Αλληλοαποκαλούνται έτσι συχνά αριστεροί τρολετάριοι που δραστηριοποιούνται στο Ιντερνέτι, σε φλώρα και στο φατσομπούκι. Συνήθως πρόκειται για τρυφερό συντροφικό χαρακτηρισμό frappernité και αλληλεγγύης καθώς αναγνωρίζεται ότι ο κοινός σκοπός είναι το τρολάρισμα του καπιταλιστικού συστήματος και των διαδικτυακών εκφραστών του και έπεται το κοσκίνισμα του ποιος έχει υγιέστερη ταξική συνείδηση και διαβάζει καλύτερα το διαλεκτικό προτσές. Σχετικά ονόματα ο Λέων Τρόλσκι και στο πιο αναρχικό ο Λέων Τρολστόι.

  1. Τον ψιλοαπαύτωσες τον Λένιν, σύντρολε. Ο Λένιν γράφει για αιρετούς ανακλητούς αντιπροσώπους, αλλά μέσα σ' ένα περιβάλλον προλεταριακού, επαναστατικού κράτους κι όχι αστικοκαπιταλιστικού κοινοβουλευτισμού. (Εδώ).

  2. «Να πω κακία για ΕΕΚ;» είπα σε μια facebookικη συζητηση. «Πες πες!» αναφώνησε γεμάτος ανυπομονησία ένας συντροφος και συντρολος. «Θα την πω light και αν ζητηθουν επεξηγησεις θα την πω hardcore. Το κακο με το ΕΕΚ λοιπόν είναι πως πασχει από ΑΚ-ιτισμο» απαντησα και άναψα φωτιες σε συμπαθέστατη ΕΕΚιτισα που απαντησε: «Το ΕΕΚ πάσχει από ΑΚ-ιτισμο; Και εσυ απο τι πάσχεις αγαπητέ; Απο ασχετοσύνη;». Σύντομα ήρθε και το ποστ αποριας απο τον συντρολο που ειπε: «Αυτο δεν το περιμενα. Να τους πεις οπορτουνες δεκτον. Αλλα Ακαπιτες; Για εξηγησου!». Η φιλη ΕΕΚιτισα ήταν πια εκτός εαυτού: «Οπορτούνες λέει ο άλλος! Ρε τι εχετε πιει; ΕΕΚ λεμε, όχι ΣΕΚ». «Δεν τους ειπα ΑΚιτες. Ειπα ότι πασχουν απο ΑΚιτισμο.. (Η συναρπαστική συνέχεια εδώ)

  3. - Ο Φωτόπουλος είναι Πολποτικός. - Λάθος, σύντρολε: ο Πολ Ποτ ήταν φωτοπουλικός! (Εδώ)

Got a better definition? Add it!

Published