#1
σφυρίζων

Τόπος καταγραφής τεχνικών bugs προς ενημέρωση του Τίτ(θ)ου.

Έχω αντιμετωπίζει 2-3 φορές το εξής πρόβλημα (τόσο από πισί όσο κι από εξυπνόφωνο): προσπαθώντας να απαντήσω σε θέμα του φλώρουμ, το κομβίον "αποστολή απάντησης" δεν ανταποκρίνεται στα λυσσωδώς επαναλαμβανόμενα κατά ριπάς κλικάρισμά μου. Συνήθως το αντιμετωπίζω μεταβαίνοντας από Chrome σε Firefox. Τι παίζει;

#2
titos

Έχει ξαναναφερθεί για android, αλλά όχι για PC μέχρι τώρα. Θα το δω :)

#3
soulto

Με την ευκαιρία να πω κι εγώ το κατιτίς μου:
Όταν γράφεις ορισμό, σχόλιο ή σε φόρουμ, επειδή η εικόνα του σάη και η οθόνη είναι πολύ πιο πλατειά απ΄ότι έχει ύψος, συχνά, την ώρα που γράφεις ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ.
Προτείνω λοιπόν -αν γίνεται τεχνικά- η προεπισκόπηση να είναι στο πλάϊ, δεξιά απ' το κανονικό κείμενο.

#4
σφυρίζων

Δικ, επιβεβαιώνω ότι παίζει κάργια κι από πισί.

#5
titos

Έχεις εντοπίσει κάνα pattern μήπως;

#6
σφυρίζων

Το πρόβλημα αφορά στο Chrome. Δεν παρουσιάζεται όταν αρχίζεις νέο νήμα, αλλά όταν προσπαθείς να αναρτήσεις απάντηση σε υφιστάμενο νήμα. Το χακάρω αλλάζοντας περιηγητή σε Firefox..

#7
σφυρίζων

Και δεν συμβαίνει συνέχεια. Θα έχω τον νου μου μήπως και διακρίνω άλλο pattern.

#8
σφυρίζων

Το έσιαξες γιατρέ'μ, ή μού φαίνεται?

#9
titos

Έτσι μου λένε, αν και δεν έκανα κάτι επίτηδες! Άλλα έφτιαχνα, κι έφτιαξε κι αυτό μάλλον. Κάπως. :)

#10
σφυρίζων

Αυτά είναι!

#11
σφυρίζων

Έτερος πιθανός σκαραβαίος (υπήρχε και στο παλαιό σλανγκρρ): αν αναρτήσεις λήμμα, και υπάρχει το ίδιο λήμμα με διαφορετικό τονισμό, το "σύστημα" επιλέγει τον τονισμό του υφιστάμενου λήμματος. Βλ. συζήτησή με με donmhtsos εδώ :-)

#12
titos

Ναι, στα υπόψη, φχαριστώ :)

#13
σφυρίζων

Μικρό και ασήμαντο σκαθάρι, το καταγράφω δίκην πρωκτικάντζας: το λυνξ ότι σχολιάστηκε λήμμαν (στις δραστηριότητες) σε οδηγεί σε όλα τα λήμματα με αυτή την ονομασία, όχι στο συγκεκριμένο.

#14
soulto

Καλά το λες, Σφύ.
Ακόμη, όταν πατάς "Δημοσίευση ορισμού", καλό θα ήταν να σε ρωτάει "είστε σίγουρος οτι θέλετε..." γιατί το κουμπί είναι πολύ εύκολο να πατηθεί 1 φορά κατά λάθος.

#15
vikar

Παρεμπιπτόντως, παιδιά, άλλο «λήμμα» και άλλο «ορισμός» (δέν ξέρω αν υπάρχει θεμελιακότερη διάκριση στο σάιτ απ' αυτήν). Ενπροκειμένω, οι ειδοποιήσεις στη Δραστηριότητα το λένε καθαρά: «Πόσταρε νέο σχόλιο για ορισμό του λήμματος ψ». Ε αφού λένε «του λήμματος ψ», ε φυσικά στο λήμμα πρέπει να σε στείλουν, όχι σε κάποιον ορισμό του λήμματος!...

Στην ουσία του πράγματος, σίγουρα θα μπορεί ν' αλλάξει η ειδοποίηση ωστε να λινκαριστεί και εκείνο το «για ορισμό», άς πεί ο τίτος. Εμένα προσωπικά δέ με χαλάει ετσι πως είναι, αφού ήδη υπάρχει λίνκ στο «νέο σχόλιο» (δηλαδή, και το λίνκ στο λήμμα περιττό μπορείς να το πείς: άμα κλικάρεις στο σχόλιο, θα σε πάει στον ορισμό, άρα και στο λήμμα).

#16
σφυρίζων

Αλλά και πάλι, θα είχε νόημα στην προκειμένη το κουμπάκι λήμμα να σε οδηγήσει στον συγκεκριμένο μανάβη και όχι σε όλους τους 15

#17
vikar

Ντάξει, αυτό τεχνικά σίγουρα γίνεται, και τώρα που το λές, δίκιο, άλλο «περιττό» άλλο «άχρηστο».

#18
titos

Γίνεται εύκολα, αλλά το σκεπτικό ήταν ότι υπάρχει ήδη σύνδεσμος προς τον συγκεκριμένο ορισμό, αυτός που οδηγεί στο σχόλιο. Οπότε, αν είναι να επέμβουμε, νομίζω ότι θα πρέπει να αφαιρεθεί τελείως ο 2ος σύνδεσμος.

#19
σφυρίζων

Συμφωνώ, ο 2ος σύνδεσμος είναι μάλλον περιττός.

#20
σφυρίζων

Μπορεί κάτι να μην βλέπω λόγω στραβομάρας, αλλά μου φαίνεται ότι δεν μπορείς πια να σβήσεις καταχώρηση κάτι από το πρόχειρό σου (μόνο να γράψεις άλλον ορισμό από πάνω της).