Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία λάβα είναι η διάπυρη ρευστή μάζα από λιωμένα υλικά, που βγαίνει από κρατήρες ενεργών ηφαιστείων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η λάβα είναι το ρευστό εκχυνόμενο σπέρμα (δες κι εδώ) που εξέρχεται από το ενεργό ηφαίστειο του άντρα.

Ο σεισμός που συνοδεύει την ηφαιστειακή έκρηξη στην περίπτωση μας προέρχεται από την ενέργεια που παράγεται απο τη σεξουαλική περίπτυξη, ενέργεια που επηρεάζεται άμεσα από το σεξουαλικό ταμπεραμέντο των εραστών και την αλληλεπίδραση τους.

Λάβα ωστόσο μπορεί να παραχθεί και κατά τη manual διαδικασία παραγωγήςεργοχείρου, όπου η μήτρα υποκαθίσταται από τη χείρα με τα πέντε ορφανά.

Αντίθετα με την κλασική λάβα, που προκαλεί καταστροφές, θύματα, κ.λπ., η συγκεκριμένη δύναται να προκαλέσει δημιουργία (εγκυμοσύνη). Ωστόσο και μετά την καταστροφή που έρχεται μετά από μια ηφαιστειακή έκρηξη (με την κλασική έννοια) δύναται σε ορισμένες περιπτώσεις να αναπτυχθεί η χλωρίδα ενός τόπου, λόγω της απορροφούμενης από το έδαφος θερμικής ενέργειας.

  1. Καυλάουρα: Εχουμε να τα πούμε πέντε μήνες ρε κολλητή. Τι νέα;
    Λίλιαν:Που λες Καυλάουρα, γνώρισα ένα παιδί τίγκα στο μαρούλι.
    Καυλάουρα: Οκ. Καλό αυτό. Στο σεξ όμως, πως τα πάει;
    Λίλιαν:Ανεπανάληπτος... που λεγαν κι ο Βοσκό κι ο Λεπά κάποτε. Η λάβα του σαν πύρινο ποτάμι ξεχύνεται από το λάβαρο του και εφορμά μέσα μου. Τρομερός.Τρομερός!
    Καυλάουρα: Επικίνδυνες αποστολές, ε; Αν θες, την επόμενη φορά να ρθω παρέα, για να μην περάσεις το μακελειό μόνη σου. Ετσι είναι οι φίλες πρέπει να μοιράζονται τις δυστυχίες.
    Λίλιαν: Δε νομίζω... Ξέρεις έμεινα έγκυος και μάλιστα μου δήλωσε πως θα με παντρευτεί και μάλιστα μου άνοιξε και κατάστημα με είδη γάμου που μου το 'γραψε στο όνομα μου και το ονόμασε Λίλιαν(Δες).

Απο φόρουμ
2.Όλο του το είναι, το σπέρμα του, ξεχύθηκε σαν λάβα μέσα μου, και με έλιωνε ολόκληρη.
Δες
Σχόλιο:Το σπέρμα εκπροσωπεί όλο το είναι του εραστή.Οιμέ!!!

3.Αυτό ήταν ... άφησα όλη την καυτή λάβα του σπέρματος μου πάνω στα χείλη της και μέσα στο στόμα της!
Δες

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Hank

Το σήριαλ προχώρησε ραγδαία βλέπω.
Άσχετο, αλλά υπάρχει και η λάβα σοκολάτας. Πολύ ωραίο γλυκό!

#2
Vrastaman

Ωχ! Κάντε κατι Σλάνγκοι Δράκοι, δεν λέει το Λίλιαν να αλλάξει δημογραφικό προσδιορισμό τόσο άδοξα! Ας είναι ανεμογκάστρι!

#3
GATZMAN

Μόλις ανακοινώθηκε διάψευση στα νέα του Αντ-1.Ωστόσο το θέμα διερευνάται. Ο Εισαγγελάτος στις αποδείξεις της Τετάρτης, θα ανακινησει το θέμα.Στον Αλτερ γέμισε ο τόπος από σχετικά παραθύρια.

#4
GATZMAN

Τι γλυκό είναι αυτό;Δεν το ξέρω

#5
Hank

Είναι το γαλλικό moelleux au chocolat, που κάποια καφέ το ονομάζουν πιστεύω κακώς «σουφλέ σοκολάτας», ενώ κάποια άλλα θεωρώ ότι το ονομάζουν σωστότερα «λάβα σοκολάτας». Ήταν το αγαπημένο γλυκό μου, αλλά απ' όταν διάβασα το λήμμα σου προβληματίστηκα. Γιατί και το γλυκό αυτό έχουμε ένα σκληρό κέλυφος σοκολάτας, που όταν το διαρρηγνύεις με το κουτάλι σου για να το φας αναβλύζει μια καυτή λάβα παχύρρευστης σοκολάτας. Όπως καταλαβαίνεις είναι πλέον λίγο επισφαλές να σου αρέσει αυτό το γλυκό. Θα μπορούσε να γίνει και έκφραση «την τρώει τη λάβα σοκολάτας», κατά το την τρίζει την όπισθεν, το κανελώνει το ρυζόγαλο κ.ο.κ.

#6
GATZMAN

Καλά...δεν παίζεσαι
«Την τρώει τη λάβα σοκολάτας»....πολύ καλό ακούγεται
Μετά θα μιλήσουμε και για κάβλα σοκολάτας με υπαινιγμό σε ιντεραράπικαν καταστάσεις...και δε συμμαζεύεται
Πάντως το σουφλέ σοκολάτας το ήξερα.Α ωστε λέγεται και λάβα σοκολάτας, ε;

#7
Vrastaman

σουφλέ σοκολάτας ... κυριολεκτικά, την φυσάει την σοκολάτα!

#8
Hank

Οι φωτογραφίες είναι παρμένες από ένα σάιτ: Les amants du chocolat. Οι εραστές της σοκολάτας (αρσενικό στα γαλλικά). Μάλλον όχι τυχαία...

#9
Hank

«Λάβα μου, λάβα μου, (σπ)αί(ρ)μα μου ζεστό!», που λέει κι η τραγουδίστρια!...

#10
GATZMAN

!!!!
Καβλα μου Καβάλα μου σπέρμα μου ζεστό

#11
GATZMAN

Ω ρε φίλε. Τώρα είδα τα μύδια σαγανάκια.Τέλειος!!!

Βραστε, εσένα που σου αρέσει ο αναγραμματισμός, αν αγνοήσουμε ορθογραφία, μέσα στη λέξη Άλκηστις, διακρίνω τη λέξη στύση.Αρα πως η Αλκηστις να μην είναι Σαπφωλάτρης

#12
GATZMAN

Και κάτι άλλο. Λάβα= Λαβ+Α=Αγάπη + επιφώνημα κατά την ηφαιστειακή έκρηξη

#13
Galadriel

και σε «μάγμα» και σε «υγρό πυρ»...