#21
vikar

Γράφαμε μαζί.

κολλάει με τις ετικέτες: η επιλογή έγινε πολύ βαρειά δουλειά με δεδομένο το πλήθος τους που όλο μεγαλώνει. Και είναι μια δουλειά ταχτοποίησης που αφορά πολύ τους ειδικούς και οχι τόσο εναν σλανγκοταλαίπωρο που κλέβει χρόνο απ' τον εργοδότη του για να ανεβάσει ένα λήμμα.
- στην προεπισκόπηση πρέπει να φαίνονται όλα, αλλιώς τί προεπισκόπηση είναι... Τώρα είδα οτι πλέον δεν φαινονται ούτε οι φωτό ούτε οι λεζάντες τους

σούλτο

Σαφώ, βελτιώσεις χωράνε πάντα και παντού, ρούλ οβ θάμπ σε φάση. Πέρ' απ' αυτό, προφανώς, άμα σε κουράζει η φάση με τις ετικέτες έτσι πως είναι τώρα, και νιώθεις οτι σου τρώει χρόνο, άσ' τες, μή τις βάζεις· άσ' τες σ' αυτούς απο μάς που έχουν ντοκτορά γλωσσολογίας (κανένας μας, απ' όσο ξέρω) και πληρώνονται για την συμμετοχή τους (κανένας μας, το ξέρω)... :-)

Όσο για την προεπισκόπηση, είναι ενδεικτική, όχι δεσμευτική. Γενικά, ότι προεπισκόπηση, σε ότι σύστημα κι' αν έχω δεί μεχρι τώρα στα ιντερνετικά σουλάτσα μου, έχει κάποια μπροβλήματα. Είχε και η παλιά προεπισκόπηση στο σλάνγκ προβλήματα, παρεμπιπτόντως (άν και δέ θυμάμαι αυτήν τη στιγμή ακριβώς, κάτι πάντως πάλι με το φορμάρισμα). Αλλα να το ξαναπώ, δέν είμαι ειδικός στα τεχνικά, άς μιλήσει ο τίτος επαυτού.

#22
soulto

το ξέρω βίκαρ οτι είναι εθελοντικά -κι αυτή είναι και η ομορφιά, όπως είπα κάποτε στην Γκαλά. Γι αυτό πρέπει να είναι και απλά, γιαυτό λέμε και καμιά ιδεα απ' οτι κατεβάζει η γκλάβα μας για να συμβάλουμε οσο μπορούμε...
Το λεπτό που λες για τα σχόλια είναι οκ, κττγμ.
- η προεπισκόπηση πρέπει να είναι συνεπής με τον εαυτό της -θα τραβάνε και λιγότερο κουπί οι μοντς.

#23
xalikoutis

Δεν αλλάζω άβαταρ γιατί βρίσκω ότι μου μοιάζει αρκετά.

#24
soulto

χαχαχα

#25
Khan

Να διευκρινιστεί παρακαλώ ότι το δικό μου δεν έχει καμία σχέση με πουστερία γουατσοέβερ.