Πρόκειται για λέξη πασπαρτού που περιγράφει οποιοδήποτε μικροαντικείμενο, μαραφέτι, εξάρτημα, μπλιμπλίκι, γαμίδι ή ψιψιψόνι.

- εγώ παιδιά έχω κόψει αρκετά σκατολοιδια που έπαιρνα, έχω καταργήσει τελείως τα αλλαντικά και βέβαια μποϊκοτάρω τα αναψυκτικά τύπου cola (ανοργασμικό παραλήρημα γκρηνιάρας από φόρουμ)

- συναντήθηκα το πρωί κατά τις 10 με την αδελφή της μαμάς μου ήθελε να μου δώσει κάτι ...βρακιά :-) να τα παω στη μανά μου όταν παω στο νησί...μετά χάζεψα στις βιτρίνες , πήγα στο Χόντο , πήρα διάφορα σκατολοιδια από εκεί, αγόρασα και ένα φουστανάκι, ένα βιβλίο και μετά άραξα σε ένα καφέ στην πλάκα και ήπια ...νερό.....γιατί καφέ είπαμε γιόκ και χαζολόγησα και διάβασα λίγο από το βιβλίο μου......αυτααααα..... (Συναρπαστική αφήγηση από φόρουμ σε thread με τίτλο «Girls just wanna have fun!» – παρακαλείται κάποιος να βάλει τέλος στο μαρτύριο του εν λόγω girl).

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Hank

Πράγματι!...

#2
pavleas

Same Ol' Shit

#3
Vrastaman

:-)

#4
AN21

<<και ήπια ...νερό....>>

H cheapισα η ίδια ρε φίλε! Φανταστείτε:
-Καλησπέρα, τι να σας φέρω;
-Τίποτα..ένα νεράκι μόνο!
-Έγινε! (ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΟΡΝΗ)

#5
Deliolanis

Παρακαλείται η κοπέλα που έγραψε τα ανωτέρω στο φόρουμ να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μου προκειμένου να λάβει την μούτζα που της αξίζει. Ευχαριστώ.

(κατάρα στους παραγωγούς του sex and the city)

#6
Khan

Πάντως το τελυταίο είχε ένα ωραίο λολοπαίγνιο:

(the) Jude Law:

O νόμος που απαγορεύει σε μια γυναίκα να προσλαμβάνει σέξι μπέιμπι σίτερ.