1. Κατά κοινωνίαν (παλιά χρήση): αυτός που διαφθείρει τις γυναίκες, δηλαδή τις καθιστά μη αγνές, μη παρθένες.

  2. Κατά κόσμον: το εργαλείο με το οποίο ανοίγουμε τρύπες σε ένα φύλλο χαρτί ώστε να περνάει μέσα στο ντοσιέ

  3. Κατά σλανγκ, όπου παίρνει κεφαλαίο διότι αποτελεί τίτλο: η σύγχρονη εκδοχή του πολυπόθητου ξεπαρθενευτή. Είναι ο εξολοθρευτής παρθενικών υμένων, αυτός που άθελά του ή από βίτσιο έχει στο βιογραφικό του πολλές υμενοδιαρρήξεις κι έτσι ετοιμάζει τις φιλόδοξες κορασίδες για τον μετέπειτα δρόμο τους, επί του οποίου αυτές θα οδεύουν απαλλαγμένες από το στίγμα της παρθενίας. Πρακτική την οποία εφαρμόζουν εξίσου συχνά και οι λεσβίες για να ξεπαρθενευτούν (κάπου τους χρειάζεται και ο άντρας).

σημ.: στο λήμμα δεν μπήκε με κεφαλαίο για να μην δημιουργηθούν τεχνικά προβλήματα στο σύστημα (σοβαρολογώ)

3.1.
- Ποιος ήταν αυτός που σου μίλαγε; Κι αυτόν τον έχεις πάρει;
- Έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι... Ο Διακορευτής μου ήτανε, σιγάα!

3.2
Από το διαδίκτυο:

Η παρθενιά μιας φοιτήτριας έφτασε στο ποσό των $3.5 εκατ.!Μια φοιτήτρια, από τις ΗΠΑ, που αποφάσισε να βάλει σε δημοπρασία μέσω διαδικτύου την παρθενιά της με σκοπό να πληρώσει το μεταπτυχιακό της είδε τις πρόσφορες να έχουν φτάσει στο αστρονομικό ποσό των 3.5 εκατομμυρίων δολαρίων! Η 22-χρονη Natalie Dylan, από το San Diego, πουλά την παρθενιά της με σκοπό να χρηματοδοτήσει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία με ειδίκευση την οικογενειακή συμβουλευτική.

Η νεαρή αναφέρει πως η προσφορά της για σεξ μια νύχτας προσέλκυσε πάνω από 10.000 άντρες υποψηφίους!

Οι προσφορές ξεκίνησαν από τα 243.000 δολάρια τον Σεπτέμβριο όπου και ανακοινώθηκε η «πρόσκληση ενδιαφέροντος» και πλέον έχουν φτάσει στο αστρονομικό ποσό των 3.5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η Natalie Dylan πείστηκε να ενδώσει στο εγχείρημα από την αδελφή της, Avia, η οποία για να πάρει το πτυχίο της εκδιδόταν επί τρεις εβδομάδες.

«Γνωρίζω ότι πολλοί θα με κατηγορήσουν για αυτό αλλά δεν με ενδιαφέρει. Δημοπρατώ την παρθενιά μου και όχι τον εαυτό μου. Πιστεύω πως και οι δυο πλευρές θα επωφεληθούμε από αυτό,» ανέφερε η 22-χρονη φοιτήτρια.

(από Τσακ εις την μέσην, 25/10/10)

Got a better definition? Add it!

Published

#1
krepsinis

ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ..

#2
GATZMAN

ΕΤΣ, ΕΤΣ..

#3
Vrastaman

Tι άξιος ωρε κλεφτόπουλα, ΑΞΙΑ και με κεφαλαίο Μ!

#4
Galadriel

Καρασωστήήή.

Κι αν το διακορευτή για τα χαρτιά τον λέμε στην καθομιλουμένη και «τρυπητήρι» («ρε παιδιά έχει κανείς το τρυπητήρι;»), γιατί όχι και τον διακορευτή των παρθένων, εφόσον στην τελική ο χαρακτηρισμός δεν προσδίδει και καμια άλλη ιδιότητα της προκοπής στον κύριο. («ποιος ήταν αυτός ρε Σούλα;» «έλα μωρέ μαλακίες, ο τρυπητήρης μου ήτανε πριν από χρόνια»).

Να 'σαι καλά ιρονού, με έβαλες σε δημιουργική σκέψη τώρα. Έπαθα συλλογισμό.

#5
GATZMAN

@mes:Το Ιρονού, μου θυμίζει έναν παλιό Τούρκο πρόεδρο, ονόματι Ινονού

#6
Galadriel

@Γκατζ - είναι και μια όμορφη περιοχή στην Πόλη, το «Εμινονού», με καΐκια παρκαρισμένα που τηγανίζουν επί τόπου τα ψάρια που χουν πιάσει και στα κάνουν σάντουιτς με απόλα (το βρώμικο της Πόλης). Κερδίζει κάτι ο πιο σούπερ συνειρμός; Άμα είναι να σκεφτώ κι άλλα :-P

#7
GATZMAN

Καλά πάς. Θα το κάνουμε σήριαλ.Καλή αρχή=Καλό το μισό σήριαλ

#8
Khan

Και, ακόμη πιο αργκοτικά, παρθενοσπάστης.

#9
iron

είναι από τα λήμματά μου που σηκώνουν πολλή αυτοκριτική (έχω ουκ ολίγα τέτοια), δεν είναι λέξη αργκό. απλώς έχει χρήση αργκό, κι αυτό ζήτημα είναι αν ισχύει. δεν ξέρω τι λέτε οι λοιποί, ακούω.

#10
dryhammer

Στο στρατό πρωτάκουσα "διακορευτήρα" το τρυπητήρι και μου φάνηκε χυδαίο slang (το αντελήφθην ως παρθενοσπάστη) σε σχέση με το αθώο εργαλείο τρυπητήρι

#11
dryhammer

Αυτό ΔΕΝ ειναι διακορευτής

#12
Khan

Κττμγ το 2 είναι σαφώς σλανγκ, όταν το λέμε μεταφέρουμε σε ένα "αθώο" εργαλείο που λέει κι ο Ντράι μια σεξουαλική πράξη. Το 3 θα μπορούσε ίσως να περάσει ως σλανγιωτατισμός. Νταξ το 1 είναι η δόκιμη χρήση.

#13
donmhtsos

Στὴ δεκαετία τοῦ '60, ὅταν ἡ παρθενιὰ ἦταν ἡ προῖκα τῆς κόρης, ὁ διακορευτὴς ἦταν ὑποχρεωμένος νὰ τὴν "ἀποκαταστήσει", διαφορετικὰ ἀκολουθοῦσαν διάφορα, ἀπὸ εὐτράπελα μέχρι πολὺ σοβαρὰ δηλ. φόνο. Τὴν ἐποχὴ ἐκείνη εἶχε ἀπασχολήσει τὴν ἐπικαιρότητα ἡ διακόρευση νεαρᾶς ὰπὸ τὸν τότε ἄσο τοῦ Παναθηναϊκοῦ Τάκη Λουκανίδη. Ἀπόρροια τοῦ γεγονότος αὐτοῦ ἦταν ἡ μετονομασία τοῦ σχετικοῦ ἐργαλείου σὲ "Λουκανίδη". Θυμᾶμαι νὰ τὸ λένε σὲ γραφεῖα μέχρι τὴ δεκαετία τοῦ '80.

Δῶσέ μου τὸ Λουκανίδη νὰ τρυπήσω τά τιμολόγια.

#14
Khan