Παμπάλαιη ελληνική ηχητική απόδοση (που όμως βγάζει και νόημα) του «I can't get no satisfaction», τίτλου / στίχου τραγουδιού των Rolling Stones. Εκφράζει απόλυτα -όσο και διακωμωδεί- την απόγνωση του έλληνα άντρα προς την γυναίκα που, και καλά, τον τρελαίνει. Και, παραδόξως, συμπληρώνει επάξια την (ελληνικής ερμηνείας πάλι) σημασία του στίχου των Stones: I can't get no satisfaction, σο, δεν αντέχω, θα τη σφάξω.

Έχει χρησιμοποιηθεί, αν θυμάμαι σωστά, και σε διαφήμιση για κατσαριδοκτόνο (;).

- Δεν την αντέχω άλλο, ρε πούστη μου, θα την καρυδώσω!
- «Δεν αντέχωωω, θα την σφάξωωωω!»
- Κορόιδευε μαλάκα, κορόιδευε...

(παρακαλώ κάποιον χρήστη, ακούει τζίζας;;;, να ανεβάσει ηχητικό μύδι με τον στίχο αυτό)

Got a better definition? Add it!

Published
Last modified

#1
Hank

Η ατάκα «θα την κρεμάσω» ήταν διαφήμιση για ένα προιόν που προστάτευε από σκόρο και το κρέμαγες στη ντουλάπα σου. Εμφανίζεται ένας οργισμένος σύζυγος που λέει την ατάκα συνέχεια, νομίζουμε πως πρόκειται για την γυναίκα του και στο τέλος αποκαλύπτεται...

#2
Galadriel

Η μάνα φώναζε «μηηη Θανάσηηη τι πας να κάνεις;;;» κι αυτός φορτωμένος με γυρισμένο το μάτι ανάποδα βρυχόταν «Θα την κρεμάσω!!!» (την κόρη;) χαχαχαχα και κρεμούσε τη φάκεν βαπόνα

#3
Vrastaman

Όπως ίσως θυμάται ο Κνάσος, όταν ο μακαρίτης Κ. Καραμανλής υπέγραψε στο Ζάππειο την προσχώρησή μας την τότε ΕΟΚ έκανε μια απόπειρα ομιλίας στα Αγγλικά με ιλαροτραγικά αποτελέσματα: ακόμα γελάω με το «Today ... I ... am very ... satisfied ... I feel a lot of ... satisfaction» («άη .. αμ βέρι ... θα τις φάει ... άη φιλ έη λοτ οβ ... θα τη σφάξω!»

#4
knasos

Ναι ναι, θυμάμαι. Μάλιστα πρέπει να πίναμε βανίλιες-υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο του Τόττη στη Σαλονίκη με ένα φίλο όταν έγινε το συμβάν.

#5
jesus

άιντε, πάλι την έκανα τη βρώμικη δουλειά
(δεν βρίσκω λίνκ για συσιφώνι αμάν αρμεγογελαδών ρε πστ)

#6
iron

καλά, ωσάν μετανοήσασα Μαγδαληνή σκύβω να φιλήσω τα πόδια σου, Ω θεάνθρωπε! και θα προσπαθήσω να κάνω κάτι να γλιτώσεις το κάρφωμα!

#7
GATZMAN

> θα προσπαθήσω να κάνω κάτι να γλιτώσεις το κάρφωμα!
Ωπα. Αλλαγή σεναρίου στο παραπέντε. Δεν παίζεσαι!

#8
jesus

καλά εμένα, τον λουντέμη δεν τον σκέφτεσαι που τον βγάζεις όφ; κρίμα το παιδί...

#9
Galadriel

Μες: ****προσκυνά με σεβασμό τον μηδοκράτορα**** (και πιο πολύ, εγώ θαυμάζω, το ακαπέλα πρότζεκτ... ανέβασες πολύ ψηλά τον πήχη Χριστέ μου).

#10
Galadriel

Vrastaman τι θέλει να πει το μήδι σου;

#11
Vrastaman

«Σβήστε με»

#12
GATZMAN

Αυτό θέλει να πει, ή μήπως έχουμε πρόβλημα ακοής οπότε πρέπει να πάμε σε ωριλα; όχι άλλο κάρβουνο!

#13
mariahomorfi

καλο δεν το ξερα
μα τι ωραια βαρια και παραλληλα μελωδικη φωνη εχει ο ηχογραφητησ