαδηδόν από τους θύτες.

Συναντάται σχεδόν αποκλειστικά μεταξύ αρρένων (τόσα ξέραμε, τόσα κάναμε).

- Ντου, εγχείρηση τον Παναγή!
(ακολουθούν κραυγές του θύματος)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
John Kar

Μπράβο, που το θυμήθηκες βρε θηρίο;
Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω άλλα δύο δημοφιλή σχολικά καψόνια. Το ένα είναι το περίφημο σαλαμάκι, κατά το οποίο ο θύτης πλησιάζει το ανύποπτο θύμα από πίσω και με αστραπιαία κίνηση του χεριού τον χτυπάει ξώφαλτσα στο κωλομέρι (τσούζειιιιιι), και το άλλο είναι το φατούρο, ομαδικό ντου με φάπες. Αυτά από το παρελθόν, γιατί τα βασανιστήρια στο σύγχρονο σχολείο έχουν εξελιχθεί (βλέπε καταγγελίες για βιασμούς από ανήλικους και εισδοχή στυλό στον πισινό).

#2
xalikoutis

να προσθέσω το «πηγούνι», που ήταν πιάσιμο πισθάγκωνα του άλλου και βύθισμα του πηγουνιού στα μελακά της τεντωμένη πλάτης. ήθελε ιδιαίτερη τεχνική και πονούσε πολύ, ειδικά όταν ο θύτης ειχε προσόντα Γκμοχ.

#3
dryhammer

Εκείνο που έτσουζε πιό πολύ απ' όλα ήτανε το χτύπημα με τον δείκτη ή τον μέσο σε στύλ «τινάζω κακκάδι που σκάλωσε», στο πτερύγιο του αυτιού μια μέρα με παγωνιά.
Συγκρίνεται μόνο με το στρίψιμο της «φαβορίτας» από το δάσκαλο...

#4
anchelito

πω πω μαλάκα μου, μας γάμησες....ήταν όντως φρικτό, το κάναμε στην πρωϊνή αναφορά.