#1
Tsatsaras the Pimp

in σβαρνούτ

Και με το Σαγκουίνι;! Τι παίζει με το Σαγκουίνι;!; Δράκος-Γκορμπατσόφ;!! (λόγω των χαρακτηριστικών κόκκινων σημαδιών)

«Tha muthaphukkin' saga continuez...» Η ατάκα του Dre στην εισαγωγή (αμέσως πριν «μπει» η μουσική) του track των N.W.A. «REAL NIGGAZ DON'T DIE». Αν αναφερόσουν σε αυτό, εύγε Βρασταφάρι μου! :P

#3
Tsatsaras the Pimp

in καφέ κάνει;

@PUNKELISD ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, άγγιξες τις πιο ευαίσθητες χορδές του χιούμορ μου... XD

Αναγραμμαντείο strikes back: The Sequel... ;)

Προσωπίκαλλυ πρέπει να είμαι one-of-a-kind υβρίδιο Κομμουνιστή καθώς, παρά το γεγονός ότι είμαι συνειδητός Κομμουνιστής (πολιτικοποιημένος και οργανωμένος), παραδέχομαι πως είμαι γρανάζι σε μηχανή, δεν είμαι αλλεργικός στο χιούμορ, δεν αφήνω μαλούμπα για χεντ μπάνγκινγκ (νόου οφένς του δε μέταλχετζ), συντηρώ τον καπιταλισμό φορώντας μάρκες και πίνοντας Coca Cola, αγαπώ τον Πανούση, είμαι υπέρ της ελεύθερης βούλησης και του ξεχωριστού της προσωπικότητας, δέχομαι τις διαφορετικές από τις δικές μου αντιλήψεις/ιδέες/απόψεις, δεν κανω προσηλυτισμό και έχω πετάξει τις παρωπίδες από τα 12! Παρ' όλα ταύτα όμως, ένα σχολιάκι θα το κάνω...

«Αυτά δε τα «κουμμουνιστικά» συνήθως δεν έχουν καμιά σχέση με τον Μαρξ, Λένιν, Στάλιν, σκέψη Μάο, ή τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις...»

«ή τον ΣΥΡΙΖΑ»;! «Ή ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ»;!;!;! Σε λίγο θα πούμε πως ο Rory Gallagher έπαιζε στα Rave Parties του Battery!!! XDDD

«μαθετε στα παιδια σας απο μικρα να μαλακιζονται
για να διατηρηθει η παραδοση και για να μη κανουν
κακες παρεες, αφηστε τους ξενους να γαμιουνται
εσεις εισθε ελληνες»

...Δάκρυσα! Με άγγιξες στα απόκρυφα του πατριωτισμού μου!!! :')

Κι όσο για τη Τζουλιάδα, έχεις απόλυτο δίκιο, την εκχώρησα καθαρά και μόνο για αναφορά και μνεία στο λήμμα του φίλτατου συνσλανγκιστή.

Η αλήθεια είναι πως στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης δεν έχω μπει ποτέ, καθ' ότι Πειραιώτης, αλλά τα βράδια στον ύπνο μου βαράω κάτι Αστρικές Προβολές και πετάγομαι μια τσάρκα από τη συμπαθέστατη συμπρωτεύουσα! Σκοπός μου είναι βέβαια να το πράξω και στην πραγματικότητα, αφεντικού μου θέλοντος και καιρού επιτρέποντος (δουλεύω σαν το Γάου Γάου)...

Στον Stereo Mike γινόταν το επικεντρέισον, βασίκαλλυ, αλλά τέσπα... Χ) Χ) Χ)

#9
Tsatsaras the Pimp

in πουλί του ναύτη

Μήδι +101, έχεσα να γελάω!

Ο Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια) είχε Θεόπνευστη έμπνευση όταν έγραψε το συγκεκριμένο κομμάτι! Μιας και τυγχάνει προσωπικός μου φίλος, να σας πω λοιπόν και κάτι το οποίο δεν γνωρίζετε περί του συγκεκριμένου άσματος... Γράφτηκε για να μας ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ (!) του έτους 2004 (μα πόσο γαμάτο θα ήταν να μπιστήξει όλος ο θεσμός με τέτοιους Ελληναράδικους στίχους και το ντρίγκι-ντρίγκι από το μπουζουκάκι να δένει με την beatάρα) αλλά η επιτροπή της Ε.Ρ.Τ. το ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΟΜΟΦΩΝΑ, και όχι -παρακαλώ- για τον σατιρικό και «ασόβαρο» στίχο του αλλά επειδή, λέει, δεν είναι δυνατόν να εκπροσωπήσει τη Χώρα σε έναν τέτοιο μεγάλο και σημαντικό θεσμό ένα Hip-Hop κομμάτι (θα έπεφταν τα μούτρα μας -μη χέσω- και το μουσικό επίπεδο -λέμε τώρα- της Χώρας μας)!!! Αυτά μας μάραναν, οι «ειδήμονες» της μουσικής στην Ελλάδα που θεοποιούν τις εμπορικομαλακίες και τα κονσερβοσουξεδάκια με τον εύπεπτο και επαναλαμβανόμενο στίχο (τύπου «Αγάπη μου σ'αγάπησα και σ'αγαπώ με αγάπη, κι αυτό γιατί αγάπη μου σ'αγάπησα με αγάπη...»), να μας μιλάνε για ποιότητα και επίπεδο. Ούστ, κοπρόσκυλα!

ΥΓ: Τώρα, βέβαια, εν έτει 2011 που το Hip-Hop έχει μπει και στα καλύτερα σαλόνια (ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή) στέλνουμε με τιμές και πανηγύρια ένα «Loucas Yiorkas feat. Stereo Mike - Watch My Dance» στην Γιουροβίζιον γιατί το προστάζει η κουλτούρα... FAIL το «πάντρεμα», by the way!

#11
Tsatsaras the Pimp

in κομπολογάτη

Ο ορισμός πραγματικά ανέτρεψε την κοσμοθεωρία μου! Σείστηκε όλο μου το είναι!! Επανακαθόρισε την ψυχοσύνθεση μου!!! Εύγε, νία! (σύντμηση του «νεανία») :Ρ

#12
Tsatsaras the Pimp

in τραμπαρίφας

Το προαναφερθέν αλανιάρικο άσμα έχει επίσης ερμηνευθεί εξαίσια από το μουσικό συγκρότημα «Αθηναϊκή Κομπανία»...

#13
Tsatsaras the Pimp

in νίντζα

Πολύ ενδιαφέρον! Επίσης, εκ του ορισμού αυτού, μπορούν να προκύψουν -συνειρμικά- και διάφοροι άλλοι ορισμοί... Εν παραδείγματι:

Έστω,
Γιαγιά = Ninja

==>

Πολλές γιαγιάδες μαζί = Clan
Κ.Α.Π.Η. = Dojo
Μαγκούρα = Tonfa
Μαύρη μαντήλά = Zukin

...και ούτω καθ' εξής!

Καλώς με! ^_^

#15
Tsatsaras the Pimp

in λαϊστέρα

@Galadriel: Ω, ναι, κι όμως το λέει... «...αν κε φτας ατο το θέλω, χεζω (προφέρεται »σχέζω«) και τσιλντεύω σε!»

ΥΓ: Η μουτουφού στο μήδι (βίδεο) δεν είναι 100% ορθή...

#16
Tsatsaras the Pimp

in λαϊστέρα

To «Λαϊστέρα» (Disco Version) του Βασιλάρα ΑΚΑ Harry Klynn απλά τα σπάει! Είναι γραμμένο και ερμηνευμένο εξ ολοκλήρου εις την Ποντιακήν... Όποιος θέλει μουτουφού (μτφ, μετάφραση), ας τη ζητήσει και εγώ είμαι εδώ! ;)

«Sho-Ryu-Ken» ήταν το Dragon Punch (→,↓~→+P)... Το «αγιούκεν» που λέγαμε τότε αναφερόταν στην κίνηση «Hadooken», το Fireball δηλαδή (↓~→+P). Τις δύο αυτές κινήσεις της έκαναν και οι δύο μαχητές, απλά είχε ο καθένας ως «σήμα κατατεθέν» την αντίστοιχη (το «Hadooken» ο Ryu και το «Sho-Ryu-Ken» ο Ken)...

Λοιπόν, δεν θα το πιστέψετε, αλλά στη Θεσσαλονίκη έχω ακούσει το εξής πρωτάκουστο (γιατί αν το είχα δει θα λεγόταν «το εξής πρωτορατό»)... Να φωνάζει επιβάτης λεωφορείου στον οδηγό, ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΙ;! «Οδηγέεεεεεε, άνοιξε με σε παρακαλώ από πίσωωω!!!»... Και όλα αυτά -κρατηθείτε- μέσα σε λεωφορείο*!!!!!!!

ΥΓ: *(της Θεσσαλονίκης)

#19
Tsatsaras the Pimp

in μεγυφτάνας

Σε ευχαριστώ πολύ, A smart van!

Ακριβώς! Εσύ, για παράδειγμα, θα μπορούσες να έχεις σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις (arms at van) ή με εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης (MSN avatar)... Σωστά;!

THE RAP MASTA SPITS (fire), αγορίνα μου, τι να λέμε τώρα... HEMPS PASTA ARTIST!!!

ΥΓ= Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι πως αυτά με χαρακτηρίζουν τίγκα... Διότι. εκτός από το γεγονός ότι ήμουν ενεργός ράπερ back in the days (κι «έχωνα» καλά, όχι ψοφίμικα), φτιάχνω επίσης Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ε-Σ μακαρονάδες πειραματιζόμενος με διαφορετικά μυρωδικά και βότανα! Το concept Αναγραμμαντείου αποδεικνύεται ορθότατο!!!

@Vrastaman: Αγαπητέ φίλε Mas travan, χαιρετίζω και ασπάζομαι αγωνιστικά το Αναγραμμαντείο κι εσένα!