Σύνηθες είδος βαρεμένου, που προκύπτει από ορθολοξία, πρόκειται για χριστιανοταλιμπάν, κυρίως όμως με την έννοια της παράνοιας και του εγκλωβισμού σε κλειστά ιδεολογικά σχήματα που εξηγούν τα πάντα, όπως λ.χ. συνωμοσιολογίες, μανίες καταδίωξης, μεγαλοϊδεατισμούς και άλλες ψευδαισθήσεις μεγαλείου, αλλά και σουρεάλ δοξασίες με ερμηνευτικές αξιώσεις. Πλέον δραστηριοποιούνται και ως χριστιανοτρόλ με την εβλογία ιντερνετογέροντα.

  1. Αυτά λέγονται contrails και αυτό από το οποιο πάσχετε όλοι εσείς οι χριστιανοβαρεμενοι συνωμοσιολόγοι λέγεται ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ! (Νευροπαραλυτικά αέρια πάνω απ' το νησί;)

2. Ειστε σιγουροι οτι οι Αμερικανζ δε θελουν να ξεκινησουν 3ο παγκοσμιο; Κοινως, μηπως το θελουν; Ξερετε ποσοι (χριστιανοβαρεμενοι) λενε οτι ο Μπους πρεπει να φερει τον Αρμαγεδδωνα; Μηπως αμα ξεκινησει κανας 3ος παγκοσμιος το δολλαριο θα βουλιαξει πολυ λιγοτερο απ'οσο περιμενουν τωρα;
Δεν ξερω, ρωταω.

3. Ολα τα'χαμε οι χριστιανοβαρεμενοι μας λειπανε. Χανομαστε κι αυτοι οινειρευονται αγιες σοφιες.

  1. Καλα, πως βρισκονται τοσοι χριστιανοβαρεμενοι σ'αυτο το μπλογκ, μου εξηγει καποιος; (Ρητορική ερώτηση απελπισίας στο ksipnistere).

(από Khan, 14/11/13)Θεάρεστο ποστ (από Khan, 24/11/13)

Got a better definition? Add it!

Published