Ο φαντασμένος καρακιτσάτος τριχωτός ελληναράς εραστής που θεωρεί τον αυτό του Μεσογειακό Άδωνι και πρώτο καμάκι. Η φράση προήρθε από γνωστό τραγούδι.

- Τι είναι αυτός ρε ο τριχωτός που 'χει στηθεί μπρος στην πλαζ και ποζάρει σαν μοντέλο... Πως την έχει δει ο χλαπάτσας; - Γκρήκ λόβερ με τρίχα για πουλόβερ!

(από Khan, 11/03/14)(από Khan, 11/03/14)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
mariahomorfi

σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοσ
αποτριχωσουλα. . .

#2
Tragelaphos

η αποτριχωση ειναι για τους γκει! Ζητω οι φλοκάτες!

#3
Vrastaman

Πάντως οι αμερικανίδες μας αποκαλούν «τζιτζιέλ» - εκ του G.G.L., «Great Greek Lover».

#4
Tsatsaras the Pimp

Ο Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια) είχε Θεόπνευστη έμπνευση όταν έγραψε το συγκεκριμένο κομμάτι! Μιας και τυγχάνει προσωπικός μου φίλος, να σας πω λοιπόν και κάτι το οποίο δεν γνωρίζετε περί του συγκεκριμένου άσματος... Γράφτηκε για να μας ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ (!) του έτους 2004 (μα πόσο γαμάτο θα ήταν να μπιστήξει όλος ο θεσμός με τέτοιους Ελληναράδικους στίχους και το ντρίγκι-ντρίγκι από το μπουζουκάκι να δένει με την beatάρα) αλλά η επιτροπή της Ε.Ρ.Τ. το ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΟΜΟΦΩΝΑ, και όχι -παρακαλώ- για τον σατιρικό και «ασόβαρο» στίχο του αλλά επειδή, λέει, δεν είναι δυνατόν να εκπροσωπήσει τη Χώρα σε έναν τέτοιο μεγάλο και σημαντικό θεσμό ένα Hip-Hop κομμάτι (θα έπεφταν τα μούτρα μας -μη χέσω- και το μουσικό επίπεδο -λέμε τώρα- της Χώρας μας)!!! Αυτά μας μάραναν, οι «ειδήμονες» της μουσικής στην Ελλάδα που θεοποιούν τις εμπορικομαλακίες και τα κονσερβοσουξεδάκια με τον εύπεπτο και επαναλαμβανόμενο στίχο (τύπου «Αγάπη μου σ'αγάπησα και σ'αγαπώ με αγάπη, κι αυτό γιατί αγάπη μου σ'αγάπησα με αγάπη...»), να μας μιλάνε για ποιότητα και επίπεδο. Ούστ, κοπρόσκυλα!

ΥΓ: Τώρα, βέβαια, εν έτει 2011 που το Hip-Hop έχει μπει και στα καλύτερα σαλόνια (ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή) στέλνουμε με τιμές και πανηγύρια ένα «Loucas Yiorkas feat. Stereo Mike - Watch My Dance» στην Γιουροβίζιον γιατί το προστάζει η κουλτούρα... FAIL το «πάντρεμα», by the way!

#5
Galadriel

O Yiorkas είναι γαμώ τα μωρά σο προσώπικλυ τους σχωράω :D:D:D

#6
Tsatsaras the Pimp

Στον Stereo Mike γινόταν το επικεντρέισον, βασίκαλλυ, αλλά τέσπα... Χ) Χ) Χ)