Τα καλλιστεία. Διαδικασία - εκδήλωση ιδιαίτερα δημοφιλής, με εορταστικό περιτύλιγμα, κατά την οποία επιδεικνύονται πλήθος όμορφες (ο θεός να το κάνει, γιατί δεν ξέρουμε τί κρύβεται κάτω από τον σοβά) γυναίκες, καλλίγραμμες και, υποτίθεται, έξυπνες και χαριτωμένες (το μορφωμένες λέω να μην το βάλω, αν και μερικές θεωρούν ότι είναι κι απ' αυτό). Απώτερος στόχος της διαδικασίας αυτής που αναμεταδίδεται πάντα από την τηλεόραση και χτυπάει ένα γερό τοις εκατό τηλεθέασης είναι το βραβείο, το οποίο πρωτίστως θα προωθήσει τις αυτο-σκλάβες στην τηλεπιάτσα ή στη διαφήμιση και αργότερα στην αργή αλλά σταθερή κατανάλωσή τους από το τηλεκοινό. Το χειρότερο είναι όταν κάποιες υπερβαίνουν το όριο και πιστεύουν, οι κακομοίρες, ότι τους αξίζει κάτι καλύτερο σε αυτή τη ζωή, κάτι σε κουλτούρα ας πούμε, κάτι σε θέατρο, βλ. Βίκυ Κουλιανού. Εκεί παίζεται το αληθινό δράμα. Κλαψ. Σνιφ. Λυγμ.

- Τι κάθεσαι και βλέπεις εκεί ρε μαλάκα;
- Ωχου ρε πούστη, με το σχόλιο στο στόμα είσαι κάθε φορά... Άσε και κανέναν να χαζέψει λίγο το μουνοπάζαρο ρε φίλε....

(από ironick, 26/05/08)(από acg, 26/05/08)

Got a better definition? Add it!

Published

#1
acg

To αληθινο δραμα (σνιφ, κλαψ, λυγμ...) ειναι στο βιντεακι...

#2
Cunning Linguist

Πώωω, η γκόμενα έχει άποψη! :ΡΡΡ

#3
John Kar

Btw μου άρεσε πολύ το χθεσινό moon bazaar. Ήταν και ο Νομάρχης και έκανε ερωτήσεις. Στην ερώτησή του τι θα έκανε το moon αν έσκαγε μύτη άλλο moon με την κορδέλα Μακεδονία, προτίμησε να το συζητήσει με την Τατιάνα!

#4
poniroskylo

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το δελτίο τύπου για τα καλλιστεία.

Μέγας χορηγός του 19ου Διαγωνισμού Ομορφιάς είναι το Lipton Linea. Το νέο ξεχωριστό πράσινο τσάι, δυο φορές πιο πλούσιο σε κατεχίνες, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, που βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού και την αύξηση των καύσεων. Με 2 Lipton Linea την ημέρα, οι υποψήφιες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την λαμπερή βραδιά και θα ...;αγαπήσουν την γραμμή τους.

Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει και είναι beyond irony.