ωραια ιδεα!
θα το κανω και εγω!
(Υ)
:)
Πάντως παιδιά, αν εξαιρέσει κανείς το μεγάλο θαλασσινό ταξίδι, αν πάει κανείς για διακοπές εκεί, σα μέρος λέει.
Ειλικρινές ελατήριον της μετριότητός μου, φίλτατε, ήτο να σας καλωσορίσω εις το γλωσσολογικόν ούτο υπογάστριον, και ουχί να σάς προσβάλω μηδέ να προκαλέσω τοιαύτη φλογοβόλο μήνιν της ημετέρας ημετερότητος!
Εαν δε έχεις και Baccalauréat μπορείς να χτυπήσεις διευθυντική θέση στο Zambonocoptic Department στο Baccali της γειτονιά!
Αγαπητέ Vrasta,
οφείλει να επιλέξει όπλον ο Κος Ζάκκης μεταξύ των: ξίφος, περίστροφον, πτερό ξεσκονίσματος τύπου SWIFER ή και καλοξυσμένα μολύβια IKEA. Αφίεται εις αυτόν.
Εάν δε χρειαστείτε μαρτύρους, αποτανθείτε άνευ δισταγμού.
μετα τιμής,
Κ.Κ. Χαλ Ικούτης
δες το
http://www.youtube.com/watch;v=nnGv9w9ixKo
κ θα καταλάβεις (για κάποιο λόγο δεν δουλεύει το λινκ)
Πάντως το ιδανικό πτυχίο για να το σουβλατζίδικο, θα πρέπει νομίζω να 'ναι το πλέον σχετικό.Αυτό που απονέμεται από το ΤΕΙ Σουβλακοτυλιχτικής Αθηνών. Αντίστοιχα για το zabonocoptic dept, αυτό που απονέμεται από το ΤΕΙ Ζαμπονοκοπτικής. Παίζει νομίζω και το Μπαχαλορεάως απάντηση στο Baccalaureat, παρόλο που το δεύτερο είναι σχετικότερο για το Baccali
Oh yes. Τι ώρα χτυπάει η καμπάνα; Χρειάζεται να νηστέψει;
Για τη μάζα πάντως το παίξιμο κλανοτρομοπέτας,δε συνάδει με τη ρήση :Η μουσική εξημερώνει τα ήθη. Εδώ μάλλον η συγκεκριμένη μουσική εξαγριώνει τα πλήθη. Ε...είμαστε απολίτιστοι. Είμαστε βάρβαροι. Ποιοι; Εμείς......οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, των Ελ, των Δρακουμέλ......Φτερνίζεται ο Λιακόπουλος ετούτη την ώρα.
τελικά ήταν πολύ μπροστά οι γιαγιάδες.
Βλ. και το πρώτο κομμάτι από το δυσεύρετο άλμπουμ του Roger Waters Music From the Body (1972;) όπου ο ανθρώπινος πρωκτός εκτελεί χρέη σαξόφωνου.
Συγκινούμαι που ο Χαλ Ικούτης, ο H.A.L. το σαλταρισμένο κομπιούτερ, ο Πασχάλης αλλά και ο πας Χάλης όλοι σπεύδουν στο κάλεσμα !
για καποιο λογο δεν το βγαζει
μαρεεσει
:))
νομιζω ειχε μια περιοδο το φρι κατι τετοια
το εχεκλασα ειναι αρχαιομορφοτερο απο το χεκλασα
(Υ)
Στο σλάνγκ, το αγγλικό ερωτηματικό μετατρέπεται (διορθώνεται) αυτόματα σε ελληνικό κατα την καταχώριση κειμένου. Το ίδιο δυστυχώς συμβαίνει και με τα λινκάκια. Για να βλέπουμε τέτοια πράματα πρέπει στην ίδια την διεύθυνση να αλλάζουμε το σέμι κόλον σε αγγλικό ερωτηματικό.
Λίγο σπαστική αυτή η πολιτική των αυτόματων διορθώσεων --αν όντως πρόκειται για αυτό. Άν και, σίγουρα, υπήρχε απόλυτη αναγκαιότητα για κάτι τέτοιο (πιχί, σκεφτείτε το μόλις προηγούμενο σχόλιο της αγαπητής συγχρήστριας στην αρχική του μορφή: g kp lg dn to bGaZi xDDDD ...).
Υπάρχει και το (σχετικό) γνωστό ανέκδοτο των προγραμματιστών «Υπάρχουν 10 κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που καταλαβαίνουν το δυαδικό και οι άλλοι».
Μπράβο! Ωραίος και βορειοελλαδίτικος ορισμός! Εγώ έχω ακούσει την έκδοση μπαρμπαδέλι. Έτσι αποκαλούσε η μάνα μου τα στρατιωτάκια και τα playmobil, όταν ήμουν μικρός.
ωραίο, ντόκτορ
kai ego «barbadeli» to exo akousei apo thn ksaderfh m, alla to xrisimopiei gia ka8e mikro adikimeno...
Παριστατικός και εύστοχος ο παίκτης
Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξ ουσία.
Να δούμε πότε θα γλιτώσουμε επιτέλους από τους βολευτές
re gmt to tech ti einai dn exw akousei pote!
« »
Υπάρχρι και η έκφραση «κλαιν on the line»,«κλαιν μαιν οβερλαιν οντισαιν» που εχουν το ίδιο νόημα (= θα μου κλασεις τ'αρχίδια)...
ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗΣ ΜΑΓΚΙΚΗΣ «ΕΓΙΝΑ ΓΚΟΝ»
«θα ξεκινησω διαδικασια μεταληψησ!γααβ»
καλο;