Η χαραμάδα ή σχισμή του πρωκτού ανάμεσα στα δύο κωλομάγουλα, άκα η κωλοσχισμή. Οι γεωλόγοι την ονομάζουν κωλοχαράδρα, οι κομμωτές κωλοχωρίστρα, οι οικονομολόγοι κουμπαρά. Συνήθως την βλέπουμε σε άτριχα καυλοπίπινα ή σε τριχωτούς υδραυλικούς.

  1. Το σαβουαρ βιβρ των μαστορων λεει οτι οταν μαστορευεις πρεπει να φαινεται η κωλοχαραμαδα σου τρια με τεσσερα δαχτυλα. (Εδώ).

  2. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.....
    Ο γνωστός σκηνοθέτης παρουσιάζει δείγματα κατάθλιψης, η δουλεία του που τόσο αγάπησε τον έχει υποβιβάσει σε κρυφό-προαγωγό. Καθημερινά πρέπει να ακολουθεί τις νουθεσίες της διεύθυνσης και να ''προάγει'' την εμφάνιση της παρουσιάστριας, δηλαδή τα γυμνά σημεία του κορμιού της! Η συγκεκριμένη όμως, για δικούς της λόγους (βλ.€), φοράει όσο δυνατόν λιγότερα προς τέρψιν της διοίκησης και του οφθαλμολάγνου αντρικού κοινού. Ο καημένος σκηνοθέτης, εκεί που παλιά έδινε εντολές στους βοηθούς του : ''βυζιά'', ''κώλο'',..... ''χαραμάδα'', τώρα πρέπει να φωνάζει ''ΟΧΙ βυζιά'', ''ΟΧΙ κώλο'', ''ΟΧΙ ....
    ...αμυγδαλές''! (Εδώ).

  3. Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΣΙΧΛΕΣ, ΚΟΤΣΥΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16! ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΤΟΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΚΩΛΟΧΑΡΑΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΜΟΝΟΒΟΛΑ! (Εδώ).

  4. Στην κωλοχαραμάδα πρέπει και μετά πινέλο!
    (Από σάιτ με οδηγίες για τραβέλια)

(από vikar, 02/08/12)

Σε άλλες γλώσσες: plumber's crack (αγγλικά), Bauarbeiter-Dekolleté (γερμανικά).

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified